TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
28 Mayıs 2012, 23:15
Reklamlar
-
28 Mayıs 2012, 23:39
Cazador45 adlı üyeden alıntı
Selam bende manisalıyım sıfır apache almıştım 13 bin km kullandım motora durduğu yerde çarptılar ve 11 parçası değişti hepsini aynı anda sipariş ettiğimiz halde bütün parçaların gelmesi tam 3 ay sürdü parça parça 15 gün içerisinde ilk parti sonra 2. parti derken toplamda 11 parçanın tamamının gelmesi 3 ay sürdü olan parça hemen geliyor olmayanda 2 yada 3 ay sürebiliyor tamamen şans işi 2. eli ybr ve cbf e nazaran daha yavaş kullanıcıysan apache al pişman olmazsın 30 bin km zincir hariç sorun yaşayacağını sanmıyorum benim motor 13 bin km olmasına rağmen 5 bakla almıştım zincirden çok çabuk uzuyor şuan cbf 150 sahibiyim şunuda belirtmek isterim apacheden sonra cbf mercedes gibi geliyor insana çok rahat yolculuğu çok keyifli bir süreliğine cbf ile devam yola şayet 2012 yeni kasa apacheler olurda bizim memlekete gelirse hiç tereddütsüz sıfır alıcam bitane APACHE
Abi ben Manisa Pekcan ticarette Bi cocuk hastanesi yolunda bide kuyumcular carsında gördüm 1 er tane olmak üzere Sarı idiler 2012 Nerden anlasılıyorki inceledim cünki
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:29 ----------
Arkadaslar iyiden iyiye bu motoru daha fazla düşünmeye basladım 13.5 Hp küçümsenicek bi hız deyil + Fiyatı cok uygun ve makull
Bu arada Tvs Rock 125 Cub modeli için Tvs ye mail atmıstım 3 hafta kadar önce döndüler ve 2013 ün mayıs ayına dogru Tr ye gelebilicegini söylediler Bide hindistana ziyaretleri varmıs Tvs daha iyi olucak dedi
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
28 Mayıs 2012, 23:45
BROICER adlı üyeden alıntı
hocam o adam ya kasktan anlamıyordur yada elindekini kakalamaya çalışıyordur scorpion varken ls2nin lafı bile edilmez ben hem shoei x sprint hemde scorpion exo 750 ve 1000 serilerini kullanıyorum üçüde güven veriyor soruna gelince linklerdeki desen farklı sadece
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:43 ----------
mehmet_gemli adlı üyeden alıntı
abi eldivenin avuç içinde koruma varmı ona mutlaka bak birde bedeni nasıl denk getireceksin
-
28 Mayıs 2012, 23:55
bende ybr 125 de var apachede ..cbf de vardı.. apache çekiş hız sürat yakıt görüntü ve sağlamlık olarak hep önde ..tek eksisi titremesi.... ybr den in apacheye bin bariz olan güç farkını hissedersiniz...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
29 Mayıs 2012, 00:00
M.balibey adlı üyeden alıntı
[/COLOR]abi eldivenin avuç içinde koruma varmı ona mutlaka bak birde bedeni nasıl denk getireceksin
Benim eldivenin bedeninin aynısını sipariş ettim bakalım avuç içi de görücez nasıl gelince ama elimdekinden iyidir kesinlikle.
Bendeki eldivenler şunlar.
http://www.motomaxonlineshop.com/Uru...N-pmu1721.html
-
29 Mayıs 2012, 00:02
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
bende ybr 125 de var apachede ..cbf de vardı.. apache çekiş hız sürat yakıt görüntü ve sağlamlık olarak hep önde ..tek eksisi titremesi.... ybr den in apacheye bin bariz olan güç farkını hissedersiniz...
Abi en iyi Tvs ci sensin bu motoru deli gibi kullanırım motoru alayım uzun yolda yapıcam İnş 2.el ya ybr veya 0.Rtr diyorum Ailem le giderim genelde artcı için sorun yaratırmı motor Bide su boy konusunda demiştim ya bide taktikleri var demiştin ayaga almanın söylermisin abi ?
