TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
11 Haziran 2012, 11:15
ERROR88 adlı üyeden alıntı
Nette var kapkla beraber 90 tl.
nette evet gördüm ama kargo falan zaten bi 100 110 olur gibi servisi aradım marmarisdeki fiyat öğrenicem varmı bakacak bana dönecek adam cevabın için çok sağol. TEKTEKERRAMÇO yardımcı oldugun için sanada teşekkür ederim ama çilingire vereceğim para ya satamam ben onu :d bide burası küçük yer merkeze gidip çilinmgir bulmak lazım.
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
Reklamlar
-
11 Haziran 2012, 13:10
evet video lar yüklüyorum...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
11 Haziran 2012, 14:51
Yeter artık bitsin bu hasretlik....
-
11 Haziran 2012, 15:19
-
11 Haziran 2012, 15:42
daha demin gazladım 134 km ye kadar çıktım ama rampa aşşağı.... iyi gidiyor..........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
11 Haziran 2012, 16:00
herkese selamlar.uzun zamandır bu forumu takip ediyorum ve bir iki ay içerisinde alacağım motoru sizlerin yorumlarıyla tvs olarak düşünüyorum.
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
daha demin gazladım 134 km ye kadar çıktım ama rampa aşşağı.... iyi gidiyor..........
tekteker; bu hıza orjinal dişlilerle mi ulaşıyor bu alet yoksa bi oynama var mı?
-
11 Haziran 2012, 16:13
DarkSnake adlı üyeden alıntı
herkese selamlar.uzun zamandır bu forumu takip ediyorum ve bir iki ay içerisinde alacağım motoru sizlerin yorumlarıyla tvs olarak düşünüyorum.
tekteker; bu hıza orjinal dişlilerle mi ulaşıyor bu alet yoksa bi oynama var mı?
fulll orjinal ama bu hız biraz rampa aşşağı olan yerde oluyor... yuvacık gezisinde 130 la giden dostum u 131 km ile geçtim... bu günde 134 yaptı... önceki kasada 140-145 arası süzülüyordu... daha yola ihtiyuacım var...
-
11 Haziran 2012, 16:16
bir de baya bi sayfa önce apachenin farının da cbf gibi gaz kesince söndüğünü okumuştum sanki ama kimse cevap vermemiştir dogru mu bu
-
11 Haziran 2012, 16:24
DarkSnake adlı üyeden alıntı
bir de baya bi sayfa önce apachenin farının da cbf gibi gaz kesince söndüğünü okumuştum sanki ama kimse cevap vermemiştir dogru mu bu
cbf kadar belirgin değil ama çok düşük rolantide belli... ama rolanti 1,5 prm de sıkıntı yok...
-
11 Haziran 2012, 16:25
merhabalar, ben bu yaz hayırlısıyla ilk motoruma kavuşucağım. Motoru bağ evimize alacağım, apache çok güzel görünüyor ve diğerlerinden daha güçlü tek sorun bağ evimiz Kırşehir de ve oralarda da servis i yok motorun. sorum şu ki motor ne kadar sıklıkta sorun çıkartır ben hiç çıkarmasın istiyorum :D. yani yılda 1 ay gittiğim bağ evinde ömürlük bir motor istiyorum ybr ler dayanıklı oluyor ama hem görüntü hem güç bakımından apache tartışılmaz ama SAĞLAMLIK? Hani çıkardığı arızalar servise gitmeden standart bir tamirci de halledilebilir mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler! :D
-
11 Haziran 2012, 16:26
-
11 Haziran 2012, 16:48
ibibik1903 adlı üyeden alıntı
merhabalar, ben bu yaz hayırlısıyla ilk motoruma kavuşucağım. Motoru bağ evimize alacağım, apache çok güzel görünüyor ve diğerlerinden daha güçlü tek sorun bağ evimiz Kırşehir de ve oralarda da servis i yok motorun. sorum şu ki motor ne kadar sıklıkta sorun çıkartır ben hiç çıkarmasın istiyorum :D. yani yılda 1 ay gittiğim bağ evinde ömürlük bir motor istiyorum ybr ler dayanıklı oluyor ama hem görüntü hem güç bakımından apache tartışılmaz ama SAĞLAMLIK? Hani çıkardığı arızalar servise gitmeden standart bir tamirci de halledilebilir mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler! :D
rtr 150 de tek sorun yani en çok görünen sorun hız sensörünün başınçlı su ile bozulmasıdır... basınçlı su ile yıkanmadığı taktirde arıza açmaz... kronik bir rahatsızlığı yoktur... kırşehir e çok uygundur... bende yozgatlıyım.. es - ses - kent - gülen ve metaturda çalıştım kaptan olarak.. en çok sevdiğim şehirdir kırşehir...
