Ebatlar 3.00/17 Ön 3.50/18 Arka
tabi bu ölçüler Metzeller için, diğer markalarda metrik yada farklı ölçü sistemi ifade ediliyor olabilir.
Orjinali 90/90/17 ön 100/80/18 biliyorsunuz.
Çoğu kurye arkayı değiştiriyor önü bırakıyor. İkisini değiştirenler de var farklı marka ve model lastikler taktırıyorlar.
Bunun en sağlıklısı ve tavsiye edileni takım lastik taktırmaktır. Takım lastikte desenler birbiriyle aynı olur. Ebatlar değişse de.
Metzeller'in ME22 model lastiğinden taktırdım ben mesela ön arka.
Tek derdi dünya olanın dünya kadar derdi olurmuş...Hz.Mevlana(r.a)
team speak gibi oda kursak aslında çok daha iyi olurdu
bu gün biraz ağrım varrdı.. sitenin aziz bekçisi olan ben bu gün fazla bişey yapmadım....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
arkadaşlar merhaba.
Tvs mi satmak üzereyken talihsizliklerim üst üste geldi. :( Geçen gün motoru Aptallık yapıp benzincide tazikli suyla yıkattım ve adamda kontağa direk suyu bastı içim acıdı zaten o an. şimdi kontakta temassızlık var buda yetmezmiş gibi dün km teli koptu kafayı yiyeceğim. Km teli önemli değil o hallolurda, kontağa nasıl bir çözüm önerirsiniz?
Wd40 ve sıvı gress işe yaramadı. Balata temizleme ya da pas sökücü sprey sıkmayı düşünüyorum. Son çare olarak kontağı açıp temizlemek veya yeni kontak seti almak diye düşünüyorum.
Kontağı söküp temizlemek kısmında dikkat edeceğim birşey varmı?
Yeni kontak aldım diyelim takmak zor olurmu?
Teşekkürler Saygılar
Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor
orhan geçmiş olsun. saç kurutma makinesi ile kurutmayı denedin mi? denemediysen dene belki düzelir. kontak soketinide kontrol et.
olmadı son çare kontagı sökmek ve temizledikten sonra yeniden denemek. en son çara ise yeni kontak seti. kontak seti alırsan depo akü kapagı da degişmesi gerekir. kontagı sökmek için büyük ihtimalle ön far gösterge felan sökülmesi lazım.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
ön 2.75 17 arka 90 90 18 takım lastik michelin pilot sporty 200 tldi yanlış hatırlamıyorsam 2011 in 45. haftasında üretilmiş kargodda ücretsizdi
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:47 ----------
19 olanı ce onaylı diğerinde onay yazılmamış eğer ce onayı yoksa 199 olanı tavsye ederim sharp testlerinden araştırın birde
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:50 ----------
bildiğim kadarıyla kontakları hassas alırkende özellikle tek anahtar takılı olsun sora kontak bozulur demişlerdi güvendiğin bir usta yada servis varsa bir göster istersen görmeden bişey demek zor çünkü alttaki soketide kontrol et geçmiş olsun
Sezer bende çok araştırdım internet üzerinden bizim motora birebir uygun lastik bulamadım. michelin in ybr cbf e göre uygun. miginfly taktırdığı lastikler aynı ebatta gibi. acaba hangisi daha iyidir? birisinin tabanı geniş birisinin tabanı ise dar
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:19 ----------
M.balibey senin lastikler nasıl? hız artışı veya yol tutuşu bakımından farklılık hissettin mi?
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
Sharp testlerinde şu site (http://sharp.direct.gov.uk/) çok faydalıymış. Kendi siteleri zaten. Marka model giriyoruz, bize başımızın 4 noktasındaki korumayı 6 farklı kademede gösteriyor. Aikido diğerinden daha iyi çıktı, 5 yıldızlıymış. Sharp testleri uyarısı için teşekkürler.
Bir Sorayım dedim Distribütöre nedendir bu vibrasyon diye İşte Cevap
Ne Adamlar gördüm Altında Motor Yok. Ne Motorlar Gördüm Üzerinde Adam Yok.....
bu cevap bir bir başarı............
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:34 ----------
orah bu işi wd 40 çözemediyse açıp temzilemek anlamsız... bana sonrunu tam olarak anlatırmısın...
bak kuryelik yıllarında motorun yolda stop etmesi marş basmaması gibi sorun üzerine dedim aha kontak gitti yeni set aldım.. tabi wd40 falan denedikten sonra... tabi kontak sirkeciden uydurma bir kontakdı..ucuz olsun kurye işi görürsün.... eve geldiğimde akşam 21,00 gibi bişeydi.... yaklaşık 4 saat uğraş sonunda kontak montajlandı... çünkü orjinal değildi... kablolar soketler falan uğraştık..ertesi gün yine yoldayım... arıza stop düğmesindeymiş ilk başta hiç aklıma gelmemişti... su aldığı için stop ettiriyormuş.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
merhaba arkadaşlar,
motorumu salı günü aldım kamyonun gelişini, benim motorun kamyondan indirilmesini, montajını herşeyi gözümün önündeydi. buradan yaşar ticaretteki Ahmet beye tekrar teşekkür ediyorum.
aldım almasına da daha plakam çıkmadı uygunluk belgeleri bugün gelecek fabrikadan.
sonra dosyalar karakola. artık cuma yada pazartesiye plakam da çıkarsa özgürüm
yine dayanamadım bir iki tur attım 50 km'ye yakın gezdim ana yollara çıkmadan ..
sabırsızlanıyorum artık şöyle rahat rahat yolda süzülmek için
dip not: şu tvs marka lastikleri çok fazla kullanıp kendimi her seferinde tehlikeye atmadan değiştireyim diyorum tvsin sitesinde arka lastik opsiyonel 110 diyor yani arkaya 110luk önde aynı kalacak şekilde anadolu yakasında yaptırabileceğim yer var mıdır?
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:22 ----------
akünün şarj oplmasını beklerken ...
evde gözetlediğim kare
maşşallah nazar deymesin..gidon siyah mı..yeni partide gidon siyah demişlerdi.. birde bana yakınsın plakan çıkınca beklerim.......
Orhan geçmiş olsun,profiline yazmıştım satıyor musun motoru diye. Yarın ya da c.tesi günü sürat motora gidicem senin için fiyatını sorarım. Bende ufak bir talihsizlik yaşadım ön çamurluk kırıldı orjinali 85 lira,siz siz olun kırmayın hele ön jant 320 lira.
Çoğunluğun yaptığı şey daima yanlıştır.
teşekkür ederim işler yooluna girsin gelmeyi düşünüyorum hatta erol abiyle
gidon siyah bu arada.
Doğrusu ben çok memnunum, virajlarda güven veriyor. Şimdiye kadar kaydığına şahit olmadım.
---------- Post added at 10:29 ---------- Previous post was at 10:16 ----------
japan_rules hayırlı olsun kardeşim. Allah kaza bela vermesin.Çok dikkat et, mutlaka frenleme çalış. Biliyorsun bu başlıkta daha evvel üzüldüğümüz olaylar yaşandı. Bundan sonra yaşamayalım istiyoruz. Bizi üzme
Tek derdi dünya olanın dünya kadar derdi olurmuş...Hz.Mevlana(r.a)
Şu an bu konu içerisinde 34 kullanıcı var. (0 üye ve 34 misafir)