Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    eby78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TNT 25
    hafta içi motomot özgül motor da olacağım ilk 500 bakımı için..sabah 9 gibi çıkıp 11 gibi izmir de olurum diye düşünüyorum..varmı karşılayacak bir arkadaş,biraz trlar bir kordon yaparız apachelerle ;) çaylar benden )

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    Alıntı eby78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hafta içi motomot özgül motor da olacağım ilk 500 bakımı için..sabah 9 gibi çıkıp 11 gibi izmir de olurum diye düşünüyorum..varmı karşılayacak bir arkadaş,biraz trlar bir kordon yaparız apachelerle ;) çaylar benden )
    Manisa olsaydı agırlardım Ama hafta içi zor
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

kartalizma07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    merhaba arkadaşlar nasılsınız?
    lastik konusunda kafayı yemek üzereyim, ana avrat sövücem artık aq
    metzeler michelin alayım dedim, metzeler M22 modeli 2012 katoloğunda yok, michelin uygun ebatta yok.
    antalyada 5-6 yer gezdim kimsede yok getiririm diyende yok aq, parasını vericez ama getiririm demiyo gavatlar. sövdüm hepsine içimden
    pirelli olup olmadığı meçhul. arkadaş duro al dedi duro nasıl bilmiyorum.
    varmı fikri olan 200 tl ye ön arka almak istiyorum.
    Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık

durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...

M.balibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı kartalizma07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar nasılsınız?
    lastik konusunda kafayı yemek üzereyim, ana avrat sövücem artık aq
    metzeler michelin alayım dedim, metzeler M22 modeli 2012 katoloğunda yok, michelin uygun ebatta yok.
    antalyada 5-6 yer gezdim kimsede yok getiririm diyende yok aq, parasını vericez ama getiririm demiyo gavatlar. sövdüm hepsine içimden
    pirelli olup olmadığı meçhul. arkadaş duro al dedi duro nasıl bilmiyorum.
    varmı fikri olan 200 tl ye ön arka almak istiyorum.
    anlaş ve lapas michelin ve pirelliyi getiren yer ben alırken pirelli sport demon alacaktım şerefsizler çin malı dandik motorlara lastik satmıyoruz diyip suratıma kapadılar bende necdet buz abiden aldım izmirde michelin arka bir ebat küçük oluyor bir tek

Alıntı M.balibey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    anlaş ve lapas michelin ve pirelliyi getiren yer ben alırken pirelli sport demon alacaktım şerefsizler çin malı dandik motorlara lastik satmıyoruz diyip suratıma kapadılar bende necdet buz abiden aldım izmirde michelin arka bir ebat küçük oluyor bir tek
    pirelli sport demon un ebatı var. fiyatı neydi? ve apache içinmi çin malı dediler?
    sen michelin in hangi model ve ebatını aldın, bende alayım bari

pirelli sport demon un ebatı var. fiyatı neydi? ve apache içinmi çin malı dediler?
    sen michelin in hangi model ve ebatını aldın, bende alayım bari
    pirellide ben ön 100 arka 130 bakmıştım 480 tl fiyattı peşin havele edecektim satmadılar neymiş dandik çin malımış hadi onu geçtim insanda biraz terbiye olur gayet kibar konuştum suratıma kapadılar michelinde pilot sporty aldım ön en son yoktu bir arkdaş daha alacaktı oda bekliyor sadece arkayı değiştirdi ebatları ön 2.75 17 arka 90/90 18

Alıntı M.balibey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pirellide ben ön 100 arka 130 bakmıştım 480 tl fiyattı peşin havele edecektim satmadılar neymiş dandik çin malımış hadi onu geçtim insanda biraz terbiye olur gayet kibar konuştum suratıma kapadılar michelinde pilot sporty aldım ön en son yoktu bir arkdaş daha alacaktı oda bekliyor sadece arkayı değiştirdi ebatları ön 2.75 17 arka 90/90 18
    telefondaki şerefsiz çin malı, çinlinin kini yesin o
    pirelli pahalı ozaman, sen lapas ı aradın galiba?
    michelin ebatlarıda baya inceymiş. ön 2.75 ince gibi geliyo 3.00 olsa iyi olurdu
    peki nasıl performansı, yol tutuşu ve fren mesafesi?

