hurricane_cbr dotum hakikaten tebrik ederim seni brovo çok güzel olmuş yakışmış bizim makinaya çift eksoz tekrar ellerine sağlık on numarasın..
hurricane_cbr dotum hakikaten tebrik ederim seni brovo çok güzel olmuş yakışmış bizim makinaya çift eksoz tekrar ellerine sağlık on numarasın..
BİZ SİZİN SADRINIZI YARMADIK MI?!!
hurranciye geni yapıcagını yapmışsın egsozlar çok güzel olmuş ses nası oldu acaba? bende yakın zamanda yayınlıcam hysong egsozumu sana inat çalışmalarının devamını bekliyoruz
hurranciye tebrik ediyorum emeğinin karşılığı hoş olmuş. Beyaz jant konusunuda tekrar gözden geçirsem iyi olcak heralde
yorumlar için sağolun... uğraştım baya
bu egzos yapımı olayını açıklayayım biraz dün sirkeciye dudulluya vs.. bi çok yere gittim bulamadım benm egzosdan en so bi umut Aydın ustaya gittim anaaaa bi baktım onda var nasıl sevindim anlatamam çocuğum olmuş gibi.. neyse aldım egzosu gittm kuzenimin yanına boruları kestik biçtik kaynattık açı ayarladık falan filan önden arkaya kadar yaptık sonra uçlarını kaldırsak mı aşağıda mı dursa falan filan baktık en son yukarı kaldırmakta karar kıldık... neyse ayarladık yukarı aynı şekilde falan ses olarak ilk başta farketmedi ama sonradan 2. egzos sesi açıldı baya çok çıkıyor şimdi bide öndeki katalizör iptal edildi ve inanılmaz bi şekilde verim aldık millet bana gitmez demişti bende korkarak yaptım ama gidişi süper oldu bugün havanında güzel olmasıyla düzde 140 gördüm... verim süper görüntü bence güzel oldu bu iş baya iyi oldu yani bide Aydın ustanın orda Murat isimli bi abimiz var o bana arka tutamak verdi bi tane resimlerde görünüyor iki parça yapmam için o da güzel durdu Murat abinin fikriydi bugün biraz daha kestim onu daha tatlı oldu tutamak..
yaptıklarım şuanlık bu kadar yakında inş. 200 CC ye yakın yapıcaz makineyi o zamanda buraada resimler ve açıklamalarla açıklıycam saygılar...
bu arada Mehmet abi dişliyle oynarsan kafa dikme işini çözersin hatta max. hız da artar ön dişliyi büyütmen ya da arka dişliyi ufaltman gerekli bunun için
RECOKARAP yarın geliyor musun?
Ϝίάт dѳϐLѳ Ί.Ҙ мυLтίjέт || üstü kapalı hayabusa ||
hurricane senin tvs nin ön ve arka dişli boyutları nedir?
[QUOTE=hurricane_cbr;1396484]
neyse ayarladık yukarı aynı şekilde falan ses olarak ilk başta farketmedi ama sonradan 2. egzos sesi açıldı baya çok çıkıyor şimdi bide öndeki katalizör iptal edildi ve inanılmaz bi şekilde verim aldık millet bana gitmez demişti bende korkarak yaptım ama gidişi süper oldu bugün havanında güzel olmasıyla düzde 140 gördüm... verim süper görüntü bence güzel oldu bu iş baya iyi oldu yani bide Aydın ustanın orda Murat isimli bi abimiz var o bana arka tutamak verdi bi tane resimlerde görünüyor iki parça yapmam için o da güzel durdu Murat abinin fikriydi bugün biraz daha kestim onu daha tatlı oldu tutamak..
yaptıklarım şuanlık bu kadar yakında inş. 200 CC ye yakın yapıcaz makineyi o zamanda buraada resimler ve açıklamalarla açıklıycam saygılar... [QUOTE]
Şu bahsettiğin katalizör umarım çevreye zehirli gaz salınımını önleyen zımbırtı değildir.
Bir sorum var arkadaşlar: Motorun zincirini normal makine yağıyla yağlasam bir sorun olur mu? Başka önerilere de açığım ;)
O da asi ruh yaşamla ölüm arasında.
En çok direnenler, en çok bilenenlerdir
150ccye çift egzost takılırmı arkadaşım birde 200cc yapıcam demişsin yazık motorunu harcıyorsun bence.Genede zevkler ve renkler tartışılmaz kolay gelsin.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
sorun yaratmadı abi..
tabiki kendi kafama göre takmadım ustaya sordum egzoslara falan baktı sorun olmaz dedi yaptık ve sonuç oldukça iyi oldu farkedilir şekilde performans arttı başka Apache'ler ile deneyebiliriz..
bide orjinal silindir segman piston duracak abi başka bir silindire yapılacak
arkadaşlar ben su geçirmez eldiven almak istiyorum bu adresten bakıyorum http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=45308 su geçirmez diyor ama gerçekten işe yarıyor mu kullanan meya marka öneren var mı
ben 1 ay önce 200cc yapmıştım ama sonuç biraz kötü oldu takılan buji r6 yerine r9 bujiymiş biraz sıkıştırmayıda arttırmıştım izmirden istanbula geliyordum bursada buji kırıldı buji neyse uzun dedim ama pistonu söktürdüm piston üstü komple erimiş onun için 200 cc yapacak olanlara tavsiyem kaliteli bir piston ve sakin kullanım istiyor ben rodajda 125 bastım 1000 km 70-80 gitmek lazım yoksa ısınma sorun açıyor ama performansı acayip artıyor
[QUOTE=bradleyfur;1397074]arkadaşlar ben su geçirmez eldiven almak istiyorum bu adresten bakıyorum http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=45308 su geçirmez diyor ama gerçekten işe yarıyor mu kullanan meya marka öneren var mı
Arkadaşım bende o eldivenden alıcam ve yorumları okudum rüzgar ve su geçirmiyormuş....kaliteli bişiye benziyo kask vizör silici var parmağında çok orjinal bi eldiven tabi revit kadar olamaz ama olsun 64 lira....ben kesin alıcam
Arkadaşlar ben o eldiveni kullanıyorum. Artıları eksileriyle yazayım size.