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:36 ----------
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:46 ----------
kırşehir dönüşü çekmiştik..........
-
11 Haziran 2012, 16:48
-
11 Haziran 2012, 16:55
Selamın aleymüm arkadaşlar nasılsınız bakalım izmirde oturan arkadaşlar bulusma görüşme falan yapıyormusunuz ???
-
11 Haziran 2012, 17:09
-
11 Haziran 2012, 17:29
Yılda 1 aymı torununa bile kalır. O frenleri deistirir
-
11 Haziran 2012, 17:34
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
rtr 150 de tek sorun yani en çok görünen sorun hız sensörünün başınçlı su ile bozulmasıdır... basınçlı su ile yıkanmadığı taktirde arıza açmaz... kronik bir rahatsızlığı yoktur... kırşehir e çok uygundur... bende yozgatlıyım.. es - ses - kent - gülen ve metaturda çalıştım kaptan olarak.. en çok sevdiğim şehirdir kırşehir...
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:36 ----------
http://img521.imageshack.us/img521/5301/15022011131.jpg
http://img687.imageshack.us/img687/306/20062011420.jpg
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:46 ----------
kırşehir dönüşü çekmiştik..........
Ramazan abi ben bişey sorucam arkadaş çanta demiri almış bana sordu takabilir misin diye bende tereddüt ettim amortisörler sökülünce takmak kolay olurmu
-
11 Haziran 2012, 18:18
ibibik1903 adlı üyeden alıntı
bağ evinde diken çok olur bi lastik yaması al bir varilde benzin, istersen şehre hiç inme. Dün sabah 9da bindim motorun üstüne uzun yol yaptım arada dinlendirdim 15..20 dk filan yemek ve su molası. motoru istop ettiğimde yani eve döndüğümde saat 18:00 dı. Ne şişme nede bir sorun Allah a çok şükür. Motordan çok memnunum bendede 2012 model var. Ve 4 sene ybr 125 sürmüş birisiyim. Sağlamlıktan ybr den geri kalır bi yanı yok. Sadece güçten kaynaklanan biraz titreşim var arka tarafta, yani süreni değilde artçıyı etkiliyor biraz. her güzelinde bi kusuru olur yani..
-
11 Haziran 2012, 18:19
M.balibey adlı üyeden alıntı
Ramazan abi ben bişey sorucam arkadaş çanta demiri almış bana sordu takabilir misin diye bende tereddüt ettim amortisörler sökülünce takmak kolay olurmu
Ben de taktim canta demiri cok kolay amortisorler de kolay sökülüp takıiliyor toplamda 6 civatayı söküp demiri takip geri sikiyorsun koltugun altında 4 civata amartüsörlerde 2 civata yanlız amortisör vidalarını geri yerine sıkarken dikkat et normal anahtarla sık bende bijon anahtarına benzer bir anahtar vardı onunla sıkayım dedim diş kaptırdım yalama oldu tornacıda yeniden diş açtırdım
-
11 Haziran 2012, 18:25
M.balibey adlı üyeden alıntı
çok kolay hiç sıkıntı çekmeden söküp takarsın...
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:23 ----------
dolphin_star adlı üyeden alıntı
bağ evinde diken çok olur bi lastik yaması al bir varilde benzin, istersen şehre hiç inme. Dün sabah 9da bindim motorun üstüne uzun yol yaptım arada dinlendirdim 15..20 dk filan yemek ve su molası. motoru istop ettiğimde yani eve döndüğümde saat 18:00 dı. Ne şişme nede bir sorun Allah a çok şükür. Motordan çok memnunum bendede 2012 model var. Ve 4 sene ybr 125 sürmüş birisiyim. Sağlamlıktan ybr den geri kalır bi yanı yok. Sadece güçten kaynaklanan biraz titreşim var arka tarafta, yani süreni değilde artçıyı etkiliyor biraz. her güzelinde bi kusuru olur yani..
+10.......................................
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)
Bu Konudaki Etiketler