TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
16 Haziran 2012, 12:50
soner01 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bende ay sonu malatyaya gidecegim hayırlı yolculuklar şimdiden ama apache sorun yaratacagını sanmıyorum
---------- Post added at 10:23 ---------- Previous post was at 10:20 ----------
günaydın apache li dostlar
ben denizliden geldim no sorun no problem ....
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:23 ----------
motora çanta takacağım..çanta demiri sıfır elimde var... beleş yada ucuz çantalara bakınıyorum..... para verirsem kappa 35 yada coocase 42 alırım...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:08 ----------
http://www.youtube.com/watch?v=K_s9ODUBH-Q
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Reklamlar
-
16 Haziran 2012, 15:22
ohh herkez biyerlere gidiyor valla ne güzel
ben burda dört duvar arasında çalışmaya, apache'de kapalı garajda yatmaya devam :(
arkadaşlar yolunuz alanyaya düşerse gelin bi çayımı çorbamı içmeye beklerim
-
16 Haziran 2012, 15:50
Antalyada ikamet eden arkadaşlar yarın sabah gezimiz vardır herkeze duyrulur katılmak isteyen arkadaşlar lütfen mesaj atsın ilk gezimiz harikaydı ikinci gezimiz daha da iyi olacak
http://www.motosiklet.net/forum/etki...gidiyoruz.html
-
16 Haziran 2012, 17:28
ERROR88 adlı üyeden alıntı
Vay millet slalom felan diyor racing ci mi oldunuz ulen altınızda 150 lik mobilet var hava yapmayın
günaydın. Bu arada
yok abi hava değil ileri sürüş derslerinde öğrendiklerimi uygulama fırsatım oluyor bazen yolda işe yarıyorda ön amortisör salıyor kendini
-
16 Haziran 2012, 19:08
Adana İl Temsilcisi
dolphin_star adlı üyeden alıntı
arkadaşlar yolunuz alanyaya düşerse gelin bi çayımı çorbamı içmeye beklerim
geçen hafta bugün manavgatta,festivaldeydik.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
16 Haziran 2012, 21:07
M.balibey adlı üyeden alıntı
yok abi hava değil ileri sürüş derslerinde öğrendiklerimi uygulama fırsatım oluyor bazen yolda işe yarıyorda ön amortisör salıyor kendini
Ben geçenlerde denedim biraz,bakalım öğrendiklerimiz ne kadar etkili oluyor diye..altınova dan dönerken tatlı-sert bir virajda yatayım dedim,kontra tekniğini denemek için..ama söylediğin gibi ön amörtisörler çok güven vermiyor..gerçi lastiklerin de çok büyük payı var ama..
-
16 Haziran 2012, 21:14
gokseltoprak adlı üyeden alıntı
bu gece 3-4 sularında muğladan çıkıp çanakkale geliboluya seyahat edeceğim. 600-650 km arası bir yol olacak. kafamda 8 saat gibi bir süre var, bakalım apache dayanabilecek mi arkadaşlar
bu arada uzun yolculardan tavsiyelere açığım
Bende düşünüym Çanakkale ama, ya nasip
-
16 Haziran 2012, 21:23
RAMAZAN benım cantayı vereyeım sana 30 tl şu netten shad alıcam bende 29 lt
-
16 Haziran 2012, 21:28
selam arkadaşlar bugün salgın motara gidip 4400tl ödeyip gri apaçimin siparişini vermiş bulunuyorum ruhsat hafta içi çıkar bende tam anlamıyla aranıza girmiş olurum inş. saygılar..
bu arada tekteker ramço arkadaşım bana salgın motoru tavsiye ettiğin için teşekkür ederim. salgın motor güzel esnaflık yapıyor
-
16 Haziran 2012, 22:11
eby78 adlı üyeden alıntı
Ben geçenlerde denedim biraz,bakalım öğrendiklerimiz ne kadar etkili oluyor diye..altınova dan dönerken tatlı-sert bir virajda yatayım dedim,kontra tekniğini denemek için..ama söylediğin gibi ön amörtisörler çok güven vermiyor..gerçi lastiklerin de çok büyük payı var ama..
