teşekkür ederim, yavaş yavaş alışıyorum da lastikler yüzünden diken üstündeyim sanki.
teşekkür ederim, yavaş yavaş alışıyorum da lastikler yüzünden diken üstündeyim sanki.
yeni alan arkadaşa hayırlı olsun kazasız belasız binersin inşallah lastikleri kuru havada çok sorun etme gayet iyiler bence.
bu tazyikli sudan ne oluyo yahu bende hep öyle yıkatıyordum heryerine tutuyodu bende öyle bi sorun olmadı bari bende tutturmayım dicemde göstergelerin oralar pis olunca hiç hoşuma gitmiyor
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
slm millet nasılsıız..........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
hayırlı uğurlu olsun kazasız sürüşler
bu arka stoptaki orta kısım nasıl yanıyo hangi konumda yanıyor??
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:00 ----------
saol kardeşim iyidir, sen nasılsın düzeldin mi baya ??
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
anladım, bende şuan netten bakıyordum metzeler aklıma yattı hemen alamam şuan. ebat olarak metzeler var michelin istersen ybr ebatlarında olur ince taban biraz sorun yaratmaz herhalde.
http://www.lapas.com.tr buradan baktım biraz metzeler ME22 modelinde bize uygun ebatta var ve antalyada lapaş bayisi olarak 3 satıcı var
Uğur Sert /KARAYOL/Cemal Sert Eski Sanayi Sitesi 664 Sok. No: 2
Çöl Ticaret Sanayi Sitesi 663.Sok. No:16
Harput Motosiklet Oktay Dal Etiler Mah . Kızılırmak Cad. No:9
arkadaşlar nasılsınız ne var ne yok..... lastik konusunada yakında el atacağım.... pirelliye mesaj attım...
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:46 ----------
bana apache far ı lazım ..led ugulaması yapacağım ..... 2 gün önce ybr ye bişeyler yanptım...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Uploaded with ImageShack.us
şeytan iş bulamayınca oğluna bişey yaparmış ya benimkide o misal.. 2 gün önce can sıkıntısından birazz bişeyler yaptım....
reis senin canın sıkılıyo biz de resimleri görünce içimiz gidiyo
Bende hakkın kaldıysa sevildiğin yıllara say...
ver çoşkuyuu verrr
Bende hakkın kaldıysa sevildiğin yıllara say...
ramço ne yaptın ya baya baya güzel olmuş bende düşünüyorum bakalım led işini
bu arada ramço benim motorun far vs motor çalışmadan yanmıyor bi ara kablo ile direk akü den çekliyormuş onu yapabilirmiyim. elimden iş gelir ama ne yapacağımı bilmiyorum zahmet olmazsa bi anlat yahu
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
İhtiyacdan dolayı motoru satıyorum hicbir sorunu yoktur .Kesinlikle çok temizdir. İlgelenen var ise cep telofunun dan ulaşabilir.
http://www.sahibinden.com/71012348
yeni motor alan arkadaslar hayırlı olsun
www.erkakurye.com
arkadaşlar bugün lastik aradım. metzeler, pirelli, michelin bulamadım. irc diye bir lastik buldum. ölçüler ön 90-90-17 arka 100-90-18
fiyat ön 65 arka75 toplamda 140 10 tl de sökme takma ücreti 150 lira.
yarın birkaç yere daha bakacagım. ayrıca istanbuldaki arkadaşımdan haber bekliyorum michelin için.
motosikltinde irc lastik kullanan var mı. açıkcası üzerindeki lastikler gibi vasatsa degiştirmenin bir mantıgı yok.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)