ERROR88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750 integra 2024 forza 250
    Yoksa ırc al dlnle beni pişman olmassın
    www.erkakurye.com

yasinim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Daelim Roadwin 250r
    Alıntı ERROR88 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet arkadaslar egzozum nedenını bılmedıgım sebepten dolayı bırden boya attı 1 gunde oldu ve paslandı aynı yerlerden eskı resımlerı yok gıttım koctas tan yanmaz boya ıstedım bunu verdıler 24 saat motora bınmemem gerekıyormus nasıl dayandım bılmıyorum ama 24 saat doldu yarın sabah mars yapıcam işallah yanmaz yanarsa yalan olurum valla 690 derece yazıyor doğruysa tabi fiyat 14 lira bu arada 1 kutu tam yettı

http://img4.ressim.net/out.php/i5756449_imag0380-jpg

basladım boyama işlemine orayı burayı kapattım sonuc budur

http://img4.ressim.net/out.php/i5756450_imag0381-jpg

http://img4.ressim.net/out.php/i5756451_imag0382-jpg

sonra peglerı felan da yapayım dedım

http://img4.ressim.net/out.php/i5756453_imag0383-jpg

http://img4.ressim.net/out.php/i5756454_imag0384-jpg

buda yenı aldıgım dısk kılıdı 3 uncu guvenlık ekıpmanı oldu sanırım yeter

http://img4.ressim.net/out.php/i5756455_imag0385-jpg

kılıtın yanında boyle bı tasıma kılıfı da var

http://img4.ressim.net/out.php/i5756456_imag0386-jpg

sırada plaka flıp var ama yapsammı acaba yasak yahuu kesınlıkle yapmam ben onu nedır o oyle dugmeye basınca plaka kapanıyormus
    Reis çok başarılı olmuş.
    aynı dert bendede var egzozun boyası attı sanırım yağmurda binince öğle oluyo

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:03 ----------

Alıntı MotoGT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arayışları devam ediyordu. En son ne oldu bilmiyorum ama Koskoca Ankarada zaten yollarda TVS görmek çok nadir bir durum.
    1 Sene önce nadir di ama şuan da baya tvs var ankara da ayrıca ulusana kapora vermen dahilin de getiriyolar arkadaşım daha 2 ay önce aldı
    Bende hakkın kaldıysa sevildiğin yıllara say...

telefondaki şerefsiz çin malı, çinlinin kini yesin o
    pirelli pahalı ozaman, sen lapas ı aradın galiba?
    michelin ebatlarıda baya inceymiş. ön 2.75 ince gibi geliyo 3.00 olsa iyi olurdu
    peki nasıl performansı, yol tutuşu ve fren mesafesi?
    lapaşla anlaş aynı yer irc için de araıştı aynı kadın çıktı
    2.75 orjinal ebatla aynı geliyor internetten bakıştım 90/90 yani arka sadece bir ebat küçülüyor
    performans olarak yağur yada kuru hava fark etmiyor diyebilirim hele şu ya günlerinde orta daki çimlerisulayan belediye yoluda sulayınca acayip kayar orjinallerdeaa ichelinde sıkıntı olmuyor frende panik fren yaparsan 1.5 sokak lambası mesafesinde 70den 0 a indim orjinal lastikten sonra bana çok iyi geldi ben 200 tlyealdı ön arka takım istersen bir üst modelde vardı ellerinde ama oda yanlış hatırlamıyorsam 400 500 civarına geliyordu onun ebatı kalındı birde laps ve anlaş üreti tarihlerini söylemiyor lastiklerin ben necdet abiye sorduğuda 4511 dedi yani 2011 in 45.haftası dedi aynen dediği gibi çıktı

