Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    engin_deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    street triple rs
    ARKADAŞLAR 2. BAKIMA SÜRAT MOTORA GİDİCEM .. NE KADAR ÖDERİM BİRDE NELER YAPILIYOR 2. BAKIMDA YARDIMCI OLURSANIZ SEWİNİRİM

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    boşverin servisi kendiniz yapın paranıza yazık....
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

sbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki v-strom DL650 XT
    test sürüşü yaptıran bayi varmı biliyomusunuz?

Motosikleti
    street triple rs
    KENDİM YAPMAM GEREKENLER NELERDİR AÇIKLARMISINIZ ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:00 ----------

BİRDE GARANTİDEN ÇIKMAZMI ? BAKIMA GİTMEZSEM SATTIĞIM ZAMAN SIKINTI OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM BEN BU YAZ SONU SATMAYI DÜŞÜNÜYORUM

djan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr250r
    Alıntı engin_deniz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    KENDİM YAPMAM GEREKENLER NELERDİR AÇIKLARMISINIZ ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:00 ----------

BİRDE GARANTİDEN ÇIKMAZMI ? BAKIMA GİTMEZSEM SATTIĞIM ZAMAN SIKINTI OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM BEN BU YAZ SONU SATMAYI DÜŞÜNÜYORUM
    Satmayı düşünüyorsan garantiden çıkarma kesinlikle. Sürat motorda Kenan usta var ona baktır sakallı genç bir çocuk. Ben kesinlikle çıkartmam garantiden çünkü benim benzin şamandıram(geçen hafta), daha önceki sahibinde de karbürator garantiden değişti. Bazı kronik sorunları oluyor. Bu yüzden en azından 10bine kadar servise götürmenizi öneririm.

---------- Post added at 13:10 ---------- Previous post was at 13:07 ----------

Alıntı sbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sürat motor vego modelinde test sürüşü yapıtırıyor apache'de yaptırmaz diye düşünüyorum.
    Çoğunluğun yaptığı şey daima yanlıştır.

Motosikleti
    Alıntı sbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    test sürüşü yapmadan ben motor almam... diyeceksin bayiye ben test etmem istiyorum....
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Motosikleti
    street triple rs
    BENDE ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM .. PEKİ 2. BAKIMIN BANA MALİYETİ NE KADAR TUTAR BİLİYOMUSUNUZ ?=

kartalizma07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    20 yağ + 10-15 civarı yağ filtresi 20-30 civarı işçilik buji hava filtresi falan değiştirmesinler sakın, bizimkisin erkenden değiştirecekti bujiyi ama bilen olarak engel oldum 60 tl yi geçmez tahminim
    Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık

durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...

Motosikleti
    Benelli trk 502 & tvs neo x3i
    slm arkadaşlar. apachemin lastiklerini degiştirecegim. dün kardeşim talihsiz bir yana yatırma olayı ile karşılaşmış. motorda bişe yok ama üzerine korumalı mont giymedigi için kolu sıyrılmış. kaza nedeni ise lastigin yolu tutmaması ve kayması.

bende sürerken tedirgin oluyorum. gerek virajlarda gerekse ani frenlemelerde lastik güven vermiyor.

kaliteli bir takım lastik alacagım. tercihim antalya ama farklı şehirlerden de olabilir. bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

iyi forumlar.
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

Alıntı sezer aykaç adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm arkadaşlar. apachemin lastiklerini degiştirecegim. dün kardeşim talihsiz bir yana yatırma olayı ile karşılaşmış. motorda bişe yok ama üzerine korumalı mont giymedigi için kolu sıyrılmış. kaza nedeni ise lastigin yolu tutmaması ve kayması.

bende sürerken tedirgin oluyorum. gerek virajlarda gerekse ani frenlemelerde lastik güven vermiyor.

kaliteli bir takım lastik alacagım. tercihim antalya ama farklı şehirlerden de olabilir. bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

iyi forumlar.
    kardeşim geçmiş olsun bende ptesi günü yan yattım bendede var hata lastiktede.
    miginfly nickli arkadaşımız metzeler aldım memnunum diyordu. bizim burada da metzeler ve michelin nasıl bulucaz bilmem. eski sanayide dörtyol michelin bayisi var metzelerde satıyordu oraya bak olmadı kızılırmak cad motorculara bak harputmotora sor

Motosikleti
    Alıntı kartalizma07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeşim geçmiş olsun bende ptesi günü yan yattım bendede var hata lastiktede.
    miginfly nickli arkadaşımız metzeler aldım memnunum diyordu. bizim burada da metzeler ve michelin nasıl bulucaz bilmem. eski sanayide dörtyol michelin bayisi var metzelerde satıyordu oraya bak olmadı kızılırmak cad motorculara bak harputmotora sor
    teşekkürler sefa kardeşim.

benim için lastik önemlidir. çünkü iki teker üzerinde gidiyoruz. ben araştıracagım söyledigim gibi önceligim antalyada bulmak. birde istanbulda honda servisi arkadaşım var onlarada bir sorayım. ebatları vereyim fiyat alayım. gelişmeleri buradan paylaşırım.
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

