TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
12 Haziran 2012, 22:56
Kocaelide varmı tvs bayisi veya satan bir yer, taksitle falan ?
Reklamlar
-
13 Haziran 2012, 00:13
selam dostlar, ne zamandır yazamıyorum, görmeyeli günde 5 sayfa yazı yazılıyor baktım bu motor satılmıyor,e motorumla mutlu mesut yaşıyoruz artık.
Aklımdayken sorayım, benim bi ara görterge bozulmuştu, ön tekerdeki okuyucuya wd40 sıkmıştım düzelmişti.gel görki 10 gün önce yine bozuldu.ufak bi parça arıza yapıyodu,neydi o parçanın adı?hatta o parçayı değişen arkadaş10 tlye almıştı
-
13 Haziran 2012, 00:52
reis007 adlı üyeden alıntı
selam dostlar, ne zamandır yazamıyorum, görmeyeli günde 5 sayfa yazı yazılıyor
baktım bu motor satılmıyor,e motorumla mutlu mesut yaşıyoruz artık.
Aklımdayken sorayım, benim bi ara görterge bozulmuştu, ön tekerdeki okuyucuya wd40 sıkmıştım düzelmişti.gel görki 10 gün önce yine bozuldu.ufak bi parça arıza yapıyodu,neydi o parçanın adı?hatta o parçayı değişen arkadaş10 tlye almıştı
Aynı sorun bende de oldu kardeşim şimdi bende tam buraya yazacaktım. Aynen o parcayı kendim alacam servis 60 lira fiyat çekti hiç gerek yok. Ayrıca km de kafasına göre ilerler oldu
Bugun birseyde fark ettim motorda 50 km ye kadar ıslık sesi gibi bir ses gelmeye başladı. Bunun sebebi nedir acaba. Antalya merkezde ki servise küfür ede ede bir hal oldum zaten 5 6 aydır. Motoruma hiç bakım yapmadı .bneler deli ettiler beni 10 liralık yaga 30 lira fiyat cekip 20 30 lirada işçilik alıyorlar. Servis kitabınıda doldurmadılar daha hiç
-
13 Haziran 2012, 01:00
-
13 Haziran 2012, 01:36
cekokk adlı üyeden alıntı
Aynı sorun bende de oldu kardeşim şimdi bende tam buraya yazacaktım. Aynen o parcayı kendim alacam servis 60 lira fiyat çekti hiç gerek yok. Ayrıca km de kafasına göre ilerler oldu
Bugun birseyde fark ettim motorda 50 km ye kadar ıslık sesi gibi bir ses gelmeye başladı. Bunun sebebi nedir acaba. Antalya merkezde ki servise küfür ede ede bir hal oldum zaten 5 6 aydır. Motoruma hiç bakım yapmadı .bneler deli ettiler beni 10 liralık yaga 30 lira fiyat cekip 20 30 lirada işçilik alıyorlar. Servis kitabınıda doldurmadılar daha hiç
evet bende servisi beğenmiyordum, dediğin gibi ucuz yağı pahalı satma ve otomobil yağı kullanma vs vs
ama servis değişti sana msj gelmedimi? sen ikinciel almıştı galiba. bana kısa msj geldi servis değişmiştir diye
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
-
13 Haziran 2012, 09:06
çelikatlı adlı üyeden alıntı
anadolu yakasında hangi tvs bayisini önerirsiniz nakit almayı düşünüyorum
salgın motor küçükyalı...........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
13 Haziran 2012, 09:48
gokseltoprak adlı üyeden alıntı
sırf bu yüzden sarı almadım :D
Hızlı Gidip Durmasını Bilirim Sen bakma Bana ben Rüzgar Gibiyim.
-
13 Haziran 2012, 09:59
kırmızı yada siyah her zaman tercihimdir....
kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
13 Haziran 2012, 10:39
ya soru yok dedim ama xD, keşke okumaya devam etmeseydim . Şimdi motoru aldk böle ufak tefek arıza çıkarttı nasıl halledicem internetten sipariş etsem kendim takabilirmiyim ya da yetkili servis olmayan biri bana nasıl yardım eder?
-
13 Haziran 2012, 11:50
serkanunal adlı üyeden alıntı
Kocaelide varmı tvs bayisi veya satan bir yer, taksitle falan ?
fazilet motor var gebzede hem servisi hem bayisi...
-
13 Haziran 2012, 11:54
splex adlı üyeden alıntı
fazilet motor var gebzede hem servisi hem bayisi...
fazilet motor yetkili servismi...
-
13 Haziran 2012, 12:57
reis007 adlı üyeden alıntı
selam dostlar, ne zamandır yazamıyorum, görmeyeli günde 5 sayfa yazı yazılıyor
baktım bu motor satılmıyor,e motorumla mutlu mesut yaşıyoruz artık.
Motorun garantisi bittimi ??? ben komple okuyucuyu garantiden degistirttim bes kurusta para vermedim
-
13 Haziran 2012, 12:59
ibibik1903 adlı üyeden alıntı
ya soru yok dedim ama xD, keşke okumaya devam etmeseydim
. Şimdi motoru aldk böle ufak tefek arıza çıkarttı nasıl halledicem internetten sipariş etsem kendim takabilirmiyim ya da yetkili servis olmayan biri bana nasıl yardım eder?
ufak tefek sorun derken bakımda mesela hyosung gt250r yağ filtresi uyuyor bizimkilere istanbul sürat motor var kapıda ödemeli gönderiyorlar kendin yapabilirsin tabi çok profesiyonellik gerektirmeyen işleri yada sağlam bir motor ustası bisikletçiden bozma olmayacak ama orasıda yapar
-
13 Haziran 2012, 13:00
Bu arada selamın aleyküm arkadaşlar hayırlı günler herkese tekeriniz düz bassın
-
13 Haziran 2012, 13:08
a.slm.............................. motoru bıcı bıcı yaptırdım... serinledi...
-
13 Haziran 2012, 13:21
M.balibey adlı üyeden alıntı
ufak tefek sorun derken bakımda mesela hyosung gt250r yağ filtresi uyuyor bizimkilere istanbul sürat motor var kapıda ödemeli gönderiyorlar kendin yapabilirsin tabi çok profesiyonellik gerektirmeyen işleri yada sağlam bir motor ustası bisikletçiden bozma olmayacak ama orasıda yapar
Ya yakınlarda servis yok diye sordum ve aldım cevabımı bilgilendirme için teşekkürler :D
-
13 Haziran 2012, 14:31
bizim sarı apache ile uyumlu mont bileniniz var mı? geçenlerde marmariste siyah üzerinde sarı şeritleri olan prosev marka mont gördüm. fiyatı 180 lira idi. daha farklı alternatifler var mı acaba?
-
13 Haziran 2012, 14:39
-
13 Haziran 2012, 14:41
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
çoook sıcak........
Aynen izmirde yanıyor....
-
13 Haziran 2012, 14:44
İ2MİRLİ adlı üyeden alıntı
Aynen izmirde yanıyor....
motora acil 15/50veya 20/50 lazım....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler