teşekkürler arkadaşlar. coşkun valla ne diyeyim çok güzel fiyattan kapmışsın. hayırlı uğurlu olsun, tekerin düz bassın.
mehmet gemli fotolar çok güzel. profesyonel bi makine şart sana
Eyvallah sağolasında daha şu an ona ayıracak param yok telefonla idare ediyoruz fena da değil hani
Karbon çok sık bı olay bende düşünüyorum ön kafa ve camurluk arkasına.
www.erkakurye.com
Dün ilk kez bi rtr150 kullandim 15 km gitmişimdir..1 senedir hiç motora binmemiştim baya iyi geldi çokta sevdim..düzde 125 gördüm roket gibi mübarek beni etkileyen tek yani deposu ayrica
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Sanada bir apache alalım kanka yakışır vallahi etkilenmen normal apacheden
www.erkakurye.com
Allah herkese kazasiz belasiz surus nasip etsin motorsiklet uzerinde bilincli olmak gerekir kimsenin gazina gelmemeliyiz ben iskenderundayim burada motor kullanimi cok yuksek ve motor uzerinde serserilik yapanlarda bir hayli cok. Bunlar yuzunden motorsiklet imajimiz lekeleniyo burda. Daha dun aksam onumde bir kaza oldu dortyol agziydi araba scooter motoru pert etti surucu hastanelik oldu. Motorsiklet uzerindeyken evde bizi bekleyenleri dusunup ona hareket edelim.
Selamlar Dostlar .. Bu araLar Sadece okuyucu konumundayım Pek vaktim olmuyor işyerinde Telefondan takip ediyorum o kadar . (: Yeni Alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun bu arada motorları ..gelmişken bi kaç resimde benden olsn geçenki Konya-Çatalhöyük gezimizden .. o gün 200 km ye yakın yol yaptık yarısı kontak kapatmadan gayet zevkliydi ..
Hani Soruyorya Bazıları 1.90 üzeri adamda apache nasıl duruyor diye .. beraber gittiğimiz arkadas 1.95ti .. Bakın kendiniz karar verin fakat bence biraz oyuncak kalıyo o kalıptaki adama :D
Gece Dönerken İlk kez Sıkıştırdım motoru 2 kişiyle Bu hıza ulaşabildik .. Daha gideri vardı ama kaza olmuştu polis fln vardı basmak istemedim .. (: Rodaj bitti kafam rahat artık .. Daha Zevkli geliyor Apache ..
Bide Dün yağmurluydu dikkat etmeme rağmen kalkışlarda çok az meyil olsa bile teker kayma yaptı korka korka gittim geldim .. Değiştirmek şart artık bende buna taraftarım :D Sürç-i Lisan ettiysek affola .. İyi forumlar görüşmk üzre apache severler , dostlar .. (:
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
çok güzel çalışma olmuş Mehmet, aklıma yattı bende yapacağım. ufak yatmadan dolayı koruma demiri kırılıp ön çamurluk alt kısmındaki plastiği çizmişti karbon kaplayıp bu sorunu halletmiş olurum.
göstergenin altınıda kaplasaydın gidon bölgesini.
buarada ön korkuluğa fazla güvenmeyin sağlam değil ve ince bi metalden oluşuyo, ustam bile dedi kaynak atsak boşa atıcaz gibi çok ince dedi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:36 ----------
göstergeyi boyama veya kaplama ile bu şekilde yapsak nasıl olur sizce ?? bu 160 veya 180 modelin göstergesi olması lazım
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
2 kişi 130 gayet güzel. ama rölanti biraz yüksek gibi.
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
selam arkadaşlar bir şeyler sormak istiyorum. öncelikle bizim bu motorlarda devir kesici varmı varsa nasıl iptal edebiliriz. bide ben motoru aldığımın 2. günü 120 i görmüştüm ve şu an motor 450 km de az önce otobanda yine biraz zorlayım dedim 115 i geçmedi. aynı zamanda devir saati 8000 den yukarı çıkmıyo ve son gaz giderken yani 5. vitesle 8000 devirde 115 le giderken sanki arkadan biri motoru tutup tutup bırakıyo gibi silkeliyo ne yapmam lazım cevap veren arkadaşlar olursa sevinirim. o iki kişi 130 yapan arkadaş nasıl yapmış merak ettim
coşkun henüz 450 km'deki motoru fazla zorlama bence. bir de her zaman 120'yi göremeyebilirsin bu normal. bazen düzde 120'yi geçer, bazen 110'da tıkanır. önceki motorumdan biliyorum. rüzgar acayip etkiliyor.
motor çok yeni olmasina rağmen internette neden bu kadar fazla ilan var sizce sebebi nedir..ayrica bu sari renk hiç tutulmayan bi renkmidir ben ikinci el alacağim için renk pek mühim değil temez olsun yeterde satarken sorun olur mu..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)