Aleyküm selam ramazan.
Aleyküm selam ramazan.
Çoğunluğun yaptığı şey daima yanlıştır.
Arkadaşlar benden duymuş olun ilk: Türkiye'ye bu iki modelde gelmeyecek rtr 180 ve rtr 160,tamamen ülkemiz için yepyeni bir model hazırlığında Hintli arkadaşlar, şu an sadece belirli olan 3 şey var.1.si motorun silindir hacmi 200 cc olacak.2.si beyaz renk seçeneği olacak.3. İlk etapta sadece Türkiye'de satılacak. Bu modellerinin gelmeyişinin nedeni Euro3'e uymuyor olması. Metehan'ın Honda'da ajanı varsa bizim de TVS'de var alahaammm
Çoğunluğun yaptığı şey daima yanlıştır.
fuarda ki yeşilli cup mı gelecek acep :/
ne imzası beaaa
HAYIRLI OLSUN ARKADAŞIM.. KAÇA ALDIN MOTORU PLAKA RUHSAT DAHİL ??
coşkun kardeş hayırlı olsun iron horse :D
ramço alaydın bi browning a500 ölene kadar tık demezdi :D yeni modeller eskiler gibi olmuyor be :D
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
torun marka arkadaşlar tüfek.....................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
benim motor salgın motorda genel kontrollerde..sedat 57 tarafından bizzat götürülmüştür........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Ramazan kardeş parçaları teslim aldığına dair msj geldi hayrını gör
perşembe günü ben de 2012 sarı apachem ile aranıza katıldım. yalnız plaka hariç 4150 liraya anlaştık. plaka dahil 4350-4400 oluyor. biraz fazla gibi. coşkun seninki 2011 model mi, 2012 mi? bir de nereden aldığını söyleyebilirsen sevinirim.
Merhaba arkadaşlar bir kaç gün önce motorumun sağ sol yan kapakları, ön kafa ve ön çamurluğun arka kısmına karbon kaplama yaptım kendi elimden geldiği kadarıyla fena olmadı idare eder görüntüsü hoş oldu bugünde öyle bi turladım ufaktan ve bi kaç güzel manzara eşliğinde fotoğrafladım buyurun.
Ön kafayı yaparken biraz zorlandım. böyle bir yöntem yaptım süpürge sağolsun
gokseltoprak sanada hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız kullanırsın inş.
@mehmet_gemli Çok güzel fotolar hocam, Eline sağlık
Bu arada fotoğrafların renk paletini sevdim.Hangi makinayı kullandınız?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)