Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    ERROR88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750 integra 2024 forza 250
    Ewet buldun onu benzin filitresidir o
    www.erkakurye.com

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    Alıntı M.balibey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ramazan abi hayırlı olsun motoru toplanırken hiç görmemiştim garip geldibu arada toplarken dikkat ettin mi hiç deponun altında sağ tarafta beyaz silindir var benzin filtresi mi acaba o bilgin var mı
    evet o benzin filitresi....

günaydın......
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

yasinim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Daelim Roadwin 250r
    günaydınnn

Ramazan reis hatırlarsan bende 2. ve 4 vitesde 4.500 / 6.000 devirde uğultu geliyo diyodum yazılanlara bakılırsa 2011 model bazı apachelerde aynı sorun var acaba benim motordamı egzantirik dişlisinden yapıyo
    Bende hakkın kaldıysa sevildiğin yıllara say...

sbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki v-strom DL650 XT
    Alıntı yasinim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    günaydınnn

Ramazan reis hatırlarsan bende 2. ve 4 vitesde 4.500 / 6.000 devirde uğultu geliyo diyodum yazılanlara bakılırsa 2011 model bazı apachelerde aynı sorun var acaba benim motordamı egzantirik dişlisinden yapıyo
    ya arkadaşlar apache almanın arefesinde demeyin şöyle şeyler, mide bulandırmayın

yasinim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Daelim Roadwin 250r
    kardeş mide bulundıracak bi şey yok uğultu dediğim öğle bariz ving ving ving die bi ses değil hem sen yeni alacan 2012 lerde yok kafan rahat olsun al sen al
    Bende hakkın kaldıysa sevildiğin yıllara say...

Motosikleti
    Suzuki v-strom DL650 XT
    Eyvallah sağol

ERROR88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750 integra 2024 forza 250
    Arkadaşlar su konuya açıklık getireyim ilk kasa 2006 ile son kasa 2012 ile aradaki motor farkı sadece soğukta jikle istemesidir karburator ile alakalı başka fark yoktur güç performans aynı zinciri orıngli görsel değişiklik var sadece ikinci el alırken minimum 2011 almakta yarar var satarken kolay olur ve görsel olarak tatmin edici apache karışık kurusuk çalışıyor sesli normal dir fazla takılmayın beton gibidir yagını eksik etme yeter
    www.erkakurye.com

Motosikleti
    TVS 150 2012 GRİ
    Alıntı yasinim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeş mide bulundıracak bi şey yok uğultu dediğim öğle bariz ving ving ving die bi ses değil hem sen yeni alacan 2012 lerde yok kafan rahat olsun al sen al

kardes ne yaparsanız yapın o ugultular bu motorların hepsınde var kafa takmayın dıcem ama ben de acayip şekılde takıyorum şimdi usta bide sibob ayarı dıyerek sıcak olur bıraz acayım dedı bıde o ses çıktı ortaya tam kafa bozuk ama motor keyfımıde yaptırıyor bana maşallah apachemmm

---------- Post added at 10:13 ---------- Previous post was at 10:11 ----------

benım motorum da 2012 model onu yazmayıu unutmusum

Motosikleti
    apache nin 2012 -2011 modellerindeki karbüratör...oda 3000 km sonra kendini bulıuyor alışıyor sonra tadından yenmiyor...

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:18 ----------

Uploaded with ImageShack.us

2007 apachemden bir görüntü.. geçen gün şans eseri albümdeki eski fotolarda buldum...

Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Motosikleti
    TVS 150 2012 GRİ
    ramço kardeş hayırlı olsun makinan allah kaza bela vermesin

Motosikleti
    Alıntı soner01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ramço kardeş hayırlı olsun makinan allah kaza bela vermesin

sağol......

Motosikleti
    Suzuki v-strom DL650 XT
    Alıntı ERROR88 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar su konuya açıklık getireyim ilk kasa 2006 ile son kasa 2012 ile aradaki motor farkı sadece soğukta jikle istemesidir karburator ile alakalı başka fark yoktur güç performans aynı zinciri orıngli görsel değişiklik var sadece ikinci el alırken minimum 2011 almakta yarar var satarken kolay olur ve görsel olarak tatmin edici apache karışık kurusuk çalışıyor sesli normal dir fazla takılmayın beton gibidir yagını eksik etme yeter
    e peki motor tamamen aynıysa neden yeni kasalarda titreşim azaltılmış diye hurafe dönüyor? millet kendini kandırıyor galiba?

dolphin_star - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cg 125 kırmızı
    Alıntı ferruh adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tigrina nasılsın acmissin motoru hadi hayırlısı benimki 1200 de ama son hız hafif egim de 110 sence norma mi
    bana pek normal gelmedi kardeşim, benimki şuan 1700 km de. Ben 1000 km den sonra bastım ve hafif eğimli yolda 135 cok rahat goruyorum

