işçilik sıfır beyenmedim..........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
ACABA BÖYLE BİR GRENAJI NASIL BULABİLİRİM. SADECE ÖN TARAFIN GRENAJ DEĞİŞMİŞ BURADAN GÖRDÜĞÜM KADARIYLA....
TÜRKİYEDE MUHTEMELEN BU GRENAJ YOK...
FİKİR SUNABİLECEK ARKADAŞ VAR MI
Omotor feyk maşa değişik gidon jantlar felan yok ole bisi yeni motor olmuş resmen ramazan neden begenmedin işçiliği gayet güzel oldu gerçi boya da kaliteli oyuzden hiç zorlamadı
www.erkakurye.com
Valla sabah 7 30 da motorun başında olucam fotoyu çekip yola cıkıcam isyerinde pcden atarım ikidakka zaten ihtar yicem yakalanırsam paso pc kullanıyom saat 9 a kadar sonra işe başlıyorum
www.erkakurye.com
sabah ola hayrola o zaman.........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
erol resimler nerde....
günaydın........
günaydın arkadaşlar. istanbuldaki sevislerin hangisi daha iyi bir fikri olan varmı? yaşar ticaret, salgın motor, sürat motor ile ilgili yaşadığınız iyi yada kötü olayları paylaşabilirmisiniz?
salgın motorun insanlara yaklaşımı çok iyi... ustası da öyle... yukarda satışta recep abi var on numara.. ama her türden motor yapıyorlar ve yıllardır bu işin içinde büyümüş birileri... sürat motorda dostlarım arkadaşlarım olmasına rağmen bir işim olsa salgın motora gidiyorum..işin yanımda yapılması açıklayıcı olmaları ve devamlı ilgilenmeleri artı kılıyor bende....
erol resimler süper..............
DİKKAT
arkadaşlar anahtarımı kayıp ettim yedekde yoktu bende söktüm attım kontağı parçaladım birazda gerginlikten oldu şuan düz kontak ayak marşı ile çalıştırıyorum ama bizim ustanın yanına gittim kırmasa idin kontağı sökerdik ona göre anahtar çıkarttırırdık dedi oluyomu öyle yaa direksiyon kitli idi mecbur söktüm. bide şimdi yeni kontak seti alıcam depo kapağını nasıl çıkartırız bi bilginiz varmı?
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
Nette var kapkla beraber 90 tl.
www.erkakurye.com
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)