ninja 50 lira ile 350 km ha? bi depo ile 250 anca yapar. motorun biraz fazla yakmış ama yedeği kullanmışmıydın benzin alırken? karbüratör ayarı ve hava filtresine baktır.
ninja 50 lira ile 350 km ha? bi depo ile 250 anca yapar. motorun biraz fazla yakmış ama yedeği kullanmışmıydın benzin alırken? karbüratör ayarı ve hava filtresine baktır.
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
niyeki ninja çok mu yakıyor. enjeksiyonlu motor az yakıyordur
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
YEDEĞİ KULLANMAMIŞTIM BENZİN ALIRKEN... BENCEDE ÇOK YAKMIŞ MOTOR.. B
BAKTIRMAM LAZIM MOTORU.. SERWİSE GÖTÜREBİLİRİM BU HAFTA
elit motogaraj
ARKADAŞLAR 5000 KM BAKIMINDA NELER YAPMAK GEREKİR.. YAPTIRAN ARKADAŞLAR NE KADAR ÖDEDİNİZ BAKIMDA.. SÜRAT MOTORA GİDİCEĞİM İÇİN BAKIMI ORDA YAPAN ARKADAŞLAR NE KADAR ÖDEDİNİZ ÖRENEBİLİRMYİİM ??
elit motogaraj
11 kuruş yakıyor olması lazım ayar yaptır benimkisi de öyle yakıyor du 4000 km de anladım bakmamıs tım ne yaktıgına ayar yapıp tekrar denedim düştü hemen hızlı da kullanırım 90 dan asaa sürmeye korkuyorum da E5 te
www.erkakurye.com
Bende biraz yorumda bulunayım.
Motor 500 km oldu, haftasonu bakıma giricek. İlk motorum ve acemiliğide attığım ilk motor. İlk gün ehliyetim yok diye ducati 620 si olan bir arkadaş gitti aldı, ki adam bir çok motoru sürme imkanıda bulan biri, motoru çok beğendi.
Neyse titreme olayıan gelince, 1 ve 2 viteste 5 devir gibi titreme var ama 3-4-5 gibi viteslerde titreme yok kısa bir anlığına 6000 devire geldim titreme yine yokdu. Rodaj olduğu için zorlamıyorum. 130 km yaptım bir günde oturuş biraz eğik olduğu için ve acemilikde olunca, yoruyor hafifden ama öldüm bittim daha gidemem değil. Dizler ile depoyu sarmayı unutuyprum bazen ve sol ele veriyorum ağırlığı elde biraz ağrı oldu o kadar. Hani ani yüklenme ve redline yapamıyorum şimdilik o yüzden seriliği ve son hızı hakkında birşey diyemiyorum.
70Tl lik benzin adlım şimdiye kadar 500 km oldu depo yarıda daha, rölantide 2000-3000 devir arası oynuyor rodaj olduğu için birazda fazla yaıkıyor olabilir belkide.
Şu an içim gayet tatmin edici bir acemi için, gerçekden keyifli sürüşü ilerde ne olur bilemem tabi, rodaj bir bitsin tekrar yazarım.
Çok inandırmışınız çok az yaktığına kendinizi
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
Meccem depoyu hafifçe sık bacaklarınla ve dik oturmaya çalış inan daha zevk alacaksın ve ellerine baskı vermedigin için ağrı da olmaz çok yakması rodajda normal ama 2000 km den sonra en az yakan motora sahip olduğunu göreceksin
www.erkakurye.com
Arkadaşlar marmariste ki bayiye bugünlerde sarı TVS gelecekti. Geldimi acaba haberi olan var mı ?
Engin yağ yagfilitresi zincir temizliği yaglaması başka bir bakıma gerek yok frenler 15000 gider orijinali. Çok fren yaparsan 10000 diyelim
Az yakması için kaburator de vida var hava ayar vidası onu çevirecek işlem tamam bujiyi yedekle yanında olsun devamlı 10000 de deiscek ama yanında bulunsun
www.erkakurye.com
malesef 250 lilik fakat bi depo (17 litre olması lazım) devirli kullanım 220 230 km yol yapıyor sakin sürüşte biraz daha fazla yapar ama onlada sakin sürülürmü yaa
bu arada arkadaşın biri az yaktığına kendinizi çok inandırmışınız demiş kardeş az yakıyor gel vereyim 1 hafta motoru kullan 2 kişi full 8 ve 9 bin devirde kullanım (uzun yol şehir içi karışık ) 11 kuruş yakıyordu düşün 9 bin devirden sonrası kırmızıya geçiyor o devirde bile 11 kuruş yakıyor. kıskanmayalım
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
elit motogaraj
akşam üstü salgın motorru arayıp makineleri sordum recep amca geldi makineler toplamaya başlıcaz dedi ramço ordamı dedim burda uğraşıp duruyo dedi benimkinede el at ramçoo.
Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)