A.s abi iyiyz sen nasılsın
A.s abi iyiyz sen nasılsın
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
hamdolsun daha iyiyim..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
RAMAZAN KARDEŞŞ BENM ALICAĞIM YBR Yİ ARAŞTIRDIM... HATIRLARSAN 2009 DA Bİ YBR 250 ÇALINMIŞTI HATTA SENDE YORUM YAZMIŞSIN KONUYAA. MOTOR BATMANDA BULUNMUŞŞ O ZAMANLAR... BU MOTOR O MOTORMUŞ İŞTE 34 UF 667 PLAKALI.. WE MOTORU ALMAKTAN WAZGECTİM GECMİŞİ TEMİZ BİR MOTOR DEĞİL.. AÇIKÇASI MOTOR NE KADAR İYİ OLURSA OLSUN BEN MOTORDAN SOĞUDUM....
elit motogaraj
hacım bana kalırsa geçmişini boşver seninle geçecek zamanini düşün alacagin motor işine geliyorsa parana uyuyorsa ybr 250 kolay bulunup alınan motor değil ben çok uğraştım ya param ytmedi yada yettiği motoru beğenmedim.. git gör motoru beğenirsen bence hevesinden vaz geçme emin ol adamda motorunun başına böyle bi olayın gelmesini istemezdi..Yalnış anlama bu motoru ne gördüm ne biliyorum şahsi fikrim..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
HAKLISIN AMA BENM CANIMI SIKAN DURUM ASLINDA TAM OLARAK ŞUDUR... ESKİ SAHİBİ 55BİN KM YAPMIŞŞ O MOTORLA ÇALINMADAN ÖNCE.. BENM MOTORU ALICAĞIM YILLARDIR TANIDIĞIM MOTOR USTAMDA BU MOTORUU BANA HENÜZ 20 BİNDE DİYEREK BANA SUNUYORR.. ŞİMDİ TAM OLARAK BEN BU ADAMA NASIL GÜWENEBİLİRİMKİİ HAKSIZMIYIM.. YANİ BİRAZ KARIŞIK Bİ DURUM
elit motogaraj
işte ben bu yüzden baştan konuştum almadan önce ben pimpirikli adamım dedim kutudan çıkarıp benim gözümün önünde toplayacaksınız dedim onlarda kabul etti, motorun kutusundan çıkarılıp üstüne bininceye kadar başında bekledim :D
yapan çoçuk sen çabuk yaşlanırsın abi diyor dedim sen boşver işine bak
FİYAT OLARAK BENM APACHE NİN ÜSTÜNE 2000 İSTİYOR USTA BENDE 1500 WERİRİRİM DİYORUM ASLINDA KABUL EDER AMA.. KABUL ETSEDE ARTIK BEN İSTEMİYROUM MOTORU.. MOTOR KOMPLE BOYALIII ARIZALI PARÇALARI KOMPLE DEĞİŞTİRİLDİ SIFIR GİBİ BİŞEY OLDU MOTOR.. EYER NİYETİN WARSA 5500 E MOTORU SANA ALALIM
elit motogaraj
5500 verdikten sonra daha sicili temizlerinide alırsın ben fiyat cazip zannettim ne bilem 4 bin 4500 gayme falan gerçi millet ybr ye o para istiyor adamda haklı ama napalim sen vazgeçerek en iyisini yapmişsin... sahibinden.comda gri bi ybr var 45 binde yazıyor 5500 fiyatı omu yoksa kmm çalışmıyormuş..
http://www.motosiklet.net/forum/memb...icture8230.jpg
kutudan çıkarıldığında
Dedeman Kipa deyilmi orası
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
satılık apache arka çanta demiri var 30 tl
irtibat mustanoglu@gmail.com
Sitedeki reklamı gördünüz mü TVS'nin böylesine küçük fakat "kendinden beklenmediğinden" BÜYÜK gördüğüm bu hamlesini tebrik ediyorum. Demek ki ISOTO'da (firma adı vermenin sakıncası yok umarım) kafası çalışan sosyal medyaya en azından bir göz atan birileri var. Açıkçası beni çok mutlu etti Sevincimi sizlerle paylaşmak istedim.
Tek derdi dünya olanın dünya kadar derdi olurmuş...Hz.Mevlana(r.a)
Biliyorlar bilmez olurlarmı beni netten tanıyorlar önceki motorumu servis garanti dışı derken bir telefonla işi bitirmiştim kendimi tanıttıgımda farkındayız deyıp konuşmaya devam etmiştik
www.erkakurye.com
Boşuna kafanı yorma cbf 150 sahibi biri olarak TVS al derim sana en azından manisa honda servisindeki duvar suratlı halim ve orkunla muhattap olmak zorunda kalmazsın motor nekadar iyi olursa olsun o iki adam seni motordan soğuturlar ahada buraya yazıyorum.Boşver ybr yi cbf i al apache bak keyfine kırıp dökmedikten sonra parça ihtiyacın olmayacak.
Yeni kasa apache derken bu kasadan bahsetmiştim
TVS Apache RTR series 2012 full features. new beast same bloodline
selam nasılsınız beyler.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Egzozu boyadım resim istemeyin doverim hertarfım boya oldu zaten ayaklık ları peg meg hertarafı hallettim İSALLAH yanmaz boya yeni gibi oldu sprey boya koctas dan aldım dur ineyim resim çekeyim
www.erkakurye.com
Şu an bu konu içerisinde 35 kullanıcı var. (0 üye ve 35 misafir)