Ewet buldun onu benzin filitresidir o
Ewet buldun onu benzin filitresidir o
www.erkakurye.com
günaydınnn
Ramazan reis hatırlarsan bende 2. ve 4 vitesde 4.500 / 6.000 devirde uğultu geliyo diyodum yazılanlara bakılırsa 2011 model bazı apachelerde aynı sorun var acaba benim motordamı egzantirik dişlisinden yapıyo
Bende hakkın kaldıysa sevildiğin yıllara say...
kardeş mide bulundıracak bi şey yok uğultu dediğim öğle bariz ving ving ving die bi ses değil hem sen yeni alacan 2012 lerde yok kafan rahat olsun al sen al
Bende hakkın kaldıysa sevildiğin yıllara say...
Arkadaşlar su konuya açıklık getireyim ilk kasa 2006 ile son kasa 2012 ile aradaki motor farkı sadece soğukta jikle istemesidir karburator ile alakalı başka fark yoktur güç performans aynı zinciri orıngli görsel değişiklik var sadece ikinci el alırken minimum 2011 almakta yarar var satarken kolay olur ve görsel olarak tatmin edici apache karışık kurusuk çalışıyor sesli normal dir fazla takılmayın beton gibidir yagını eksik etme yeter
www.erkakurye.com
kardes ne yaparsanız yapın o ugultular bu motorların hepsınde var kafa takmayın dıcem ama ben de acayip şekılde takıyorum şimdi usta bide sibob ayarı dıyerek sıcak olur bıraz acayım dedı bıde o ses çıktı ortaya tam kafa bozuk ama motor keyfımıde yaptırıyor bana maşallah apachemmm
---------- Post added at 10:13 ---------- Previous post was at 10:11 ----------
benım motorum da 2012 model onu yazmayıu unutmusum
apache nin 2012 -2011 modellerindeki karbüratör...oda 3000 km sonra kendini bulıuyor alışıyor sonra tadından yenmiyor...
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:18 ----------
Uploaded with ImageShack.us
2007 apachemden bir görüntü.. geçen gün şans eseri albümdeki eski fotolarda buldum...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
ramço kardeş hayırlı olsun makinan allah kaza bela vermesin
sağol......
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
selamın aleyküm apache dostlarım nasılsınız bi kaç gündür giremiyorum üzerinize afiyet işsiz kaldımda onunla ugraşıyorum ramazan yeni makina hayırlı olsun benim cihazdan almışsın aynı reng arkadaşlar motorla çok fazla ugraşmayın yav ordan ses geliyo burası ugulduyo diye götürüp götürüp motoru daha beter ettiriyorsunuz benim motorda ilk çalıştırmada rolantide 1000 1500 devir arası 10 15 km yolyapınca (havalarda izmirde sıcak malum) rolantide 2500 devire çıkıyor en fazla çok yakar diyor sallamıyorum takıyorum kafama kaskı veriyorum gaz koluna ayarı allah nazardan saklasın bir problem yok motor 4000 oldu düz yolda 115 120 arası görüyor rüzgarla bağlantılı olarak meyilli yolda 133 görmüştüm ilk ve son o oldu bidaha görmedim ses cıkıyorsada arkadan gelen duyuyordur bana bir ses gelmiyor kaskın içinde apache ler zaten gürültülü ve ugultulu çalışıyor motorun karakteri bu. ybr yada cbf gibi sessiz titreşimsiz değil, bisikletmi sürüyoruz yav tabiki ses de titreşimde gelecek,gelecekki motorsiklet sürdüğümüzü anlayıp zevk alalım yoksa zaten cbf yada ybr alırdım şahsen herkese iyi sürüşler tekeriniz düz bassın unutmayın sakınılan göze çöp batar bakımları aksatmayın yeter her ses içinde motoru kurcalatmayın saygılar .
HAYAT İKİ TEKER ÜSTÜNDE 7000 DEVİRDEN SONRA BAŞLAR EN UFAK HATANDA BİTER YANİ HAYAT BİZE GÜZEL
apache nin ibresi cbr 125 r ile aynı arkadaşlar. 3 cbr ile karşılaştırdım 3ü ilede aynı çıktı. Cbr nin biri 2010 biri 2011 biri 2012 benim apache 2012 model. Fark yok yani. Hani diyorlarya apacheler fazla gösterir apache fazla gösteriyorsa hondada fazla gösteriyor
valla ben ilk aldıgımda biladerin dobloyla karsılastırmıstık aynı çıkmıştı baksen şu işe dobloda çok gösteriyomuş demekki
HAYAT İKİ TEKER ÜSTÜNDE 7000 DEVİRDEN SONRA BAŞLAR EN UFAK HATANDA BİTER YANİ HAYAT BİZE GÜZEL
Şu an bu konu içerisinde 35 kullanıcı var. (0 üye ve 35 misafir)