Tazyikli tabancayla itina ile yıkıyorum fotoğrafları var forumda o degilde dün motor un boyası attı azıcık yıkarken yağmurda stop etmez yıka ıslat suya sok cıkar dat kornaya su kaçtı 3gunde anca kurudu o kadar yıkadım yani
Tazyikli tabancayla itina ile yıkıyorum fotoğrafları var forumda o degilde dün motor un boyası attı azıcık yıkarken yağmurda stop etmez yıka ıslat suya sok cıkar dat kornaya su kaçtı 3gunde anca kurudu o kadar yıkadım yani
www.erkakurye.com
geçen gün sıcaktA kaymak gibi yolda set görüp fren yaptım.. ön lastik bile en az 2 metre kaydı.... güzel oluyor...
dişli için sana özel mesaj attım bakarsan iyi olur...
km sayacı su almıyor ama alt okuyucu zamanla alabiliyor..
birde saat ayarlamasını bilmeyenler için başlık açsakmı diyorum... googlede falanda arayınca çıkmıyorya ne dersiniz..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Basılı tutunca oluyor saat yapamıyan mı varmış benim üst tuş çok sertti yazın yumuşadı ne hikmet se bu arada sabah yağmur yagmıs e5e çıkana kadar motor hep pislendi dün yıkadım daha
www.erkakurye.com
Kawasaki Ninja 250R cıların hepsi köpek besliyomuş. Dikkatimi çekti şimdi...
ya biri detaylı anlatım konusu açsın yada ben açacağım ilk fırsatta...
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:24 ----------
odo ekranında mode tuşuna 3 sn basılı tutun... saat kısmının yanıp söndüğünü görceksiniz. sonra iki kere mode tuşuna ard arda basarak ilerleyeceksiniz başlıcak yan tarafa geçmek için tekrar mode tuşuna basılı tutacaksınız. yana geçer üst tuşla ilerler ayarlarsın. bu kadar basit.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
yav abi Kitapçıkta ayrıntılı olarak yazıyor bilmeyen açıp baksın bi zahmet ya .. milletimiz hiç bişiyi araştırmaya yanaşmaz hazırı dururken orası ayrıda ..
Karda yağmurda doluda her türlü kullandım .. hatta tüm yağmurlar boyunca altında kaldı motor .. bişi olmaz .. o kdr takmaya gerek yok zevkini çıkar ..
Burak yarın gidicem oraya aklımda titan dişlisi & pulu haber veririm sana ..
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
millet nere gittini yaw sabahtan beri kimse bişey yazmamış topik resmen can çekişiyor :\
yeni alan arkadaşlar arada bi inin motordan yorumlarınızı yazın motor bağımlılık yaptı galiba
eskiler naptınız yokmu macera tokatladığınız motor filan
beyler uygun fiyatlı bi sigorta şirketi arıyorum
Bi memlekete gidip motoruma kavuşabılsem Tokatta Tokatlıcamda işte .. :/ Eve gitmeden netten Lokma anahtar takım set , Alyan takım set .. Yağıdır filtresidir aLayını sipariş edip yollattım eve .. gidince kendimi motorla garaja kapatacam :D
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
selam tvs ciler ben aranıza izmirden yeni katıldım.hepinize kazasız belasız keyifli sürüşler.
memleketini en çok seven , işini en iyi yapandır.
yok o değil.. deponun altındaki zıkkım varya gaz telinin diyerinin takılı olduğu zıkkın.. hani ne kadar gaz basarsak o kadar ateşleme gönderen beyne komut veren... önce onu biraz açık konuma aldım.. sabit gazda biraz sekme yapıyordu... baktım sekme arttı... sonra açık konumu komple kapalı konuma getirip sıktım şimdi süper oldu.. fabrika düşünememiş.. depo altındaki kırmızı gaz kolu ile çalışan elektironik parça bu....
bir çok insan fark bile etmez ama motor uzun yolda sabit gazla giderken bazen 1 saniye falan kesiyor sonra devam ediyordu... ama çok kişi fark etmez.. sonra hava ayarını kontrol ettim sıkıntı yok.. sonra walf e baktım yırtık varmı yok.. sonra gözüme o ilişti... üzerindeki civatalara bakılırsa bir ayarı vardı ama daha önce ellememiştim.. öce tornavide ile üzerine bir çizik atıp orjinal yerini belli ettikten sonra ileri geri ile motorun düzgün çalıştığı konumu bulduk gaz açtıkça beyne komut verip ona göre ateşleme yaptırıyor bu zıkkım... ilk rodaj zamanındaki teklemelerin yüzde doksanı gitti... şuan ilk gaz açmlarda ufak bir boğulma var ama oda sanırım 2050 ile alakalı...
selam dedik alan yokmu selamı.
memleketini en çok seven , işini en iyi yapandır.
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)