Hoppalaa hakkaten yahuu. Evet ramco hareket videosu bekliyoruz
www.erkakurye.com
9000 km oldu ama 2008 model sıkıntı yok full kesici :d sübap ayarına gerek yok arkadaşlar hele bi 30 bini geçin belki :D
Bu arada benim kuzen rx 115 ve 135 kingle ön kaldırıp havada vites atarak gidiyor otobanda ramço bu işin ilk ustalarından bi ara bahsetmişti
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
beş sene önce hareket yapmayı bıraktım motorda... ama eskiden çok fazla teker meraklısıydım... devamlı tek teker gitmek için neler yapmadık ki..zaten etiket e gerek yok bilen biliyor ama pendikte tek teker ile ekip otosunun üstüne çıkarak nam salmıştım....
en son gri apache ile daha 30 km de iken teker denemem oldu.. anladım ki yetenek baki kalıyor ama ben artık yapmamaya söz verdim hareketleri... eskiden tekteker ramço idik şimdi on teker ramço ama eski lakaptır atılmaZ satılmaz...
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:15 ----------
subab sesi varsa tabikide yaptırmalısın....
genelde o km de istmez ama bazen de istiyor... bulunduğun ortam tozlu ise o km lerde değişmeli ama sadece otoban tarzı tozzsuz ortamlarda kullanıyorsan hava filitresi 15 000 e kadar devam...
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:17 ----------
rx115 deli makinedir ama 135 deli bir kısraktır... zap edilmez nereye gideceği belli olmaz...
evet kavakpınar pendik çevresinde teker havada vites değiştiren sınırlı sayıda insanlardandım.. artık yapmıyorum yeminliyim.. ama teker yapmak güç kuvvet yada motor işi değildir... teker yapan insan motoru kendi çeker kendi dengede tutar ve sağ ayağını hiç bir zaman frenden çekmez.... birde şu var teker için bir motor pert etmek lazım.. en az 5 balata lazım... birde en önemlisi yetenek lazım...
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:20 ----------
ağa yeminimi bozmam için bizim memleketin toprak yollarına ve bir adac cross motora ihtiyacım var...ama geçen gün irfanların ziyaretinde şow yaptım ama inan bir daha gaza gelmem arkamdaki eleman fena düşüyordu.. en son kazada kan parası için babam arabasını sattı hakkımda kamu davası açıldı allahtan aile davacı olmadı... uzun hikaye yani...
ama sedatla geçen gelirken yine kısa bir teker yaptım ama sadece yapıyormu mantığı ile...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
eyvallah kardeşim çok güzel açıkladın.
Beni yanlış anlama ben sadece merakımdan sordum niye öyle dediklerini, eleştirme mahiyetinde söylemedim yani.
Tabi doğru diyorsun herşeyden önce can güvenliği gelir, bende eski motorumda bikaç deneme yamıştım ama yok bana göre değil aga
olmuyorsa zorlamayacaksın
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
[QUOTE=TEKTEKER_RAMÇO;2725849]beş sene önce hareket yapmayı bıraktım motorda... ama eskiden çok fazla teker meraklısıydım... devamlı tek teker gitmek için neler yapmadık ki..zaten etiket e gerek yok bilen biliyor ama pendikte tek teker ile ekip otosunun üstüne çıkarak nam salmıştım....
en son gri apache ile daha 30 km de iken teker denemem oldu.. anladım ki yetenek baki kalıyor ama ben artık yapmamaya söz verdim hareketleri... eskiden tekteker ramço idik şimdi on teker ramço ama eski lakaptır atılmaZ satılmaz...[COLOR="Silver"]
:-) abi napmışın sen ya çok güldürdün beni allahta seni güldürsün bide bu işin sırrını versende bizde denesek olmazmı ?
[QUOTE=ferruh;2725893]
bu işin sırrı düşmek kalkmak zaman ayırmak.... biraz yetenek ve bir motor..bu siteden 5 -6 kişiye ben deneme yaptırdım... hatta bir kaç durum beyan ettim..bu elemanların içinde en yeteneklisi erdi... ben sadece bir kaç fikir gösterdim ve aradan 2 yıl geçti baktım olayı aşmış... onu ilk gördüğümde 10 motorcu idik..dedim bu çocukta yetenek var... o zaman daha 16 yaşında idi ama gösterd,iklerimi hemen kaptı... kendini çok gelitirdi..şimdi düzcede en güzel teker yapanlardan biri... ybr den apache yede geçti...
Arada kaldırıyoruz motor davacı olmasın diye oda valla sağır olmasın diye valla bak: p
www.erkakurye.com
siz bana ipucu verin ben bi deneyim olmazsa bi gün allah nasip ederse yanına geliriz yada sen izmire gelirsen o zaman senden ders alırız olmazmı.? bide bu motorda vites yükseltirken ön kaldırma şansımız varmı
çok rahatsız edıcı bır tıtresımı var ya
arkadaşlar uzun zamandır takip etmeye çalışıyorum bu başlığı. tvs scooty pep vardı bugün sattım hayırlısıyla. bu yeni haftada apache sahibi olmayı istiyorum.inş alıp fotoğraflarımı paylaşırım bende :D Buradan bilgi edindiğim şeyler oldu. bilgi edineceğim çok şey olduğuna inanıyorum. böyle bir ortamda siz gibi değerli insanlarla çok şey paylaşırız inş.
arkadaşlar motora koyulan yağın kalitesini pek önemsemezdim ama bu kadar fark olur. en son adi bi yağ koymuştum ulen baktım 1000 km ye yaklaşmış değiştireyim dedim ama o 1000 km motor vibrasyon makinası oldu resmen dün yarı sentetik 15 50 koydum kaliteli bi yağ araba için almıştım motor 9 10 bin devirde bile titremiyor yahu titreşim falan kalmadı süper oldu valla yağınızı kaliteli koyun arkadaşlar baya fark oluyormuş hemde bayaa.
bu arada egzozu 700 derece ye dayanıklı boya ile boyadım siyah bi kaç yeri çizik ve kalkmıştı resimler biraz değil bayaa kalitesiz (boya dayanırmıki 700 derecelik)
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
Gunaydınnnn
cümnetten günaydın arkadaşlar
HAYAT İKİ TEKER ÜSTÜNDE 7000 DEVİRDEN SONRA BAŞLAR EN UFAK HATANDA BİTER YANİ HAYAT BİZE GÜZEL
günaydın arkadaşlar.... oda km mi be durun ben atayım eski motorumunkini bulup...
ahada buldum geliyor.. daha fazlasıda varda hariciye bakıp atmam lazım..
Uploaded with ImageShack.us
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:29 ----------
Uploaded with ImageShack.us
günaydın millet
evet o yağ olayına bende tanıklık ettim yada bana öyle geldi, 10 40 olan yağı 10 50 ile değiştirdim ipone marka yağ yarıdan tam sentetiğe geçtim motor sanki rahatladı erken hissedilen vibrasyon biraz geç hissedildi gibi geldi. ya ilk zamanlar öyle oldu yada yağdan kaynaklandı
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)