TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
16 Mayıs 2012, 21:44
engin_deniz adlı üyeden alıntı
RAMAZAN USTA SEN DAHA İYİ BİLİRSİN BU YEDEK PARÇA OLAYINI.. SENCE NEREDEN ALMALIYIM ? EN UYGUN FİYATA.. HA BİDE GECENLERDE Bİ ARKADAŞ SATIYORDU RESİMİNE EKLEMİŞTİİ. O PARÇALARI KİM ALDI ??
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:53 ----------
SEZER KARDEŞ SAOLASIN.. AMA BENM APACHE YENİ KASA UYARMI ACABA ??
yeni kasa ile eski kasa ayaklıklar çok farklı uymaz.
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
Reklamlar
-
16 Mayıs 2012, 21:46
reis007 adlı üyeden alıntı
Orjinal değil ama sağlamlık açısından iyidir.40tlye aldı bizim usta.
fiyatı iyiymiş güle güle kullan
-
16 Mayıs 2012, 21:58
Eskişehirdede yetkili bayisi var.İnternet sitesinde gözükmediğine bakma...Yeni Adliyenin karşı çaprazına düşüyo
emreu adlı üyeden alıntı
Merhaba arkdaşlar aranıza biraz önce katıldım. tvs scooty pep kullanıcısyım yani scooter
bu yaz motoru büyütmeyi düşünüyorum. gene tercihimi tvs den apache olarak kullanmayı düşünüyorum. fakat kafamda büyüttüğüm bi sorun var. kütahyada yaşıyorum burada ne servisi ne bayisi var en yakın servis afyon sandklı orasıda buraya yaklaşık 140 150 km. dün tvsturkiyeye mail attım bugün telefonla dönüş yaptılar. garanti kapsamında tutmak istiyorum motoru fakat garanti kapsamında tutmam için servise gitmem gerekiyor bakımları için. her bakım içinde o kadar yolu cekmek istemiyorum. ne yapmalıyım onu düşnüyorum. bakımları kaç km de bir oluyo incelediğim kadarıyla 500 ve 2500 oldugunu görebildim geri kalanları göremedim. tüm bakım zamanlarını bilen arklar bana yardımcı olabilirse cok sevinicem. bide ne yapmalıyım sizce
-
16 Mayıs 2012, 21:58
-
16 Mayıs 2012, 22:12
coskun913 adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar tvs apachede tekere kalkan varmı aranızda varsa püf noktasını yazarsanız sevinirim. eski motorum kanuni windy s de çok kolay tekere kalkıyodum ama apachede bi kaç kez denemede bulundum kaldıramadım. yapanlar varsa teorik olarak anlatırsa sevinirim... trafik ışıklarından kalkarken teker yaparak milleti kendine baktırmanın değeri paha biçilemez
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:19 ----------
http://www.youtube.com/watch?v=YRX_EzGjfLc
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:36 ----------
apache yi ellerinde oynatıyor adamlar
gaz ver debriyajı bırak tamam :d:d en azından benimki öyle kalkıyo hemen :d apache güçlü motor pati çeker
M.BALİBEY
teşekkür ettim adamım ama bende onlar bağlı ekstradan boş soket var sokette fazla bende:d:d
-
16 Mayıs 2012, 22:37
ixeywent adlı üyeden alıntı
gaz ver debriyajı bırak tamam :d:d en azından benimki öyle kalkıyo hemen :d apache güçlü motor pati çeker
M.BALİBEY
teşekkür ettim adamım ama bende onlar bağlı ekstradan boş soket var sokette fazla bende:d:d
ala ala bende başka soket yok özellikle baya içlere kadar elini soktum var mı diye onlarıda çekmek için ama yok hepsi bu kadar depo altında varlar sen oralara baktın mı belki oradan çıkarmıştır çok meraklının biri incelerken
-
17 Mayıs 2012, 01:39
angelus26 adlı üyeden alıntı
