sigortacılar 117 tl den başlıyor diyorlar istanbul plaka için... yokmudur daha ucuzu yau
sigortacılar 117 tl den başlıyor diyorlar istanbul plaka için... yokmudur daha ucuzu yau
arkadaşlar benim apache düz yolda 110 km hızla gidebiliyor millet mi abartıyor ben 140 yapıyorum diyorlar yooksa benim motorumda mı bi uyuzluk var normal oturuyorum gaza basıyorum 110 ile 1105 arası bir hızda gidiyor apachem normal midir siznkiler nasıldır ? en son gördüğüm hız 138 idi fakat o yukuş aşağı
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:39 ----------
dolphin ben plaka dahil 4000 e aldım sigortayda 100 tl verdim sanırsam öle hatırlıyorum motor bana 4100 geldi bazı yerler yapıyorlar araştırmak lazım
140 dün yaptı yalnız rüzgar yoktu 145 yapar da önemli olan sabit sıkıntısız hızı oda 90 110 sabit heryere git yokuş yukarı 110 yapıyor her sabah tırmanıyor benimkisi tuzladan e5 e çıkan tuzla köprüsü üstünde frenliyorum 14 dişli önemli yalnız km 4000 i geçsin anca oturur benimki 8800 oldu sesi felan değişti eskisi de aynı tepkiyi vermişti deponun altına koydukları plastıkler güzel ama sanki rüzgarı alıyor gibi geldi bana
www.erkakurye.com
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
yok yatarak yapmıyorum o süratleri ama hava ayarı konusunda baya bir uğraştım.. ön dişlinin büyük olması doğru devirlerde doğru vites seçimi ile istenilen süratlere ulaşıyor... ben motoru denizli nur motordan teslim aldığımda motor baya kasılarak gidiyordu.. 180 km sonra yolda benzinlikte yağ değişimi yaptım.. sonra kendi hava ayarımı deneyerek buldum.... bir çok arkadaşın hava ayarı doğru yerlerde değil... yanlış yağ kullanımı dengesiz debraj oynamaları ile motorun son sürati mahfoluyor...
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:09 ----------
bu arada şuan gündemde yeni eğzost var... ama bir süre beklemelisiniz...
bu arada istanbul plaka oldumu sigorta çok yüksek... benim 20 plaka olduğundan 27 lira... aklımı seveyim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:12 ----------
Uploaded with ImageShack.us
buda yozgatta ki motorum... plaka aynı gün aslında yarım saatte elimizde oldu..ufak memleketin gözünü seveyim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:15 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:20 ----------
ybr km si bakım onarım.... düşürmedim masumum...
ybr apache kardeşliği....
sedat 57
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:29 ----------
sayfa resim yüzünden kilitlendi... hehehehehehhe..
sedat a dedim duş al balığa öyle çıkalım.. yok ağa bişey olmaz dedi yine balık tutamadık.. eve madara oluyorum yaw... ben neden çapari ile istavrit veya kıraça tutamıyorum.... neyse bu kadar resim yeter ramço üsküdar a kaçar..
aziz mahmut hüdai türbesini görüp fatiha okuyup geleyim...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
istanbulda sigorta gerçekten baya pahalı galiba benimki AXA sigorta 42.17 tl. Orda ne kadar fiyat
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:36 ----------
çok güzel diyorsunda ramazan kardeşim işte önemli olan motorun en verimli olduğu ayarı bulabilmek. Sen anlıyorsun deneye deneye bulmuşsun, şimdi ben denesem biyeri yapcam diye başka bi ayarını bozarım :\
egzos konusundaki çalışmalarını sabırsızlıkla bekliyorum. Benim motor şuan 1900 lerde tavsiye etmezmisin dişli değişimini?
iyi günler arkadaşlar bi kaç sorum olacak. 10 gündür motorumdan bi ses geliyodu sanki içinde parça dolaşıyomuş gibi çıtır çıtır bi ses. gibi antalyada servise gittim egzantirik gergisi bozuk dedi usta. siparişini verdik bir haftada geldi parça değiştik ama yine aynı sorun devam ediyodu söyledim o kadarı normal dedi. bende başka bi ustaya gittim o sesin nerden geldiğini anladı üst kapağı söktü egzantirik milinin üzerinin yaylı, pimli bi parça var onu çıkarttı mili geri taktı ses olayı düzeldi hatta motordan hiç ses gelmiyo diyebilirim tok çalışıyor yani. ama benim merak ettiğim ustanın o söktüğü parça başka hiç bir egzantirik milinde yok yamaha ve hondanın miline baktım öyle bi parça yok. bizimkinde varda ne işe yarıyo merak ediyorum. ustaya sordum sadece çok soğuk havalarda ilk çalışmada biraz sıkıntı yapar dedi o kadar. ama o ses düzeldi tok çalışıyor motorum ama o parçanın eksik olması kafamı karıştırdı.
evet egzantirk gergisi garantiden değişti ama sorunum hala devam ediyodu
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:24 ----------
ya şaka bi yana sorunum halloldu ama o parçayı çıkarttı usta kafam karıştı başka hiç bir egzantirk milinde yok o parça bizimkinde ne işe yarıyoduki
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)