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
29 Mayıs 2012, 00:07
tvs güzel motör de birde şu manifoltu alt sakalın kenarından geçirmeseymiş iyiymiş :(
ne imzası beaaa
-
29 Mayıs 2012, 00:08
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
29 Mayıs 2012, 00:12
kışlık için iyimiş difininn üzerine geçirdin mi bunu üşümem alayım bir tane bende de yazlık olarak bu var çok rahat
http://www.motomaxonlineshop.com/Uru...N-pmu1096.html
-
29 Mayıs 2012, 00:17
5.yi izlettin abi tsk ederim
-
29 Mayıs 2012, 00:18
kışlık için iyimiş difininn üzerine geçirdin mi bunu üşümem alayım bir tane bende de yazlık olarak bu var çok rahat
http://www.motomaxonlineshop.com/Uru...N-pmu1096.html
-
29 Mayıs 2012, 00:19
ben canım sıkıldıkça izlerim........
-
29 Mayıs 2012, 00:21
ben canım sıkıldıkça izlerim........
Benim Aklıma takılan Japon la kıyalanıcak bi makinemi ?
-
29 Mayıs 2012, 00:26
TATLIHIZ adlı üyeden alıntı
Benim Aklıma takılan Japon la kıyalanıcak bi makinemi ?
bak ben kurye idim ..çok makine kullandım.... çin japon fark etmez..iyiside var kötüsüde.... ama apache nin geçmişini bir araştır.. bak sana suzuki gs150 r diyeyim.. 1997 modeli aynısıdır ki çünkü tvs yıllarca sukuzi adına çalışmıştır.. sence suzuki diye aldığın motor aslında tvs idi.... şimdi kendi adına üretiyor... önceki motorumu 85 000 km de satmıştım..... motor yağ yakmaya başlamıştı birde 2 sefer zincir 2 sefer arka 4 sefer ön balata değiştirmiştim.. bir kaç kez ampüller falan.... yani parasını çok fazlasıyla hak ediyor ve honda cbf 150 den kat kat sağlam bir makinedir....
-
29 Mayıs 2012, 00:30
bak ben kurye idim ..çok makine kullandım.... çin japon fark etmez..iyiside var kötüsüde.... ama apache nin geçmişini bir araştır.. bak sana suzuki gs150 r diyeyim.. 1997 modeli aynısıdır ki çünkü tvs yıllarca sukuzi adına çalışmıştır.. sence suzuki diye aldığın motor aslında tvs idi.... şimdi kendi adına üretiyor... önceki motorumu 85 000 km de satmıştım..... motor yağ yakmaya başlamıştı birde 2 sefer zincir 2 sefer arka 4 sefer ön balata değiştirmiştim.. bir kaç kez ampüller falan.... yani parasını çok fazlasıyla hak ediyor ve honda cbf 150 den kat kat sağlam bir makinedir....
Abi öyle fakat Tvs yi sordugumda titriyor bırak onu ybr al daha güzel daha kral vs diyorlar burda kafam karısıyor işte bi motor beyeniyorum hop biri bişi diyo kafam karısıo
-
29 Mayıs 2012, 00:31
bu adamı tek geçerim kimseye yalaklık yapmıyor neyse onu söylüyor
-
29 Mayıs 2012, 00:33
M.balibey adlı üyeden alıntı
bu adamı tek geçerim kimseye yalaklık yapmıyor neyse onu söylüyor
yakında bende test videoları ekleyeceğim.........
-
29 Mayıs 2012, 00:35
cbf e de bulgur pilavı dıyor adam ya ona hastayım 1000 km ye 400 ml yag yakıyormus
-
29 Mayıs 2012, 00:38
2007 cbf az çektirmedi bana.....
-
29 Mayıs 2012, 00:39
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler