apache arka çanta demiri var 29 tl
irtibat mustanoglu@gmail.com
apache arka çanta demiri var 29 tl
irtibat mustanoglu@gmail.com
herkese iyi forumlar,
pazartesi apache mle 700 km lik bir yola çıkacağım dün bakıma soktum usta canavar dedi gözün korkmasın bas git dedi gece 3 gibi çıkcam ankaradan 225 km gitcem 3 saatte sonra aksarayda yarım saat mola vercem tekrar bascam iki saat sonra yani 150 km gittikten sonra mola vercem bu sefer bir saat olacak mola sonra tekrar teker döndürcem ve 2 saat gidip yarım saat mola ve sonra eve kadar non stop gitmeyi planlıyorum
şimdi öneri eleştiri vb olan var mıdır uzun yola cıkanlar ne derler nasıl derler merak ettim yanımda bi pompa alcam sadece bi de yedek benzin ne olur ne olmaz halatlara da baktı usta onlardan yana sıkıntı yok gibi
ali taş yolun açık olsun foto çek bir kaç tane.............
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
arkadaşlar apache'nin malzeme kalitesi nasıl acaba?
Uzun yola çıkarken lastikleri dubleks yapın tamir köpüğü alın yeter hiç bisi olmaz sıfır motora 1000 km üstü gidecek isen yağ yagfilitresi ve 17 yıldız filtre için sanırım 10 du anahtar yeterli
www.erkakurye.com
Günaydın herkeze
Dün kötü bi kaza atlattık arkdaslar ne diyim korktum vallahi :(
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
http://www.motomaxonlineshop.com/Uru...K-pmu1087.html merhaba arkadaşlar motor gelesiye ekipmanı hazırlıyorum bunun sparişini verdik exo-450 nin m bedeni kalmamış bende bundan veriverdim sparişi sizce nasıl ?
ne imzası beaaa
kardeş kesinlikle ama kesinlikle buna dikkat etmelisin. asla üstüne bol gelen kıyafetler giyme. mutlaka en üstde dar birşey olsun sarkma veya bol durma durumu olmasın. rüzgardan paraşüt gibi olup bedeni çok yoruyor. koltuk altları fln dar olsun :D ben yoldayken iple her tarafımı sardığım bile oldu o kadar sinir bozucu birşey :D
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
Arkadaşlar Haziran başında 10 günlük bir karadeniz turnesi düşünüyoruz. Toplamda 4200 km yol yapmayı düşünüyoruz 3 arkadaş. Katılmak isteyen veya gittiğimiz illerde ki motorcu arkadaşlarla görüşmek tanışmak isterim.
Ali arkadaşım motordan yana hiçbir sıkıntı yaşamazsın. Tedbir almana bile fazla gerek yok koy benzini gider. Zaten bakımınıda yaptırmıssın sadece lastiklere dikkat etsen yeter. Ayrıca kesinlikle uzun yola çıkarken full korumalı olarak çık
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
anladım usta herkese çok teşekkürler,
zincir yağı pompa olayı tmm usta bujiyi kontrol etti sıkıntı çıkarmaz daha çok yeni dedi,
ayrıca dublekse çevirelim dedim ustaya gerek yok orijinali neyse öyle kalsın lastiğin esnekliğini azaltırsın patlamayacaksa patlar dedi
ha patlarsa işimiz var o da ayrı mesele ama kısmet biraz da,
ben içinden geçeceğim illerdeki tvs bayilerinin yerlerini bile öğrendim ne olur ne olmaz diye.
kıyafetleri de tam korumalı ve tam oturacak şekilde aldım zaten
700 km çok değil aslında baksanıza arkadaşalr 4200 km den bahsediyor apache yle mi bilmiyorum gerçi
ilginize ve fikirlerinize çok teşekkür ederim
hayırlısıyla fotoğraflar ve açıklamalarla buradan paylaşacağım yolu
bi tecrübe daha paylaşmış olacağız
bu arada hatay a gelmek isteyen olursa seve seve misafir ederim şüpheniz olmasın
saygılar
apache ile hiç kontak kapatmadan(sadece benzin için durdum) 750 km yol gittim.... 400 -500 km benim için artık mahalle turu...
Selam arkadaşlar malum ben APACHEYİ CBF ile değişmiştim geçtiğimiz ay 1 aydır sorun yoktu bir kaç kez teklemesi dışında dün tanıdık bir ustaya gösterdim oda direk hava ayarıyla oynadı şimdi motor sabit rolantide çalışmıyor ya devir yükseliyor yada düşüyor stop ediyor çok ayarsız çalışıyor ve daha 3 gün önce taktığım bujiyi bozdu sanırım zengin karışım var karbüratörü bozmuş olabilirmiyiz hava ayarıyla epey oynandı çünki
yeniden hava ayarı yaptır buji temizle sorun kalmaz.... ama tüm cbf ler yağ yaktıkları için düzensiz buji yapısı ile karşı karşıyadır.... kendin yap hava ayarını... istersen tarih ederim... ama biraz anlıyorsan gir bu işe..........
Uploaded with ImageShack.us
tüm motorcu arkadaslara selam ..
arkadaslar 542 km ye 62 lira yaktım normalmı bana bıraz fazla geldı.
sadece sehır ıcı kullandım ama .
Ne bekliyor dun daha az yakanı yok zaten gayet normal yakıtı
www.erkakurye.com
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)