genel olarak farkları neler?
genel olarak farkları neler?
iyi akşamlar arkadaşlar bugün arka dişliyi 41 taktım ve motor rahatladı ve hızlandı kalkışlarda hala aynı yani çok atik . bide artık bu trafik lambalarında dururken yanıma yaklaşıp motorun markasını ve modelini sormuyorlamı sinir oluyorum. motor tipi yönünden çok dikkat çekiyor hoşuma gitmiyo değil ama bazende bakışlardan rahatsız oluyorum bide ben daime temiz kullanırım motoru her zaman yaldır yaldır parlar..
arka dişli değişimi zor olmadımı, ne kadar para verdin. senin motor kaç km de
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:12 ----------
benimde aklımda o var buaralar, direk aküden güç almak zararı olmaz galiba
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
servise gittim öncelikle 38 li var dedi onu istemedim motorun şahlanmasını engeller diye bide takmayla beraber 30 lira istedi bende bütün parçacıları gezdim zaten çoğunda yoktu en son bitanesinde buldum apache 41 arka dişli varmı dedim ne hikmetse var dedi 13 iraya aldım ordan. tekeri, arka fren kampanasını sökmesi basitte o dişlinin olduğu yerde 4 tane somun var onları sökmesi biraz uğraştırdı bide en son zincir ayarını güzel yapman lazım. yani tavsiye ederim, herzaman motoru kullandğınız aynı deviirdeyken daha fazla sürat yapıyor. mesela ben 5. vites 5000 devirde 70 yapıyoken şu an aynı haliyle 79-80 yapıyo. ama şunu kesinlikle söylüyorum ön dişliyle oynamayın motor resmen aptallaşıyolar servise uğradığımda salağın biri 15 ön diş takmış nerdeyse tek kişi kalkışta bile stop edecek gibi oluyo. bence en ideali arkayı 41 yapmak. 41 den küçük taktığın zamanda motorun ani gaz yemesi düşer. en ideali arkayı 41 yapmak daha ve fazlada oynanamamak.
yapalım bu işi, aküden direk kablo çeksek olurmu acaba
arkadaşlar şu dişli işi benim de kafama yatmıyo değil alan arkadaşlar adres versede bizde yararlansak...
Bende hakkın kaldıysa sevildiğin yıllara say...
Selam Arkadaşlar;
2011-2012 apache RTR 150 motorların 100 km de ne yaktığını bana söyleyebilir misiniz ?
km de 15 krş, 100 km de 3 lt doğru mudur ? Tavsiye eder misiniz ? En çok rastladığınız sıkıntısı nedir ?
RKS 150 - Apache- ybr 125 - mh drift 125 arasında kaldım. yardımlarınızı bekliyorum.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
sakin kullanımda 2,5 litre apache tüketiyor.. 2,2 ile 3 arasında ybr tüketiyor.. alacaksan apache yada ybr al... ybr uzun ömürlü sağlam bir makine... 2, elide kuvvetli.. apache sağlam güçlü kuvvetli görüntülü ama 2, eli zayıf bit makine...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
2012 modelleri bilmiyorum 2011 modeli Haziran ayından beri kullanıyorum. Şehir içi kullandığım halde daha 2.5 lt yaktığını görmedim. En fazla 2.45 lt yaktı şimdiye kadar.
3.0 lt kim söylediyse yalan söylemiş diyebilirim. Yaşadığın yerle alakalı servis sıkıntısı yaşayabilirsin. Uzun süreli kullanmayı düşünmüyorsan tavsiye etmem. Ramazan'ın dediği gibi 2. eli biraz zayıf ama taş gibi motor.
Tek derdi dünya olanın dünya kadar derdi olurmuş...Hz.Mevlana(r.a)
Ybr ve apache satan yer bizde sadece 1 bayi, bayide ayrıca ATV, Kuba ve Rks motorda satıyor. Nerde çokluk orda *okluk olacak diye tırsıyorum.
Bu saattten sonra artık motorda bir aksilik olmazsa satmam. Sürekli bineceğim. En önemli konu Parça sorunum olmasın, ikinci olarak ekonomik yaksın.
saol
Benim motor ile 100 km de 5.5 lt yakıyorum. Çok acı oluyor Asfaltla birlikte yol bitince bende ağlıyorum
3 haftada 200 TL benzin parası verdim. Pekde mesafe yapmadım. Benzin fiyatları bu haldeyken çok uçmuşum. Bana orta halli bir motor lazım.
Ne çok hızlı ne çok yavaş, Ekonomik ve görüntü olarak hoş bir motor. Yakından inşallah bu c.tesi görecez. forumda eski konularda okudum. 2.8 lt yazıyordu.
Yine de ekonomik geldi. Titreşim hangisinde çok var. ybr-apache. ? hangi hızlarda kendini belli ediyor.
yorumlarınız için teşekkür ederim.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
apache daha titrek ybr nerdeyse tiremiyor... apache daha atak ybr ye göre... apahce ybr den daha az yakıyor.. apache ybr den daha hızlı gidiyor..ikisindede parça sorunu ... ybr kesinlikle daha sağlam... ama uzun vadede apache sana kazandıracaktır... bende ybr de var şuan apachede.... sen satıcının laflarına kanıp sakın rks yada ne bileyim kuba falan alma.. tercih apache yada ybr olsun ona sen karar veer....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Çok ıyı anlıyorum seni apache tam senlik biraz bisiklet gibi gelecek hyo dan sonra ama kalite hyo dan iyi emin ol hyo her şeyi ile parasını hak eden bir marka ama çok gezen için değil şahsen beni baya frenlemisti zamanında marsa bassammı diye düşünüyordum
www.erkakurye.com
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)