Eskişehirdede yetkili bayisi var.İnternet sitesinde gözükmediğine bakma...Yeni Adliyenin karşı çaprazına düşüyo
Genel müdürlükten aradılar ama hiç eskişehir lafını geçirmedi konuştuğum şahıs. Bi gidip bakıyım en iyisi eskişehire. yardımın için teşekkürler
-
17 Mayıs 2012, 03:19
emreu adlı üyeden alıntı
Merhaba arkdaşlar aranıza biraz önce katıldım. tvs scooty pep kullanıcısyım yani scooter
bu yaz motoru büyütmeyi düşünüyorum. gene tercihimi tvs den apache olarak kullanmayı düşünüyorum. fakat kafamda büyüttüğüm bi sorun var. kütahyada yaşıyorum burada ne servisi ne bayisi var en yakın servis afyon sandklı orasıda buraya yaklaşık 140 150 km. dün tvsturkiyeye mail attım bugün telefonla dönüş yaptılar. garanti kapsamında tutmak istiyorum motoru fakat garanti kapsamında tutmam için servise gitmem gerekiyor bakımları için. her bakım içinde o kadar yolu cekmek istemiyorum. ne yapmalıyım onu düşnüyorum. bakımları kaç km de bir oluyo incelediğim kadarıyla 500 ve 2500 oldugunu görebildim geri kalanları göremedim. tüm bakım zamanlarını bilen arklar bana yardımcı olabilirse cok sevinicem. bide ne yapmalıyım sizce
bakım aralıkları 2000 km bir gidiyor iki bakımda birde yağ filtresi değişiyor kendin yapmak istersende fikrin değişirse diye söylüyorum hyosung gt250r yağ filtresi bu motora uyuyor
-
17 Mayıs 2012, 03:40
M.balibey adlı üyeden alıntı
ala ala bende başka soket yok özellikle baya içlere kadar elini soktum var mı diye onlarıda çekmek için ama yok hepsi bu kadar depo altında varlar sen oralara baktın mı belki oradan çıkarmıştır çok meraklının biri incelerken
yok hepsi bağlı soketlerin çalışmayan hiç bişi de yok :d yedek soket yapmışlar düşünceli adamlar :d
-
17 Mayıs 2012, 09:42
EROL NAPICAM BU AYAKLIK İŞİNİ Bİ YARDIMCI L KARDEŞİNE NERDEN BULABİLİRİZ.. SÜRAT MOTOR BAYA Bİ FİYAT ÇEKTİ BANA BUGÜN
tam olarak lazım olan parçanın resmini bana at...
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:39 ----------
sezer aykaç adlı üyeden alıntı
ilandaki yer arkadaşım.. orda adem keskin ile muhattam olacaksınız.... ellerinde vardır... sıkıntı yok evime.. 15 dakika uzaklıkta... tolam 5-6 km...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
17 Mayıs 2012, 11:35
sağol hocam eywallah.. dün gece benm motor ustama gösterdim parçayı.. kaynak yaptırırız sağlam olur dedii.. iyiki değiştirmemişsin parçayı dedii.. neredeyse sürat motordan 2. kazığımı yiyiyordum.. bu arada 2. bakımda sadece yağ parası werdim 25 lira
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:16 ----------
ARKADAŞLAR ARAMIZDA YUVACIK GEZİSİNE KATILICAK KİMLER WAR ??
-
17 Mayıs 2012, 12:31
Slm arkadaşlar.Ben TVS mi Tanıdığım bir servise götürdüm.2500 bakımını yaptırdım ama servis ışığını söndüremiyoruz.Nasıl söndürebiliriz.Bilgisi olan var mı.Teşekkürler...
-
17 Mayıs 2012, 14:23
Arkadaşlar bende 1 ay sonra motorun farını birde parklarına beyaz ampul düşünüyorum. Ne önerirsiniz? Ayrıca 2011 ybr ye arkadaşım farın içine led uygulaması yapmış audi lerde ki gibi mükemmel durmuş bizim motorlarda daha güzel durur. Yapmayı düşünüyorum. Ayrıca Dörtlü sinyal Yapmayı bileniniz var mı?
