Ramazan 36 lt coocase.199 tl var sahibindende kappa parası yan çanta mı alsam acaba
Ramazan 36 lt coocase.199 tl var sahibindende kappa parası yan çanta mı alsam acaba
www.erkakurye.com
İstanbul ile iletişim kurmanı tavsiye ederim. Satış sonrasından destek iste, hangi servis seni geri çeviriyorsa hangisi para istiyorsa onu bildir gereğini yapın de.
O videodaki egsozun markası neymiş acaba, tek silindir bir motor için çok iyi ses veriyor hakikaten.
Bu arada işyerimdeki yeni proxy ayarları dolayısıyla gün içerisinde sayfaya girme şansım sıfırın altında Elimden geldiğince akşam bakmaya çalışıyorum bilgilerinize...
Tek derdi dünya olanın dünya kadar derdi olurmuş...Hz.Mevlana(r.a)
öyle işte maksat mal satmamak sanki borç istedik adamlardan peşin yollayacaktım parasını kargoyu da ben verecektim bir dövmedikleri kaldı birde toplam 4 takım alacaktık yani siz düşünün kaçırdıkları fırsatı
zorlar demekten kasıt bence son hızda düşme olur bir miktarda yakıt sarfiyatı artar sürtünme kat sayısı ve lastiğin ağırlığı artacağı için ama bunu bizim motorlarda hesap yapdan fark edemeyiz gibime geliyor yani tam depoda olsa olsa 10 15 km daha az gider son hızda - 5 6 km düşer gibi geliyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:29 ----------
doğrudur benimde pirana avatar var onda 5 km az gösteriyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:31 ----------
deponun çizilmesini istemiyorsanız depoyu şefaf folyo ile kaplatın hani şu kaput folyoları oluyor ya arabalara onların eni geniş olanları var onlarla
ramço sen plakasız aldın motoru yozgatta çıkacak ruhsat galiba dimi? ben ruhsatı bekliyorum hala:( daiııduut dalidut akbil sesinden usandım arkadaş yaa
benim plaka yozgatta çıkacak.. ama yozgatta 1 günde çıkıyor... senin motorun yarısından fazlasını ben topladım.. no problem yani... kendi motorumu toplamaya saat 1600 da başladım seninkine saat 14,00 da başladım.. aslında kendi motorum diye seninkine başlamışız.. sonra şaseden farkına vardım... ama yarısını ben toplayıp sıktım...
erol coocasede güzeldir ha...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
siyah ta yakışıklı........... maşallah..........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
günaydın...
Gunaydin arkadaşlar nasılsiniz nasıl gidiyor
günaydın ferruh...
arkadaşlar şu izmir ve çevresini bir hafta sonu toplasak ya bir yerlere gitsek günü birlik ?
Valla süper olur hocam toplanalım
Burak balikesirden izmiremi gelceksin günü birlik olmaz bence bizde kalirsan olur ama .d duzenliyelim bi hafta sonu gezi
Kardes ben manavgattaa yasiyorum yakinsan birada erdem motor var yetkili servis gayette iyi ustalar musait olursan onlara gostermeni tavsiye ederim
benim kırmızı motor çantalı daha bir hoş oldu.........
eyvallah mesut daha iyisi sizin olsun.. kappa k 35 arkadaşım verdi... arkadaşlarımız sağ olsunlar biz para için değil dostluk için burdayız ....
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)