Yav benim merak ettiğim konu, şimdi dikkatimi çektide. Bu aküden bir boru çıkıyo ama ucu boşta. Ne işe yarıyo ki...
Yav benim merak ettiğim konu, şimdi dikkatimi çektide. Bu aküden bir boru çıkıyo ama ucu boşta. Ne işe yarıyo ki...
Akü suyu tahliye si için akü fazla dolarsa ısınır suyu dışarı kusar onu dışarı atmak için bıdı bıdı bir ise yaramıyor akü biraz zor bozulur cin değil orjınal akusu
www.erkakurye.com
cevaplar yarin.. bu gün istanbul e 5 de fena gazladık rüzgara rağmen....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
iyi geceler arkadaşlar
ramço bi kaç sorum olacak sana ????
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
iyi geceler sefa..ve diğer arkadaşlar
bugun itibari ile akçay ören aliağa gibi bir gezi planım var sabah..katılmak isteyen olursa bu pazarı değerlendirelim derim
Mehmet hayırlısı olsun kardeşim kazasız belasız güle güle kullan
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:44 ----------
Hocam menderese geliyosun insan bi haber verir beaa bende 10 40 koydurdum 650 km de sikistirdinmi yaniyo motor bence 15 40 yada 15 50 kullanmak lazım sicaklarda
benim motorda zenon yok.... şuan takmadım ama yakında olur...
günaydın gelsin sorular....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
yeni modellerin karbüratörünün neyi farklı acaba
aynen öyle... insanları kandırmak için ortaya boş laf atıyorlar....
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:11 ----------
bu arada sitemiz üyelerinden mahonyy sattı motorunu ... ybr125 ini.. sıfır motor alma planlarını yapıyor.. apache ile ybr arasında gidip geliyor..........
+ ve - leri toplarsak kesinlikle apache..her yönü ile üstün bir motor apache
adamım en son ben tespit yaptım.. dedik karbüratörden hava alıyor o yüzden fazla yakıyor o yüzden bilimum parçaları değiştirdik ama 200-250 arasından aşşağıya düşmedi orjinal eğzostu ile.. en son yaptığım ayarlarla 180-200 arası diyordu.... benim apache şuan 0.090 yakıyor ..... ybr 0.12 yakıyor...
cümnetten günaydın arkadaşlar ferruh sen menderestemiydin orda bizim arkadaşın seraları vardı oraya gittim aksam 8:30 za kadar menderesteydim gün içindede bi kaç kere merkeze indim motorla herkes bana uzaylı gibi baktı 4 5 kişi gelip abi bu kaçlık markası ne falan sordular hatta biri motorcuydu ben biliyorum bu motoru yanımdaki arkadaşa tavsiye ettim ama o bilmiyo memnunmusun falan tarzı konuşmalar geçti sen hiç gezmiyormusun mendereste :D kimse bilmiyo makineyi
HAYAT İKİ TEKER ÜSTÜNDE 7000 DEVİRDEN SONRA BAŞLAR EN UFAK HATANDA BİTER YANİ HAYAT BİZE GÜZEL
günaydın arkadaşlar motorumu dün öğlen aldım allaha şükür şuan 28km de kız gibi garajda yatıyor.ramço sana haber verecektim ama telfon falan yok internet kullanma imkanıda olmayınca haberleşemedik sen galiba pendik taraflardasın bende sultanbeylideyim yakınız yani bi ara buluşalım bi çay içelim hem bbenim motorun saatini ayarlayamadılar recep amcada ramçoya baktır oda yapamazsa problem var derse 500 bakımında değiştirelim dedi. ilk izlenimlere gelince daha bişey anlamadım sadece şu bariz ortada 500 bakımından önce motor tam anlamıyla oturmuyor şuan benim depo falan sallanıyor sağa sola arka frende baya boşluk var çok aşada kavrıyor falan gibi ayar isteyen şeyler var bunlar zamanla oturunca güzel olucak.şimdilik 28km de pek anlatabileceğim bişey yaşamadım motorumla.
valla didim'de millet dönüp dönüp bakıyor benim pıtırcığa iş yerimin ön tarafında koca bir otopark var hep gölge olduğundan oraya bırakıyorum yaww içerden bile çağıran oldu bu ne böyle nasıl gidiyor kaç yapıyor diye soru sormak için ) çok garip bir hismiş
ne imzası beaaa
HERKEZE GüNAYDIN..
Bakıyorumda apache cilerin yüzü gülüyor valla
evet arkadaşlar 500 km ye kadar hiçbir sesi, ayarsızlığı kafaya takmayın benim motor şuan 1800 küsür inanın motordan inesim gelmiyor ve tek ses egzos dan geliyor. Oda egzos sesi
ben motorun bujisini değiştirdim ngk iridium yaptım. Motorun gürültülü çalışması kayboldu arkadaşlar. Honda cg de bir ses vardır biliyorsanız gaz verdikce civ civv yapar. Aynı ona benzer bi ses oldu çok hoşuma gidiyor. Motor gaz açtıkça gidiyor valla
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)