Uploaded with ImageShack.us
forum şenlensin...
forum şenlensin...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Kulaklıklar on numara olmuş eline saglık bende cok severim müzik dinlemeyide sakat iş dikkat dagıtıyor türkiyede otomobil sürücülerinin biz motorsiklet kullanıcılarına olan büyük aşkınıda düşünürsek allah korusun dikkatli ol ben bide müzik dinlerken kaptırıyorum kendimi ondan sonra 300 500 300 500 diyerekten gitmeyelim öbür tarafa
HAYAT İKİ TEKER ÜSTÜNDE 7000 DEVİRDEN SONRA BAŞLAR EN UFAK HATANDA BİTER YANİ HAYAT BİZE GÜZEL
yine motorcu hastalığına yakalandım. hava sıcak kask açık gidiyoruz. Bu seferde gözler çapak dolmuş. Doktora gittim , demir parçaşı kaçmış dedi ve çıkardı. şimdi kask kapalı gitsek bir dert gitmesek ayrı dert
şu forumu renklendirelim acık beaa
neyse ki binanın bahçesi yeterli genişlikte yerimiz güzel
ne imzası beaaa
TOPRAĞIM HAYIRLI OLSUN BEN DE AYDIN OWAEYMİRLİYİM
elit motogaraj
hayırlı olsun........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
sağolun darısı olmayanların başına inşallah...
ne imzası beaaa
Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
HAYAT İKİ TEKER ÜSTÜNDE 7000 DEVİRDEN SONRA BAŞLAR EN UFAK HATANDA BİTER YANİ HAYAT BİZE GÜZEL
apachelerini yeni alan herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar, iyi günlede kullanın.
AMAN RODAJA DİKKAT
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
*öNEMLi*
7..8..9 HAZiRAN DA MANAVGATTA TüRKiYENiN EN BüYüK FESTiVALi VAR ARKADAşLAR HERKEZE DUYURULUR...
Cuma: en yavaş motor sürme, en iyi patinaj, en inatcı motor.
Cumartesi:en güzel motor, en bakımlı motor, en iyi kıyafet yarışları
pazar: brunch barbekü partisi, hale ile konser,dj flow dans şov.
Ben pazar günü orda olacağım Allah izin verirse, bütün motorcu arkadaşları beklerim, oturur sohbet filan ederiz.
Benim motor APACHE RTR 150 KIRMIZI
{07 HEJ 26}
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:17 ----------
http://www.mmkfest.com/
motorsiklet festivali hakkında hertürlü bilgi bu sitede var, ilgilenenlere duyurulur..
motorun kaç beygir olduğu önemli değildir direksiyondaki eşşek olduktan sonra
o ses bendede var cıvataları sıktırmak gerekiyor kardeşim üşendiğimden gidemedim vites konusu kötüymüş şanzımanda sıkıntı olabilir bende roajdayken birinci vitese geçmezdi sonradan alışmıştı şimdi hiç sıkıntı yaşamadım bence bir göster ileride büyük sorunlar çıkarmasın
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)