Merhaba arkadaşlar.
Bursa Orhangazi de yaşıyorum.Şu anda 2007 ybr kullanıyorum.Ybr yi satıp Apache 150 almayı düşünüyorum.Ancak servis konusu kafamı karıştırıyor.Sitede gözüken en yakın servis Gebze ve Bandırmada.Çevremde Apache kullanıcısıda fazla olmadığı için tereddütteyim çünkü sürekli arıza çıkarırsa servise gitgel çok uğraştıracak.Sizden tavsiyelerinizi bekliyorum.
bandırma servisi iyidir tavsiye ederim sorun çıkaracak bir motrorda değil ayrıca bursadan gelenler oluyomuş bakım için yada ellinden gelirse kendin yapabilirsin zor bir tarafı yok çünkü
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:54 ----------
istanbul yollarını bilmem ama ben balıkesir bandırma ve mudanya arası geziyorum bir kerede çanakkale yaptım ayar 4te duruyor 165 cm 52 kiloyum bu ayarla+eğitim+michelin pilot soprty lastiklerimle iyi viraj alıyor motor konfor dersen konfor içinde bana göre motora binilmez
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:57 ----------
off bu ne ya d segment araba sigortası gibi çok para hangi sigortaya yaptırdınız axa baya iyi fiyat veriyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:59 ----------
bu arada arkadaşlarbir arkadaşıma çanta demiri bulamadık balıkesirde güvenilir bildiğiniz bir site var mı orada alsak en sonunda bendekini söküp vericem kafamın etini yedi 2 haftadır
65 lira mı ne verdim sigorta ya 41 plaka 1980 doğum tarihi
www.erkakurye.com
günaydın millet nasılsınız.
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
titreşim mevcut ama çok rahatsız edici seviyede değil............
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
azaltılıyor dişli değişikliği ile ama bitmiyor.. titreşimsiz motor yok...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
eski modellere göre titreşim bariz azalmış.... bu motorda yan sanayi olmadığından pahalı ama arızaa açmaz bu motor.. gel istanbula sana benim motoru vereyim....
400 km rodajı tamam.. 2,5 aylık sıfırdan farksız 3600 lira...
tvs düşünme bile cb parasını hak etmiyor............
cb uzun yolda çok sıkışır.. ama apache 150 ile sıkıntısız uzun yola gidersin....
kolay gelsin herkese,
rtr 180 abs nin fiyatı hindistanda 3000 tl ye denk geliyor sanırım sitede öyle yazıyor yani
rtr 160 ise 2500 tl
yeni kasa rtr 150 yok orda eski kasası 2000 tl ymiş
şimdi 2000 tl lik 150 yi 4000 e alıyorsak biz 3000 lik rtr 180 abs yi 6000 ne alırız gibi.
sizce?
link de bu
http://autos.maxabout.com/twcid0000008/tvs.aspx
rtr160 ve rtr 180 gelmez türkiyeye...........
Ancak rakibi çıkarsa getirirler 160 veya 180 i su an imkansız yani
www.erkakurye.com
erol apacheyi acil satmalıyım..... uygun vereceğim etrafından felan isteyen olursa.......
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)