TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
16 Mayıs 2012, 13:38
selam arkadaşlar tvs apachede tekere kalkan varmı aranızda varsa püf noktasını yazarsanız sevinirim. eski motorum kanuni windy s de çok kolay tekere kalkıyodum ama apachede bi kaç kez denemede bulundum kaldıramadım. yapanlar varsa teorik olarak anlatırsa sevinirim... trafik ışıklarından kalkarken teker yaparak milleti kendine baktırmanın değeri paha biçilemez
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:19 ----------
http://www.youtube.com/watch?v=YRX_EzGjfLc
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:36 ----------
apache yi ellerinde oynatıyor adamlar
Reklamlar
-
16 Mayıs 2012, 13:42
apache yada başka motor fark etmez her türlü teker yapılır...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
16 Mayıs 2012, 13:47
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
apache yada başka motor fark etmez her türlü teker yapılır...
ben yapılmaz demedimki yapanlar püf noktasını söylerse sevinirim dedim eski motorumda kolay yapılıyodu bunda bi kaç kez denedim kaldıramadım
-
16 Mayıs 2012, 13:52
Antalyada ki Rtr kullanan arkadaslar pazar günü gezi yapılacaktır. Katılmak isteyenler MT Antalya bölümüne baksın benimle irtibata geçsin.
-
16 Mayıs 2012, 13:53
cekokk adlı üyeden alıntı
Antalyada ki Rtr kullanan arkadaslar pazar günü gezi yapılacaktır. Katılmak isteyenler MT Antalya bölümüne baksın benimle irtibata geçsin.
bu gezilerin iskenderun ayağı yokmu ya?
-
16 Mayıs 2012, 13:59
coskun913 adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar tvs apachede tekere kalkan varmı aranızda varsa püf noktasını yazarsanız sevinirim. eski motorum kanuni windy s de çok kolay tekere kalkıyodum ama apachede bi kaç kez denemede bulundum kaldıramadım. yapanlar varsa teorik olarak anlatırsa sevinirim... trafik ışıklarından kalkarken teker yaparak milleti kendine baktırmanın değeri paha biçilemez
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:19 ----------
http://www.youtube.com/watch?v=YRX_EzGjfLc
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:36 ----------
apache yi ellerinde oynatıyor adamlar
2.5 yıl kadar ybr de teker yaptım ybr apache den daha uzun şasili olduğu için geri gelme riski apache ye göre daha az.2 hafta önce 0 apache aldım tabi başladım teker calışmalarına zor olsada 1 günde söktüm işi.apache de tekerde uzun gitmek istiyorsan motoru bayağı diklemen gerek tabi bide ayağın arka fren de olcak yok sa geri gelirsin...bide apache tekere kalkarken pati cekiyor )
Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir ! ϜϓſϞ BAŞBUĞ ATATÜRK
-
16 Mayıs 2012, 14:15
motodrift adlı üyeden alıntı
2.5 yıl kadar ybr de teker yaptım ybr apache den daha uzun şasili olduğu için geri gelme riski apache ye göre daha az.2 hafta önce 0 apache aldım tabi başladım teker calışmalarına zor olsada 1 günde söktüm işi.apache de tekerde uzun gitmek istiyorsan motoru bayağı diklemen gerek tabi bide ayağın arka fren de olcak yok sa geri gelirsin...bide apache tekere kalkarken pati cekiyor
)
erdi hatırlıyormusun güzeldereye geldiğimde senin motorun tekere gelmesine bakmıştım..debraj sız tekere geliyordu çekmeye gerek kalmadan ... kazaadan sonra farklı gidon uygulamşıtın...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
16 Mayıs 2012, 14:47
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
erdi hatırlıyormusun güzeldereye geldiğimde senin motorun tekere gelmesine bakmıştım..debraj sız tekere geliyordu çekmeye gerek kalmadan ... kazaadan sonra farklı gidon uygulamşıtın...
evet abi hatırlıyorum o günü.o zamanlar tekerin t sini bilmiyordum.o zamanlar ybr nin durumu iyiydi.sonra bi krank bilyalarını dağıttı,iyi usta olmayan bi motorcuya yaptırdık motorun içine etti resmen...
Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir ! ϜϓſϞ BAŞBUĞ ATATÜRK
-
16 Mayıs 2012, 15:36
ARKADAŞLAR MOTORUM YAN YATTIĞI İÇİN SAĞ AYAK TOPUZU KIRILDI ARKA FRENE BASMAK İÇİN AYAĞIMI KOYDUĞUM YER.. ELİNDE OLAN WARSA SATIN ALABİLİRİM.. YARDIMCI OLURSANIZ SEWİNİRİM
-
16 Mayıs 2012, 15:47
Engin. O kadar. Demir var motor da yinede kırabildinya bi parçasını helal diyorum
-
16 Mayıs 2012, 16:02
BANA ÇARPAN TAKSİ SANA ÇARPSAYDI ACABA BU SÖYLEDİKLERİNİ SÖYLEYEBİLİRMİYDİN GENE ?? MERAK EDİYORUM
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:00 ----------
SONUÇTA KIRILDI KArdeşim :D napabiliriz ?
-
16 Mayıs 2012, 16:10
Kızma canım tamam şampiyon :-)
-
16 Mayıs 2012, 16:33
Merhaba arkdaşlar aranıza biraz önce katıldım. tvs scooty pep kullanıcısyım yani scooter bu yaz motoru büyütmeyi düşünüyorum. gene tercihimi tvs den apache olarak kullanmayı düşünüyorum. fakat kafamda büyüttüğüm bi sorun var. kütahyada yaşıyorum burada ne servisi ne bayisi var en yakın servis afyon sandklı orasıda buraya yaklaşık 140 150 km. dün tvsturkiyeye mail attım bugün telefonla dönüş yaptılar. garanti kapsamında tutmak istiyorum motoru fakat garanti kapsamında tutmam için servise gitmem gerekiyor bakımları için. her bakım içinde o kadar yolu cekmek istemiyorum. ne yapmalıyım onu düşnüyorum. bakımları kaç km de bir oluyo incelediğim kadarıyla 500 ve 2500 oldugunu görebildim geri kalanları göremedim. tüm bakım zamanlarını bilen arklar bana yardımcı olabilirse cok sevinicem. bide ne yapmalıyım sizce
-
16 Mayıs 2012, 16:56
-
16 Mayıs 2012, 17:15
M.balibey adlı üyeden alıntı
çanta demirini kaç aldınız arkadaşa arıyoruz bizde sürat 75 tl dedi
Orjinal değil ama sağlamlık açısından iyidir.40tlye aldı bizim usta.
-
16 Mayıs 2012, 17:29
Benim çanta ve demiri isteyene vereblirim kappa çanta ve yana çanta koyulan demirden alıcam satarsam 130 a veririm. Kargolayıp led var çantada ikisini 160 a aldım
-
16 Mayıs 2012, 17:47
EROL NAPICAM BU AYAKLIK İŞİNİ Bİ YARDIMCI L KARDEŞİNE NERDEN BULABİLİRİZ.. SÜRAT MOTOR BAYA Bİ FİYAT ÇEKTİ BANA BUGÜN
-
16 Mayıs 2012, 17:53
engin_deniz adlı üyeden alıntı
EROL NAPICAM BU AYAKLIK İŞİNİ Bİ YARDIMCI L KARDEŞİNE NERDEN BULABİLİRİZ.. SÜRAT MOTOR BAYA Bİ FİYAT ÇEKTİ BANA BUGÜN
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3304990/detay/
burayla irtibata geç varsa ellerinde alırsın.
-
16 Mayıs 2012, 17:55
RAMAZAN USTA SEN DAHA İYİ BİLİRSİN BU YEDEK PARÇA OLAYINI.. SENCE NEREDEN ALMALIYIM ? EN UYGUN FİYATA.. HA BİDE GECENLERDE Bİ ARKADAŞ SATIYORDU RESİMİNE EKLEMİŞTİİ. O PARÇALARI KİM ALDI ??
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:53 ----------
SEZER KARDEŞ SAOLASIN.. AMA BENM APACHE YENİ KASA UYARMI ACABA ??
-
16 Mayıs 2012, 18:28
Yaşar motor işini düzgün yapan biyer gebzede fazilet motor var herseyi pahalı söylüyor çene açılır ls2 yi 280 dedi sana 240 olur dedi ama zaten heryede 200 tl söyledim ama kızarmadı bile neyse sen yaşar motor u bul netten adresini ara fiyat al varsa elinde gider alırsın geçmiş olsun çok dıkkatli kullanıyodun ama kaza işte
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)
Bu Konudaki Etiketler