Öncelikle gerçekten su geçirmiyor. Ancak soğuk konusunda aynı pozitif özelliğinden bahsedemeyeceğim çünkü geçen günlerde şu istanbul daki karlı ve soğuk havalarda içine bir tane de yün eldiven giymeme rağmen parmaklarım oldukça üşüdü. Ayrıca dışı süet ve kumaş olduğu için yağmurda dış yüzey çok su tutuyor. İki gün önce de hava biraz iyi oldu ve eldiven içinde ellerim terledi ve ellerimi çıkarırken eldivenden neredeyse iç astarı da gelecekti. Ayrıca korumalık adına herhangi bir önlemi yok. Ama vizör silicisi oldukça işe yarıyor yoksa çok kaza yapardım valla. Genel olarak hatırladığım ayrıntılar bunlar. Umarım faydalı olur. Saygılar...
O da asi ruh yaşamla ölüm arasında.
En çok direnenler, en çok bilenenlerdir
usta senin sorunun tam olarak neden kaynklanıyor anlayamadım
1. Pistondan mı?
2. Bujiden mi?
3. Hızlı kullanmaktan mı?
4. Bide şu aklıma takıldı R6 ya da R9 bujisi nasıl oluyor ki büyük değilmi o?
bana bunları biraz açıklarsan sevinirim gerçi Aydın usta ben sana yapıcam sıkıntı yaşamayacaksın merak etme dedi ama tecrübeleri de dinlemek lazım
r9 buji r6 bujiden 4-5 mm uzun esas sorunu o yarattı ama motoru aldıktan hemen sonrada şişirdim ki 45 dakika çalışamayacak duruma geldi tabi o sıkışmadan önce piston tepesi yumuşadı buji piston üzerinde uzunluğu kadar yarıklar açmış tabi ara ara tak tak diye sesler geliyodu ben şanzımanı zorluyo sanıyodum ama piston bujiyi dövüyomuş yani aslında sorun buji ama yüksek ısıda pistonun başını yedi piston dan parça koptu yani sen pistonu iyi marka seç ve sıkıştırmayla fazla oynama derim yoksa ısı sorunu çıkıyo şimdi kozyatağında yaptırdım gene. bu sefer pistonu daha kaliteli taktırdım ve yeşil de gidiyorum 1000 km şimdilik güzel
şu rodaj işi bitsin seninle bi buluşalım hurricane ayrıca ikinci egsoz fiyatı ne kadar sıfır mı 2. el mi birde katalizör iptali için ne yapmak gerekli
usta aldığım egzoslar çok kaliteli değil çin malı tanesi 40 45 lira..
önde egzosa takılı olan bi parça var o katalizör yeni boru yaptırdım onu takmadık zaten takmak oldukça zor.. kolayca çıkış yapıyor motor ve oldukça seri oldu..
S.a Beyler: )
Uzun zamandır topicte yoktum işlerim vardı , hala Apache Plaka çıkma konusunda sorunum devam ediyor sonunda gittim imza atmaya motor aldığım yer kimlik fotokopimi kaybetmişler haber bile vermediler ondan uzadı bu kadar 2 güne plaka çıkar alırım artık neyse..
Murat Dostum mükemmel ötesi olmuş çift egsoz olayı.Ama bende mutlaka ama mutlaka yaptırmak istiyorum nasıl olabilir sana işçiliğin , masraflar dahil bütün ücretleri verip yaptırmak isterdim ama Antalya / Merkez'deyim varmıdır bunun bir yolu yordamı: )
Tekrardan tebrikler gerçekten mükemmel olmuş çok yakışmış.Ufak bir soru artçının ayaklarını koyucak yerleri varmı o egsozu takınca sorun oldumu?
cumaretsi günü saat 13:00 sıralarında Aydın ustanin servisine gittik. Motoruuzun bakımını yaptırdık bolbl sobet ettik. Bayağ kyifli oldu apchecilerin kulaklarını da bol bol çınlattık. Motorum 2700'deydi bakımları yapıldıyağı ve yağ filtresi değişti. Biide yırtık olan sele için sele kılıfı siperiş verdim. Bay çift eksozdan felan bahsettik. Sonra şu benim beyaz far ampulu olayını sordum ama bi kaç yere telefon açmamıza rağmen olmadığı söylendi son olarak servisten çıkınca bay çift eksoz murat kardeşimin tarif ettiği aksesuarcılarda buldum ampulumu : bide mavi park ampulleri aldım çok cix oldu resimlerini ekiycem.
Bay çift eksoz murat kardeşime bana aydın ustayı ve ampulleri bulmama yardımcı olduğu ve hatta olayı abartıp kroki çizdiği için teşekkür ederim
Paylaşım güzel şey
bu motorların ybr yada cbf ile karşılaştırıldığında titreşimleri nasıldır
Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...
özellikle cbf vibrasyon konusunda çok başarılı ve konforlu. Yani neredeyse sıfır vibrasyon. Ybr için tecrübem yok fakat Apache muadili japonlara göre daha fazla titriyor. Fakat bu konuda çok hassas değilseniz (benim gibi) vibrasyon sorun olmuyo. Fakat Keeway Superlite 150 için hamile bayan binse kesin düşük yapar diolar o kadarmış yani
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)