-
17 Mayıs 2012, 17:55
sedat.durmus adlı üyeden alıntı
Slm arkadaşlar.Ben TVS mi Tanıdığım bir servise götürdüm.2500 bakımını yaptırdım ama servis ışığını söndüremiyoruz.Nasıl söndürebiliriz.Bilgisi olan var mı.Teşekkürler...
kontak açıkken 10ar saniye tuşlara basıyorsun sonra ikisine aynı anda 10 saniye daha basıyorsun sönüyor
-
17 Mayıs 2012, 18:07
cekokk adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bende 1 ay sonra motorun farını birde parklarına beyaz ampul düşünüyorum. Ne önerirsiniz? Ayrıca 2011 ybr ye arkadaşım farın içine led uygulaması yapmış audi lerde ki gibi
mükemmel durmuş bizim motorlarda daha güzel durur. Yapmayı düşünüyorum. Ayrıca Dörtlü sinyal Yapmayı bileniniz var mı?
dörtlü kontak içi flaşör değişimi var...
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:01 ----------
sağol hocam eywallah.. dün gece benm motor ustama gösterdim parçayı.. kaynak yaptırırız sağlam olur dedii.. iyiki değiştirmemişsin parçayı dedii.. neredeyse sürat motordan 2. kazığımı yiyiyordum.. bu arada 2. bakımda sadece yağ parası werdim 25 lira
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:16 ----------
ARKADAŞLAR ARAMIZDA YUVACIK GEZİSİNE KATILICAK KİMLER WAR ??
ben gelirim galiba ayaklanırsam...
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:04 ----------
kontak açıkken 10ar saniye tuşlara basıyorsun sonra ikisine aynı anda 10 saniye daha basıyorsun sönüyor
bu nasıl ben bunu anlamadım..önce birine 10 saniye basıyorsun sonra diyerine on saniye sonrada ikisine 10 saniye öylemi..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
17 Mayıs 2012, 18:14
Ben yuvacıga geliyoum birazcık karbon yapıcam birazdan motora
-
17 Mayıs 2012, 18:18
ERROR88 adlı üyeden alıntı
Ben yuvacıga geliyoum birazcık karbon yapıcam birazdan motora
resim isteriz eroll...
-
17 Mayıs 2012, 18:53
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
dörtlü kontak içi flaşör değişimi var...
bu nasıl ben bunu anlamadım..önce birine 10 saniye basıyorsun sonra diyerine on saniye sonrada ikisine 10 saniye öylemi..
aynen abi bende 4lü işini anlamadım biraz detay verebilir misin
-
17 Mayıs 2012, 19:01
aynen abi bende 4lü işini anlamadım biraz detay verebilir misin
bu modelin flaşörünü denemedim ama önceki modelin flaşörü dörtlü konumunda çalışmıyor... normal bir basit flaşör al... 131 124 yada normal şahin doğan flaşörü..3 ayaklılardan... onu motorun kendi flaşörü yerine tak... oda çok basit.. 2 adet kablo takıyorsun... sonra 2 sinyalin artı ucunu anahtar takacağın yere çek ... oraya anahtarı tak ve kabloları bağla... sağa yada sola sinyal verdikten sonra dörtlü düğmesine bas... olay bu kadar...
-
17 Mayıs 2012, 19:09
ARKADAŞLAR DÜN AKŞAM Bİ ARKADAŞIM YENİ ALDIĞI YBR 250 LİYİ KULLANDIM.. MOTOR GERCEK ÇOK SERİ WE TORKU YÜKSEK Bİ MAKİNAA.. ŞAHSEN BEN MAKİNAYA HASTA OLDUM UZUN YOLLAR İÇİN BENCE ÇOK İDEAL HEM YAKIT KONUSUNDA HEM KONFOR HEM HIZ..
GALİBA APACHEMİ SATIP 2. EL Bİ YBR 250 ALACAĞIM
BAKALIM HAYIRLISI
RAMAZAN KARDEŞ SENİN DÜŞÜNCEN NEDİR BU KONUDA.. SEN NE DÜŞÜNÜYOSUN YBR 250 İLE İLGİLİ ??
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)
Bu Konudaki Etiketler