TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
22 Mayıs 2012, 23:25
cekokk adlı üyeden alıntı
Fiyat normal arkadaşım sıkma canını
Bu arada bende servisten iyice soğudum cumartesi günü bakımına götürdüm. Ayrıca göstergede ki arızayıda söledim km telinin altında ki sensör arızalı dedi 60 tl fiyat verdi. Ayrıca sadece yağını değiştirdi. 50 tl para aldı
yağ filtresini bile değiştirmedi 25 tl yağ parası 25 lirada işçilik aldı. Bundan sonra motor yansa bile servise götürmem kendi bakımımı kendim yapacağım lanet olsun.
Sensör garantiden değişmiyormuymuş ?
Tvs bölgeyi arayıp servisi şikayet et ya düzeltsinler ya başka birine versinler bayiliği . Ben daha önce arayıp şikayetimi söylemiştim. Belki şikayetler çoğalınca birşeyler yaparlar.
Reklamlar
-
22 Mayıs 2012, 23:28
NoVaRiX adlı üyeden alıntı
Beyler, zincir temizliğinde ne kullanıyorsunuz? İstanbul Avrupa Yakasında gazyağı temin edemiyorum bir türlü, varmıdır bilgisi olan?
istanbul pendik otosanayisi girişinde ki benzinlik var orda var.... ben mazotla yada gaz yağı ile temizliyorum..............
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:25 ----------
Mavi_Anahtar adlı üyeden alıntı
Sensör garantiden değişmiyormuymuş ?
Tvs bölgeyi arayıp servisi şikayet et ya düzeltsinler ya başka birine versinler bayiliği . Ben daha önce arayıp şikayetimi söylemiştim. Belki şikayetler çoğalınca birşeyler yaparlar.
evet sensör garantiden değişiyor........... sıkıntı yok....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
22 Mayıs 2012, 23:45
http://www.youtube.com/watch?v=EUKXnvfFg6M&feature=fvwp
apachenın babası safkan suzukı bırebır yuzde 96 apache
-
22 Mayıs 2012, 23:52
TVS alıcam hayırlısı ile ve aşlayacağım motor tutkusuna malzemeler tamam : ) yalı aklıma takılan bayilerde hala 2011 model TVS motor kalmış mıdır?
yada 2012 model ile farkı nasıl anlarız ve 2011 model motor 1 sene olduğu gibi duruyorsa almakta bir sorun olur mu diyecektim ?
Saygılarımla,
-
22 Mayıs 2012, 23:54
ERROR88 adlı üyeden alıntı
bilmeyenlere kapak olur............
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
23 Mayıs 2012, 00:03
BEN APACHE DEN SIKILDIM ARTIK ESKİSİ KADAR SARMIYOR
TEKRAR YBR ALICAM AMA YENİ KASA ALIRIM
-
23 Mayıs 2012, 00:20
ixeywent adlı üyeden alıntı
valla kardeşim ben 6 bin bulsam gidip hyo 250 r alıcam
valla rahat olmadığı için istemiyorum r modelini.bakalım nasibimizde hangi motor olacak.yarın gidiyor apachem
NoVaRiX adlı üyeden alıntı
Abi ne olursa olsun, sonuçta 'kazalı' motor oluyor artık o makine. Gayet tatminkar bir fiyat hem alıcı hemde satıcı için. Sıkma canını yani.
Bu arada 250'lik comet benimde aklımda var ama çanta bağlama meselesi sıkıntı onda da. Benim için önemli, çünkü daha çok uzun yolda biniyorum motora.
Sen ne diyorsun bu konuda? Hiç duydunmu çanta bağlama demiri meselesini?
evet çanta hep sıkıntı cometlerde, ama takanlarda hep kendileri yaptırıp bi şekilde kullanıyor.ama benim tercihim sırt çantası olurdu açıkcası...
Sevmek güzeldir sevmeyi biliyorsan motosiklet güzeldir sürmeyi biliyorsan...
-
23 Mayıs 2012, 00:23
herkese selamlar arkadaşlar bir sorunum var bügün bir yere giderken benim hız göstergesi bir anda sıfır oldu ve dahada hiç yerinden kımıldamıyo bügünden beri onunla uğraşıyorum hala sıfır
motor gidiyo o hala sıfır ne aşagı ne yukarı sizce sorunu nedir ben anlamadım gitti yaptığım km yi kaydedende hep aynı o da hiç değişmiyooo..
-
23 Mayıs 2012, 00:26
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
istanbul pendik otosanayisi girişinde ki benzinlik var orda var.... ben mazotla yada gaz yağı ile temizliyorum..............
İtfaiye'nin hemen altındaki PO'yu mu diyorsun hocam?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:24 ----------
GrkSbf adlı üyeden alıntı
TVS alıcam hayırlısı ile ve aşlayacağım motor tutkusuna malzemeler tamam : ) yalı aklıma takılan bayilerde hala 2011 model TVS motor kalmış mıdır?
yada 2012 model ile farkı nasıl anlarız ve 2011 model motor 1 sene olduğu gibi duruyorsa almakta bir sorun olur mu diyecektim ?