İ2MİRLİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 TVS APACHE RTR 150
    selamın aleyküm apache dostlarım nasılsınız bi kaç gündür giremiyorum üzerinize afiyet işsiz kaldımda onunla ugraşıyorum ramazan yeni makina hayırlı olsun benim cihazdan almışsın aynı reng arkadaşlar motorla çok fazla ugraşmayın yav ordan ses geliyo burası ugulduyo diye götürüp götürüp motoru daha beter ettiriyorsunuz benim motorda ilk çalıştırmada rolantide 1000 1500 devir arası 10 15 km yolyapınca (havalarda izmirde sıcak malum) rolantide 2500 devire çıkıyor en fazla çok yakar diyor sallamıyorum takıyorum kafama kaskı veriyorum gaz koluna ayarı allah nazardan saklasın bir problem yok motor 4000 oldu düz yolda 115 120 arası görüyor rüzgarla bağlantılı olarak meyilli yolda 133 görmüştüm ilk ve son o oldu bidaha görmedim ses cıkıyorsada arkadan gelen duyuyordur bana bir ses gelmiyor kaskın içinde apache ler zaten gürültülü ve ugultulu çalışıyor motorun karakteri bu. ybr yada cbf gibi sessiz titreşimsiz değil, bisikletmi sürüyoruz yav tabiki ses de titreşimde gelecek,gelecekki motorsiklet sürdüğümüzü anlayıp zevk alalım yoksa zaten cbf yada ybr alırdım şahsen herkese iyi sürüşler tekeriniz düz bassın unutmayın sakınılan göze çöp batar bakımları aksatmayın yeter her ses içinde motoru kurcalatmayın saygılar .
    HAYAT İKİ TEKER ÜSTÜNDE 7000 DEVİRDEN SONRA BAŞLAR EN UFAK HATANDA BİTER YANİ HAYAT BİZE GÜZEL

Motosikleti
    honda cg 125 kırmızı
    Alıntı TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.motosiklet.net/forum/tazi...t-a-aldim.html

heheheh maşşalah demeyi unutmayın... çelikatlı sanada hayırlı olsun..
    Maşallah
    kardeşim sana imreniyorumya valla kafa yapılarız aynı ikimizde en iyisini istiyoruz güzel işcilik ellerine sağlık.

Motosikleti
    Alıntı dolphin_star adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Maşallah
    kardeşim sana imreniyorumya valla kafa yapılarız aynı ikimizde en iyisini istiyoruz güzel işcilik ellerine sağlık.
    sağol adamım.... sırada tvs wego var...

Motosikleti
    TVS Apache rtr 150
    Alıntı tigrina adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şükür kardeşim sen nasılsın? az gibi sanki en az 120-125 eğimde görmen lazım bence.ben 2 kişi 135 gördüm eğimli yolda ki tek kişi eminim 140 olurdu az da yatsam.yakınsak birbirimize bi bakabiliriz,görüşebiliriz.
    Valla çok iyi olur kardesim kafamda soru işareti kalmaz usta daha basma acilmayik motorun diyor ama 1200 km nasıl açılmaz anlamadım ben mendereste oturuyorum nasıl yapalım

Motosikleti
    honda cg 125 kırmızı
    apache nin ibresi cbr 125 r ile aynı arkadaşlar. 3 cbr ile karşılaştırdım 3ü ilede aynı çıktı. Cbr nin biri 2010 biri 2011 biri 2012 benim apache 2012 model. Fark yok yani. Hani diyorlarya apacheler fazla gösterir apache fazla gösteriyorsa hondada fazla gösteriyor

Motosikleti
    TVS Apache rtr 150
    Alıntı dolphin_star adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    apache nin ibresi cbr 125 r ile aynı arkadaşlar. 3 cbr ile karşılaştırdım 3ü ilede aynı çıktı. Cbr nin biri 2010 biri 2011 biri 2012 benim apache 2012 model. Fark yok yani. Hani diyorlarya apacheler fazla gösterir apache fazla gösteriyorsa hondada fazla gösteriyor
    :-) o fazla gösterenler çin malları oluyor genelde yunus mondial falan

İ2MİRLİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 TVS APACHE RTR 150
    valla ben ilk aldıgımda biladerin dobloyla karsılastırmıstık aynı çıkmıştı baksen şu işe dobloda çok gösteriyomuş demekki
    HAYAT İKİ TEKER ÜSTÜNDE 7000 DEVİRDEN SONRA BAŞLAR EN UFAK HATANDA BİTER YANİ HAYAT BİZE GÜZEL

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 35 kullanıcı var. (0 üye ve 35 misafir)

Bu Konudaki Etiketler