kesinlikle bu sıcaklarda benim motorumda çok ince ..bulun koyun 15/50-15/40 o zaman daha iyi olacaktır... uzun yolda ise 20/50 basın... tecrübeye konuşuyor.... bu arada sen mühendislerden daha mı iyi biliyorsun diyenlere mühendisler benim kadar yol yaptılarmı diye soruyorum...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Bugün bitmezmi yaw yanıyom klimada fosladı
www.erkakurye.com
tvs altımda çok küçük duruyor çok beğendim yoksa.
Cb ye nasıl sıgdın o zaman merak ettim tvs kucukse sen bıraz buyuksun galiba 182 boy 98 kilo normal bana
www.erkakurye.com
zincir koruması yaptırabilirsin honda titanlarınki uyuyor.
Yada zincire yağı fazla sıkma, vitesi 1e tak yagladıktan sonra, cant ıle zıncır arasına bı karton koy yanı zıncır cantı gormesın. Ve motora gaz ver teker donsun, sonra ıkıye tak gaz ver vss. zıncırdekı fazla yag atar janta bulasmaz ben oyle yapyorm
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:41 ----------
selamun aleyküm arkadaşlar. ilginç planlarım var. Bu bizim apache 150 liklerle 160 lıklar arasında 160 lıkların arka frenin disk olması haricinde bi fark yok galiba? 160 lığa ceviremezmiyiz acaba bizim motoru?
benin motordada kıştan kalma ipone 10-40 yarı sentetik vardı, 2000km yaptım havalarda ısınıyo diye malum antalya 2 hafta önce ipone 10-50 tam sentetik koydum.
sanki motor rahatladı vibrasyon azaldı gibi yani 5000 devirde artan sanki 6000 de hissediliyor gibi geldi
yağıda 30 tl ye aldım ipone sitesinde 42tl
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
aman çakma yağlara dikkat et sanayide çok var
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:36 ----------
arkadaşlar dün akşam rüzgarsız havada yatarak 115 gördüm bana az geldi 50 kg yim acaba motor mu açılmadı
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:13 ----------
klima gazına baktırdınız mı yada kaçak var mı diye yada aksesuar kayışı gevşekse de verimli olmaz connet kullanmıştım bir zamanlar güzel soğutuyordu
[QUOTE=M.balibey;2717336]
[/COLOR]arkadaşlar dün akşam rüzgarsız havada yatarak 115 gördüm bana az geldi 50 kg yim acaba motor mu açılmadı[COLOR="Silver"]
Vallahi tam açılmamış sanırım senin motor ben 110 kilo adamım ayıptır sölemesi düz yolda rüzgarda yoksa 120 görüyor tabi çantalar takılı degilse hafif meyilli yolda en çok 133 görmüştüm uzun yol yapıyormusun motorla genelde uzun yolda daha iyi açılıyor motor bende çok anlamam aslında rodandan
HAYAT İKİ TEKER ÜSTÜNDE 7000 DEVİRDEN SONRA BAŞLAR EN UFAK HATANDA BİTER YANİ HAYAT BİZE GÜZEL
selam arkadaşlar benim motorun farlarında sıkıntı var elektirik kesiyor gaz verince canlanıyor gaz kesince kıpır kıpır yanıyor servise gösterdim fakat bir çözüm bulamadı servisdekiler aynı sorunla karşılaşan varsa yardımcı olursa sevinirim teşekkürler .
[QUOTE=İ2MİRLİ;2717427]rodajı dikkat ettim kitapçığa göre yaptım uzun yol bir kaç kez bursaya gittim balıkesirden çantada yok sadece çanta demiri var birde sanki uçucak gibi oldum amma rüzgar alıyormuş
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:50 ----------
kaç kmde benimde öyleydi 600 km civarı düzeldi şimdi sadece gaz verince canlanıyor gazı bırakıp rolantiye düşünce yarın yanıyor sanki
1800 km de aynen gaz verince canlanıyor gaz kesince cansız yanıyo bi çözümü vardır inşallah
Arkadaşlar İzmir deki TVS kullanıcılarıyla arada bir araya gelsek,kendi grubumuzu oluştursak diyorum.
bu tavsiyenizi görmeden önce yaşar motoru aradım bu gün nakit 3950tl dedi plaka ruhsat herşey dahil 4400nakit dedi okey geliom almaya dedim yer tarif et dedim ama yalnız sarı renk kaldı diğer renkler haftaya gelecek dedi bende sarı var diye gidip almaktan vaz geçtim. yarında sizin tavsiye ettiğiniz salgın motoru arıcam bakalım ne diyo. teşekkürler tavsiye için. nasipse gri alıcam en kısa zamanda. iett den daral geldi)
Antalyada ki servis değişti mi ? Bana mesaj gelmedi . Değiştiyse eğer bana bir söylermisin yeni servisi . Bende bildiğin gibi servisi beğenmediğim için sağda solda bakımını yaptırıyorum ..
Arkadaşlar yaz bile gelmiş olsa lastikleri değiştirmenizi öneririm . Yağmur yok belki ama belediyeler sağolsun refüjlerden çok asfaltı suluyorlar . Ben birkaç defa motoru kaydırıp düşme tehlikesi geçirince hemen değiştirdim lastikleri . Şuan da irc marka lastik var . Ön arka yanlış hatırlamıyorsam 140 tl ye mal olmuştu . İlerleyen zamanlarda bulabilirsem metzeller ile değiştirmeyi düşünüyorum.
Birkaç fotoğraf atayım elim değmişken..
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)