benim ön arka michelin pilot sporty ocakayında almıştım 2011 tarihli arkaamortisörde sorun yokta ön salıyor motulu 15 w folkoilini bulursam yağı değiştiricem 10 w bulabildim anca bulana kadar hang offa devam edicem diz vermeden eğitimler çok faydalı gerçektende eskiden virajları 30 kmle almak için baya bir gaz verirdim kendime şimdi aynı yerleri 50 60la dönüyorum
http://www.motobakkal.com/?urun-6270...UM-10W-1L.html
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:09 ----------
çelikatlı adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar bugün salgın motara gidip 4400tl ödeyip gri apaçimin siparişini vermiş bulunuyorum ruhsat hafta içi çıkar bende tam anlamıyla aranıza girmiş olurum inş. saygılar..
bu arada tekteker ramço arkadaşım bana salgın motoru tavsiye ettiğin için teşekkür ederim. salgın motor güzel esnaflık yapıyor
hayırlı olsun tekeriniz düz bassın
-
16 Haziran 2012, 23:29
Hayırlı olsun artık bi tepsi baklava yı bekliyoruz. Celikatlı
-
16 Haziran 2012, 23:38
hepınıze ıyı aksamlar arkadaslar uzun zamandır yazılarınızı okuyorum aranıza katılmak yenı nasıp oldu sızlerın sayesınde motorsıkletlerımız hakkında pek cok sey ogrendım . kucuk bır sorunum var fıkırlerınızı almak ıstedım benım motorun alt sakalda ımalat hatasından dolayı boyada atmalar var buradakı servıs 3 aydır benı bekletıyor bununla ılgılı ne yapabılırım
-
16 Haziran 2012, 23:58
alper0707 adlı üyeden alıntı
hepınıze ıyı aksamlar arkadaslar uzun zamandır yazılarınızı okuyorum aranıza katılmak yenı nasıp oldu sızlerın sayesınde motorsıkletlerımız hakkında pek cok sey ogrendım . kucuk bır sorunum var fıkırlerınızı almak ıstedım benım motorun alt sakalda ımalat hatasından dolayı boyada atmalar var buradakı servıs 3 aydır benı bekletıyor bununla ılgılı ne yapabılırım
o sorun bendede var ama ben yağmur çamurda çook kullandım onunla alakalı...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:53 ----------
benim selamımı ilet 20 plakalı kırmızı apache de ...ç bu arada alacağın günü bana söyle bende geleyim tanışalım..
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:55 ----------
RAMAZAN benım cantayı vereyeım sana 30 tl şu netten shad alıcam bende 29 lt
erol benim gözümde alacağım 4 adet marka var... givi ,kappa , shad , coocase... bunlar haricine para vermem...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
17 Haziran 2012, 00:13
benim selamımı ilet 20 plakalı kırmızı apache de ...ç bu arada alacağın günü bana söyle bende geleyim tanışalım..
tamam alacağım gün belli olsun haber vericem müsait olursan gelirsin tanışırız...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:10 ----------
Hayırlı olsun artık bi tepsi baklava yı bekliyoruz. Celikatlı
inş. bigün buluşursak baklavalar benden..
-
17 Haziran 2012, 00:15
tamam alacağım gün belli olsun haber vericem müsait olursan gelirsin tanışırız...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:10 ----------
inş. bigün buluşursak baklavalar benden..
ayın 5 ne kadar evdeyim...............
-
17 Haziran 2012, 00:27
5ine çok var 3 5 kere tanışırız o zamana kadar
-
17 Haziran 2012, 00:40
5ine çok var 3 5 kere tanışırız o zamana kadar
recep abi tam biir esnaftır... şakir ustada tam bir ustadır........
-
17 Haziran 2012, 10:12
-
17 Haziran 2012, 10:24
günaydın burak nasılsın...
-
17 Haziran 2012, 10:33
sağol ramazan kardeşim iyiyim çok sükür..seni sormalı ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 34 kullanıcı var. (0 üye ve 34 misafir)
Bu Konudaki Etiketler