TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
17 Mayıs 2012, 19:25
ybr 250 süper bir icat ama temizi piyasada çoook zor...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Reklamlar
-
17 Mayıs 2012, 19:29
sahibindende 17 tane war sende bi bakarmısın.. sence hangisini almalıyım ??
-
17 Mayıs 2012, 19:31
engin_deniz adlı üyeden alıntı
sahibindende 17 tane war sende bi bakarmısın.. sence hangisini almalıyım ??
hiç biri alınmaz hepsini inceledim...ilanlara bakmadım ama siyah önünde rüzgarlık olan... içlerinde en temizi o ama o bile çok zorlanarak kullanılmış..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
17 Mayıs 2012, 19:33
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
bu modelin flaşörünü denemedim ama önceki modelin flaşörü dörtlü konumunda çalışmıyor... normal bir basit flaşör al... 131 124 yada normal şahin doğan flaşörü..3 ayaklılardan... onu motorun kendi flaşörü yerine tak... oda çok basit.. 2 adet kablo takıyorsun... sonra 2 sinyalin artı ucunu anahtar takacağın yere çek ... oraya anahtarı tak ve kabloları bağla... sağa yada sola sinyal verdikten sonra dörtlü düğmesine bas... olay bu kadar...
kolaymış gerçektende şu finaller bitsin yapıcam kesin
-
17 Mayıs 2012, 19:35
M.balibey adlı üyeden alıntı
kolaymış gerçektende şu finaller bitsin yapıcam kesin
ama profesyonel istersen yeni hat çekmen lazım.... bu amatör ve kolay... benim ybr de öyle...
-
17 Mayıs 2012, 19:36
o zaman sıfırı da olmadığına göre .. napıcaz kendimizmi topluycaz bi ybr 250 D:
-
17 Mayıs 2012, 19:37
engin_deniz adlı üyeden alıntı
o zaman sıfırı da olmadığına göre .. napıcaz kendimizmi topluycaz bi ybr 250 D:
piyasayı çok iyi takip et... ölü makine alırsan vay haline..çok pahalıdır parçaları...
-
17 Mayıs 2012, 19:58
ama profesyonel istersen yeni hat çekmen lazım.... bu amatör ve kolay... benim ybr de öyle...
idare etsin beni yeter ara sıra yol kenarında kaska arı sinek böcek girdiğinde duruyorum bu gibi durumlarda işime yarar
-
18 Mayıs 2012, 00:41
[IMG][/IMG]
-
18 Mayıs 2012, 00:46
bugün kredim onaylandı ve 4500 TL nakit param elimde..yarın sabah bir aksilik olmazsa bende tvs ile aranızda olacağım ;) tek sorun rengine hala karar vermiş değilim..bordoyu çok beğendi tüm arkadaşlarım..bende sarı yada siyah olsun istiyorum..bakalım )
-
18 Mayıs 2012, 01:01
eby78 adlı üyeden alıntı
bugün kredim onaylandı ve 4500 TL nakit param elimde..yarın sabah bir aksilik olmazsa bende tvs ile aranızda olacağım ;) tek sorun rengine hala karar vermiş değilim..bordoyu çok beğendi tüm arkadaşlarım..bende sarı yada siyah olsun istiyorum..bakalım
)
allah hayırlısı ile almanı nasip kardeş allah kaza bela vermesin.. bende kırmızısı var sadece fikrimi söylicem zevk senin sonuçta. siyah kiri tozu hemen belli ediyor titiz biriysen sorun olabilir. sarı da hoş tabi ama motor genelde kıyafetlerinle uyumlu olursa daha çekici oluyor. ben alırken ilk mat füme olanını istiyodum ama ellerinde yoktu bende beklemiceğim için kırmızı aldım. mat füme olanı varsa ona bi bak derim. tabi zevk senin sonuçta.
-
18 Mayıs 2012, 01:01
sarı alma. füme rengi mat boya. siyah çok kirlenir en güzeli kırmızı. kırmızıyı bu motosiklete çok güzel oturtmuşlar. yakışıyor.
-
18 Mayıs 2012, 01:09
coskun913 adlı üyeden alıntı
allah hayırlısı ile almanı nasip kardeş allah kaza bela vermesin.. bende kırmızısı var sadece fikrimi söylicem zevk senin sonuçta. siyah kiri tozu hemen belli ediyor titiz biriysen sorun olabilir. sarı da hoş tabi ama motor genelde kıyafetlerinle uyumlu olursa daha çekici oluyor. ben alırken ilk mat füme olanını istiyodum ama ellerinde yoktu bende beklemiceğim için kırmızı aldım. mat füme olanı varsa ona bi bak derim. tabi zevk senin sonuçta.
sanırım bordo olacak gibi yorumlarınız için tşkler ;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:06 ----------
sezer aykaç adlı üyeden alıntı
sarı alma. füme rengi mat boya. siyah çok kirlenir en güzeli kırmızı. kırmızıyı bu motosiklete çok güzel oturtmuşlar. yakışıyor.
doğru..bordo daha hacimli bir motor gibi duruyor..
-
18 Mayıs 2012, 08:29
Günaydın arkadslar dün aksam bi kaç karbon uygulaması yaptım egzoz üzerine biraz çizilmiş ti o da yok oldu sonra şu dublex isini bitireyim dedim iki sibop alıp arkadsın garaja gazladım artık samdrel yok kafam rahat tabi jantlarda artık ufak ufak cizikler var sokulduler artık kışın bi michelin patlatırız on arka tamam yuvacıga hazırız ayın 3 de depo yu fulleyıp devam bugün ön frenleri degisicem akşam dikkatli bakınca çok az kaldığını gördüm 6900 km gitti fren aslında 10000 gider de ben çok kullanıyorum neredeyse elim frende hep
-
18 Mayıs 2012, 09:03
ERROR88 adlı üyeden alıntı
Günaydın arkadslar dün aksam bi kaç karbon uygulaması yaptım egzoz üzerine biraz çizilmiş ti o da yok oldu sonra şu dublex isini bitireyim dedim iki sibop alıp arkadsın garaja gazladım artık samdrel yok kafam rahat tabi jantlarda artık ufak ufak cizikler var sokulduler artık kışın bi michelin patlatırız on arka tamam yuvacıga hazırız ayın 3 de depo yu fulleyıp devam bugün ön frenleri degisicem akşam dikkatli bakınca çok az kaldığını gördüm 6900 km gitti fren aslında 10000 gider de ben çok kullanıyorum neredeyse elim frende hep
ön kolay kolay patlamıyorda aslında arkaları dublex yapmak lazım...
-
18 Mayıs 2012, 12:08
arkadaşlar depo üstü çanta almayı düşünüyorum en uygun nereden bulabilirim ?
-
18 Mayıs 2012, 12:21
salgın motor küçükyalıya bir bak ..güzel modeller var...
-
18 Mayıs 2012, 12:25
salgın motor küçükyalıya bir bak ..güzel modeller var...
hacı geleyim size cumaya gidelim beraber..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
18 Mayıs 2012, 13:30
sedat_57 adlı üyeden alıntı
hacı geleyim size cumaya gidelim beraber..
cuma şuan bana uygun değil... belki daha sonra..
-
18 Mayıs 2012, 13:39
Arkadaşlar 1 aydan beridir motorum çalışmıyordu şehir dışında oldugumdan 2 gündür işe gidip geliyorum. dün gece aniden bişey farkettim. Hız göstergesi birden yükselmeye başladı herhalde arızalandımı nedir. Ama bazen yapıyor. Km telinden de kaynaklanıyor olabilir mi acaba?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)
Bu Konudaki Etiketler