Motosikleti
    tvs apache rtr ''08
    Slm tvs li dostlarım ......
    tvs apache ile yapılan en uzun gezilerden birine hazırlanıyorum 1700 km
    öncelikle aranızda bu motora benden cok daha tecrubelı olanlar var onerilerinizi bekliyorum ne gıbı sorunlar yaşayabılırım yada yaşamazsın deyin beni mutlu edin
    gezi detayları birazcık burada var. http://www.motosiklet.net/forum/etki...ahil-turu.html
    ROTA : Eskişehir - Isparta -Antalya -kemer fethiye marmaris -kuşadası bodrum _İzmir _eskişehir

Motosikleti
    Alıntı hüseyin_0326 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Slm tvs li dostlarım ......
    tvs apache ile yapılan en uzun gezilerden birine hazırlanıyorum 1700 km
    öncelikle aranızda bu motora benden cok daha tecrubelı olanlar var onerilerinizi bekliyorum ne gıbı sorunlar yaşayabılırım yada yaşamazsın deyin beni mutlu edin
    gezi detayları birazcık burada var. http://www.motosiklet.net/forum/etki...ahil-turu.html
    ROTA : Eskişehir - Isparta -Antalya -kemer fethiye marmaris -kuşadası bodrum _İzmir _eskişehir
    ,

buji zincir yağlama malzemesi dublex lastıkler kopuk debrıaj teli bide cıkmadan once besmele cekk
    www.erkakurye.com

Motosikleti
    tvs apache rtr ''08
    ,

buji zincir yağlama malzemesi dublex lastıkler kopuk debrıaj teli bide cıkmadan once besmele cekk
    motoruma guvenıyorum ya 2 motor gıdecegımız ıcın ıcım bırazdaha rahat ya ınşallah guzel olacak ve burada paylaşacagım tum fotoları. bu ıstıkamette çay içmek ısteyen arkadaş yokmu tvs 'li
    gürol bunu beğendi.

Motosikleti
    fotoları beklıyoruz teker yapmıyosan 30 40 bın gıder zıncır ben yapa yapa 22000 km de ancak kopardım 2006 model dı apache
    www.erkakurye.com

Motosikleti
    tvs apache rtr ''08
    fotoları beklıyoruz teker yapmıyosan 30 40 bın gıder zıncır ben yapa yapa 22000 km de ancak kopardım 2006 model dı apache
    motorum 2008 model 17 000 km de memurdan aldım hobı amaçlı bınmış. ayrıca teker falan yakmadım hıc duzgunce bınıyorum şımdılık o benım bmw'em universite ogrencısıyım ve scootherdan sonrakı geçış motorum ama cok memnun kaldım. ESKİŞEHİR'in benım bıldıgım tek APACHESİ

BROICER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 rtr150- 2016 cb500f
    ahh beaa didim'de motofest var ama bende motor yok hala :( millet cayır cayır sürüyor ben tabanvay :/
    ne imzası beaaa

Motosikleti
    tvs 2011 gri
    gezi esnasında nerede olduğunu bilirsek yani bizlere anlık haber verebilirsen belki seni yakalayabilir yada çayımızı hazır edebiliriz.. hayırlı yolculklar kazasız belasız inşallah..

Cazador45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA Spacy Alfa
    Nasıl ama

Alıntı Cazador45 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fatmagülün suçu ne gibi olmuş ne oldu buna böyle

mehmet_gemli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apach - SYM Wolf - Bajaj Dominar 400 (2023)
    Evet arkadaşlar 6. Geleneksel Motosiklet.NeT Kocaeli Yuvacık Gezisi güzel geçti kazasız belasız arızasız bir şekilde evimize geldik düzenleyenlere teşekkürler. Bu arada baya bi tvs'ci vardı ama dönüş yolunda denk geldi konuşamadık.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)

Bu Konudaki Etiketler