4000 bakımında hava filtresi ve yag filtresi degişmişti. bujide kontrol edilmiş sorunsuz oldugu gözlemlenip degiştiilmemişti.
6000 bakımnında yine buji kontrol edildi ama usta tarafından degiştirilmedi. yani degişmesi gerekseydi degiştirirdi çünkü ben ne gerekiyorsa onu yap dedim. yani masraftan kaçmadım kaçmamda.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
ramazanı herkes tanır herkese elinden geldiğince yardım eder alkolu ağzi ile içen sayılı kişilerden bana kalırsa senin yazında bi beyinsizlik var..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
kornalarda özenti yahu ama gps güzel olmuş bu alet eski apacheden kalmami yeni mi aldıın aga
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:02 ----------
[/COLOR]eyvallah abisi öğrenecek.. biz burda herkese yardımcı oluruz... ben alkol ü bıraktım zaten resimlerdede yazıyor ama onun gibiler için değil kendim için bıraktım..
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:06 ----------
müdür eskiler tanır mesajı yeni gördüm... sikayet ettim zaten....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Kım ulan o dengesiz iki dakika yalnız bırakmaya gelmiyor sizi gps yeni sayılır 2 sene oldu eskisi pert korna arkadsın dandık cın malı ybr sinde. Vardı onda gördüm gps vantuzlu kolay çıkıyor değişiklik yaparım korna. 15 tl cakmaklık 10 tl 5 lira olanda var usb li olan parça 14 lira vardı o malzeme önceden
www.erkakurye.com
erol panik yapma.... geldiği gibi gitti o elemanın yorumu... biz bir aileyiz... herkes birbirini tanıyor ve kimse kimseyi tanımadan yorum yapamaz.... yaparsa bu sitenin yöneticileri üzerine düşeni yaparlar ve yaptılarda sağolsunlar..
eskiler tanır yeniler örnek alır bizi...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Arkadaşlar sipariş ettiğimiz Koruma Demiri geLdi .. Eskisinden çok farklı .. Sanırım özel yaptırılmış .. Tek parça halinde ve sağlam duruyor .. Ortası ek bi parçaylada desteklenmiş .. Motora henüz takmadım taktığımdaki resimleride atarım .. ilk izlenimlerim değişik geldi ama olumlu .. boyası parlak orjınal gibi mat değil .. bakalım nasıl olcak .. Şimdilik bu resimleri atayımda sizlere de bi fikir olsun .. Çoğumuz Bu konuda ya acı tecrübeler yaşadık yada koruma demirinin güvensizliğini biliyoruz mağlum ..
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
slm nasılsınız..
kavuşursun sıkma canını. Gün gelip geçer.
Slm, bende düşünüyorum almayı ama demir hakkında biraz daha bilgi verirsen sevnirim.
ne kadar?
nerden sipariş verdin?
sağlam birşeye benziyor ama taktıktan sonra belli olur.
cvbını bekliyorum.
tşkkrler,
Hızlı Gidip Durmasını Bilirim Sen bakma Bana ben Rüzgar Gibiyim.
selamun aleyküm herkeze...
arkadaşlar motora xenon far takan varmı? ben takmayı düşünüyorum ama elektrik aksamına zarar vermesinden korkuyorum. takan varsa yorumlarını paylaşırsa sevinirim şimdiden sağolun
erol un motorda var.. yeni hat ve role bağlanırsa zarar vermez...
valla aldıgımda vardı kullanıyoz işte yakısıyorda hani gorunurluk olması adına super gereklı bişi
www.erkakurye.com
evet zenon görünürlük adına güzel...
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)