Resimler cok güzel kazasız belasız
Resimler cok güzel kazasız belasız
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
selam arkaşlar bende apecheci olarak aranıza yeni katıldım herkese kazasız belasız sürüşlerrr
seLamlar .. Bugün 2500 bakımına soktum motoru .. aslında 2300 deydi ama yağ sızıntısı var sanıp erkenden götürdüm :D Ön dişlinin ordaki yağ erimiş akmış meğer sızntı değilmiş söküp bakınca anladık .. Rutin bakımı aradan çıkarmış olduk (: Motor her geçen gün oturuyo yerine .. ilk baştaki sorunlar kendiliğinden düzeliyor .. gelişmeler iyi ..
a.selam .. nerelerdesin sen bilader :D .. daha 1700 km mi oldu .. (:
Hayırlı uğurlu olsun Hoşgeldin kardeş kazasız belasız kullanırsn inş ..
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
Bu arada Cumartesi günki Konya-Beyşehir GEzimizden bi kaç resim atayım .. son 10 km kala bir yağmur bastırdı .. hayatımda öyle ıslandıgımı hatırlamıyorum :D
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
ıslanmak güzeldir.............
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
buda benim motor
2012 siyah gidon
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:10 ----------
aynen yaptığın gibi... maşallah..........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Günaydın. Arkadaslar. İşe gidlyorum ibrahim hayırlı olsun benim mekandasın. Yuvacıga bekliyorum ıslanması lazım. Saat 9,30 gibi bugünkü rut darıca eti eti eti
www.erkakurye.com
Su elcikleri takalım. Ben takamadım aslında sokemedim eskisini yanına duserim yakında.
www.erkakurye.com
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)