Fotografı nasıl ekliyorduk aksam evde bende yüklicemde unuttum nasildi
Fotografı nasıl ekliyorduk aksam evde bende yüklicemde unuttum nasildi
HAYAT İKİ TEKER ÜSTÜNDE 7000 DEVİRDEN SONRA BAŞLAR EN UFAK HATANDA BİTER YANİ HAYAT BİZE GÜZEL
izmirli uzun hikaye şimdi resim olayı..imageshack ı dene...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
arkadaşlar herkese selamlar benim bir sorum olacak benim şansımandan bi ses gelmeye başladı 6 bin devirden sonra başlıyo 3 vitesten sonra oluyo cıt cıt ses geliyo acaba neden olabilir bide
zincirim cok gevşek ondan olabilirmi....
sinyalleri detaylı anlatırmısın direk montaj yapılıyormu yoksa kesip biçme işlemi falan oluyor mu benimde durduğumda köpeğimin üzerime atlaması yüzünden sol tarafa düşürdüm sinyal gitti
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:46 ----------
geçmiş olsun bende bir kere bir kadına denk gelmiştim öyle ama benimki yaya geçidi değildi debriyajı çekip kaçmıştım vizörü açıp nasıl kaydıysam yan arabadakiler bile duyuştu
Çok güzel bir gezi olmuş.
Çadırı ve diğer malzemeleri artçınız taşıdı galiba.
Böyle şeyleri taşımak için topcase aldım ama çok çirkin duruyor.
Başa Bela Gelmez Hak Yazmadıkça,
Hak Bela Yazmaz Kul Azmadıkça...
sanada geçmiş olsun kardeşim benim arkadaşın apacheyi direksiyon kilidini kırmadan sürükleye sürükleye götürdüler geçen ay yerde lastik izleri vardı ordan anladık suan için en iyi cözüm disk kilidi ve zincir gibi gözüküyor ama calmayı kafaya koyan hertürlü yapar
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:17 ----------
bide apache için disk kilidi nerden bulabilirim izmirde yada nette varmı acaba link falan?
Şimdi servis 300 kmde gel yağını değişelim dedi (filtreyide değiştiricem), ama kullanım kılavuzunda 500 km diyor ilk servis için ? Sonçda rodajı düzgün yapıyorum ve 1000 km ye kadar her türlü uyacağım o yüzden 300 de yağ değitireyim diyorum ben.
Birde bazı üye arkadaşlar tam sentetik yağ kullanılmaz ıslak şanzıman diye vites geçişelrinde balata kaçırır deniyor, şimdi konu hakkında bilgim yok, ama bir yerde okudum yeni nesil tam sentetik yağlarda bu sorun kalkmış deniyor doğrumu acaba ? Yoksa yarı sentetik mi alayım, gerçi motoru devirli süren ani gaz açan biri değilim.
Birde tam sentetik yağ kullanıp sıkıntı yaşayan var mı hani debriyaj balatasının kaçırması ile ilgili. Gerçi servise sorcacağım onalr ne derse o tip bir yağ alacağımda hani yinede tecrübeli üyelere sorayım dedim.
Birde motoru çalıştırıyorum devir 1300 lerde jikle ile 30 saniye tutyorum, sonra bir 3-5 dakika ısınsın ve tam yağlama olsun diye bırakıyorum bu arada devirde yükseliyor yani 2000 devire kadar çıkıyor herhalde ısındığından dolayı böyle oluyor ? Yani normal mi ? İlk motorum o yüzden sorayım dedim.
Herkese kazasız belasız sürüşler.
[QUOTE=M.balibey;2708060]sinyalleri detaylı anlatırmısın direk montaj yapılıyormu yoksa kesip biçme işlemi falan oluyor mu benimde durduğumda köpeğimin üzerime atlaması yüzünden sol tarafa düşürdüm sinyal gitti[COLOR="Silver"]
evet direk monte ediliyor kesme biçme yapmana gerek yok. ön kafa granajını açıyorsun sinyali tutan civatalar ve sinyallerin takılı oldugu jaklar belli zaten jaklardan cıkarıp kafa granajına bağlı oldugu somunlarıda sökünce orjinal sinyaller çıkıyor. ön sinyalleri takarken dikkat etmen gereken led sinyalleri takmadan önce sinyalin üzerine fazladan bir somun tak (orjinal sinyalden cıkan somunları üstüne geçiri ver ben öyle yaptım)ondan sonra yerine oturt arkadan somunu sık yoksa led sinyaller kafa granajının içine gömülüp kayboluyor o yuzden onune birer somun koyarsan kafa granajından dısarda kalıyor arka sinyalleride çamurlugun içinden somunlarını sök çek yerinden çıkart ondan sonra koltugu çıkart arka selenin oralarda yine jaklar var hangileri sinyallere ait bul (burda tavsiyem sinyalleri tek tek sök ledi tak sonra diger sinyali degiştir ki sag sol sinyal jaklarını karıştırmayasın ) sök orjinal sinyali cıkart led sinyali yerine oturt arkadan somununu sık sonra kablosunu tak diğerinide aynı şekil bukadar. biraz karışık oldu galiba ama inşallah yardımcı olabilmişimdir?? :D
HAYAT İKİ TEKER ÜSTÜNDE 7000 DEVİRDEN SONRA BAŞLAR EN UFAK HATANDA BİTER YANİ HAYAT BİZE GÜZEL
aynen aynaları gorunce bende sasırdım elımde bıraz var usenmessem yaparım pazar gunu
www.erkakurye.com
@harunbir kampa 4 sirt cantasi ve 1 buyuk cantayla geldik. buyuk canta depo ustunde digerleri artcida olacak sekilde hayal edin bir. motor gorunmuyordu :-) topcase cok yetersiz kalir gunluk kullanim icin belki uygun olabilir ama bu motorun seklini bitiriyor :-) tabi bu eziyetin de bir guzel kismi var. suan deniz manzarali cadirimdan yaziyorum :-P
@splex ve mehmet-gemli evet benim amortisor baslari ters. sifir aldigim bayi 2012 modeldeki iki degisiklikten biri oldugunu soylemisti. ilki de siyah gidon. tabi sonra diger 2012leri gorunce hepsinin ayni olmadigini anladim ama degisen bir sey yok nitekim. boyle daha farkli olmasiysa avantaj :-)
Relaxis geçmiş olsun hocam
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)