Saygılarımla,
Çok basit, ruhsatta 2011 mi yoksa 2012 model mi yazacağını sorarsınız.. Model yılı olarak trafik kabul belgesinde yazar zaten ruhsat alımında verilecek.
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
-
23 Mayıs 2012, 04:51
2011 yazamaz zaten direksiyon siyah komple 2012 de
-
23 Mayıs 2012, 10:00
Birisi 2012lerin siyah gidonunun resmini koyabilirmi? hiçbir yerde bulamadım ya
-
23 Mayıs 2012, 10:51
M.balibey adlı üyeden alıntı
alt redüktör sanırım dediğinz parça su girmesini nasıl engellicez abi
Su girmesini engellemek imkansız, yağmurlu havada suyun içinde gidiyoruz. Milyonlarca su zerreciği yol üzerinde geziniyor. Başka birşey var demek ki.
splex adlı üyeden alıntı
herkese selamlar arkadaşlar bir sorunum bügün bir yere giderken benim hız göstergesi bir anda sıfır oldu ve dahada hiç yerinden kımıldamıyo bügünden beri onunla uğraşıyorum hala sıfır
motor gidiyo o hala sıfır ne aşagı ne yukarı sizce sorunu nedir ben anlamadım gitti yaptığım km yi kaydedende hep aynı o da hiç değişmiyooo..
İlk suyla yıkadığımda 10 ile gidiyorsam 80-90 göstermişti. 3-5 sn sonra düzeldi. Çok şükür bir daha da yapmadı, ki ondan sonra yağmurlu yolculuk ta yaptım. Etrafına sıcak hava ile kurutma denenebilir. Biraz yol yap düzelmesi lazım.
Tek derdi dünya olanın dünya kadar derdi olurmuş...Hz.Mevlana(r.a)
-
23 Mayıs 2012, 11:03
splex adlı üyeden alıntı
herkese selamlar arkadaşlar bir sorunum var bügün bir yere giderken benim hız göstergesi bir anda sıfır oldu ve dahada hiç yerinden kımıldamıyo bügünden beri onunla uğraşıyorum hala sıfır
Aynı sorun şuanda bende de var. Ama senin hem km ilerlemiyor hemde hız göstermiyorsa %99.9 km telin kopmuştur. Bence ilk ona bak derim. Benimkinde çalışıyor çünkü ama abidik gubidik gösteriyor
-
23 Mayıs 2012, 11:13
saolun arkadaşlar herkese hayırlı günler...
-
23 Mayıs 2012, 13:44
Merhaba arkadaşlar.
Şunu sormak istiyorum size Tvs Apache motor almak istiyorum 2,000 tl bir tane buldum. Sorum şu: ileride satmaya kalksam zorlanırmıyım satarken. İkinci el piyasası nasıl bu motorların? hemen alıcı bulunabiliyor mu?
-
23 Mayıs 2012, 18:59
ademsarac adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar.
Şunu sormak istiyorum size Tvs Apache motor almak istiyorum 2,000 tl bir tane buldum. Sorum şu: ileride satmaya kalksam zorlanırmıyım satarken. İkinci el piyasası nasıl bu motorların? hemen alıcı bulunabiliyor mu?
Selam 2000 tl ye eski kasa alacaksın 2 sene tepe tepe kullanacaksın sonra sıkılıp satmaya kalkacaksın rağbet yeni kasaya olduğu için ki yeni kasasının bile 2. eli epey yavaşken eski kasayı elden çıkarmak epey zor olacak senin için 2. elini düşünecek olursan ybr al derim apache 2. elde zayıf kalıyor rakiplerine nazaran
-
23 Mayıs 2012, 19:51
ademsarac adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar.
1750 1500 arası herturlu satılır fazla bı zarar etmessın elden cıkarması o kadar zor olmaz o fıyata motor secenegı zaten az dıjıtal kadran sorunu var kabul edıyorum cok rasladım artık ben bıle kabul etmekteyım yıkarken sanırım dıkkat edılmıyor cunku bozuk olanlar genelde tazyıklı su ıle yıkıyolar motorlarını
-
23 Mayıs 2012, 22:48
benm motor 2009 model ve son 1 haftadır marş motoru çalışmamaya başladı canı isterse calısıyor istmezse calısmıyo, bugun iyice sinirimi bozdu işiklarda kapatayım dedim yine basmadı kaldım arabaların arasında acaba sorunun sebebi nedir tamirciye gitmeden halledebilirmiyim? aynı sorunu yaşayan arkadaslar varsa yardım bekliyorm
-
23 Mayıs 2012, 22:49
-
23 Mayıs 2012, 22:56
kartalizma07 adlı üyeden alıntı
s.a arkadaşlar, merhaba herkese
bende yaklaşık 10 gündür giremedim nete
anneler günü akşamı gecesi yani, motosiklet kazası sonucu arkadaşımın kardeşini kaybettik 1 hafta yoğun bakım falan hastanede yatıp kalktık ama ctesi akşamı vefat etti, o yüzden giremedim.
kasksız kaza ve acı kayıp 21 inde idi daha
herkese kazasız sürüşler
başın sagolsun sefa kardeşim.
allah rahmet eylesin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)
Bu Konudaki Etiketler