Motosikleti
    bu gün baya yorgunum ..yaşlanıyormuyum yoksa bu ameliyat mı beni yaşlandırdı bilemiyorum...........

teşekkürler sefa kardeşim.

benim için lastik önemlidir. çünkü iki teker üzerinde gidiyoruz. ben araştıracagım söyledigim gibi önceligim antalyada bulmak. birde istanbulda honda servisi arkadaşım var onlarada bir sorayım. ebatları vereyim fiyat alayım. gelişmeleri buradan paylaşırım.
    miginfly arkadaşa sor bakalım aynı ebatta metzeler almıştı, olmadı burdaki parçacılara getirmelerini söylersin

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:59 ----------

Alıntı TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu gün baya yorgunum ..yaşlanıyormuyum yoksa bu ameliyat mı beni yaşlandırdı bilemiyorum...........
    yaşlanıyosundur çoluk çocuk sahibi adamsın

selam arkadaşlar. 190 boy 100 kiloya apchi sırıtır mı, rahatsız eder mi yoksa sıkıntı çıkarmaz mı dersiniz..ilk motorumu alacağım, fiyat performans bakımından tek seçeneğim apachegibi duruyor..

M.balibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

iyi forumlar.
    michelin tavsiye ederim pilot sporty yağmur çamur fark etmiyor viraj kabiliyeti ve fren performansıda çok arttı benden sonra 3 arkadaş daha aldı biz izmir buz motordan aldık yanlız isterseniz bilgileri yollarım özelden
    Benhür bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı M.balibey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    michelin tavsiye ederim pilot sporty yağmur çamur fark etmiyor viraj kabiliyeti ve fren performansıda çok arttı benden sonra 3 arkadaş daha aldı biz izmir buz motordan aldık yanlız isterseniz bilgileri yollarım özelden
    taktırdıgınız lastik ebatları nedir. ben internetten araştırdım pek bişey bulamadım.

ne kadara aldınız bir takım lastigi. lastikler her ikiside aynı desen ve model mi.
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

Motosikleti
    TVS RTR 150 vs. RKS Titanic 150
    Arkadaşlar merhaba.. Kısmetse ehliyetimi aldıktan sonra bende aranıza katılacağım. O vakte kadar giyim kuşam hazırlayayım dedim. Araştırdığım bir iki kask modeline bakıp yorumlar mısınız yada 200-300 fiyat aralığında eli yüzü düzgün ne vardır?

1- http://www.motomaxonlineshop.com/Uru...K-pmu1441.html
    2- http://www.motomaxonlineshop.com/mai...k-pmu1437.html

1. seçeneğin fiberglass örgü oluşu biraz daha iyi olacaktır diye düşündürdü ama sizce?

Motosikleti
    Honda Cbr250 r 2011
    öncelikle s.a arkadaslar bende apache almayı düsünüyorum . size bir kaç sorum olacak bu konuyla ilgili forumdaki mesajların hemen hemen tümünü okudum ama yine de sorayım istiyorum ne de olsa zaman geçtikçe tecrübe artıyor motorla ilgili

öncelikle ilk sorum şu .
    benim kullandığım motor kanuni tiger 250 ; http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3513569/detay/
    ilandaki motor benim . bunu satıp da apache almayı düsünüyorum . sıkıldım chopper tarzından . ancak yaptığım iş ne derece mantıklı hala bilemiyorum .
    2. sorum ise su aassağıdaki motorlardan birini almayı düsünüyorum en kısa zamanda ;
    - http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...61360643/detay
    - http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...81929388/detay
    - http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...77371326/detay
    - http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...84177953/detay

bana hangisini tavsiye edersiniz arkadaşlar ve bu motorlardan hemen hepsi 20 000 üstünde apache yi etkilermi kaç bin gidiyor bu motorlar .
    veya bende makinamı satıyorum diyen arkadaş varsa kocaeli ve civarında cok memnun olurum ..

son olarak foruma yeni üyeyim cok bilmiyorum forum kurallarını cok link verdim olduda bir kusuurum olduysa affola .

Motosikleti
    Alıntı poyraz95 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öncelikle s.a arkadaslar bende apache almayı düsünüyorum . size bir kaç sorum olacak bu konuyla ilgili forumdaki mesajların hemen hemen tümünü okudum ama yine de sorayım istiyorum ne de olsa zaman geçtikçe tecrübe artıyor motorla ilgili

öncelikle ilk sorum şu .
    benim kullandığım motor kanuni tiger 250 ; http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3513569/detay/
    ilandaki motor benim . bunu satıp da apache almayı düsünüyorum . sıkıldım chopper tarzından . ancak yaptığım iş ne derece mantıklı hala bilemiyorum .
    2. sorum ise su aassağıdaki motorlardan birini almayı düsünüyorum en kısa zamanda ;
    - http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...61360643/detay
    - http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...81929388/detay
    - http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...77371326/detay
    - http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...84177953/detay

bana hangisini tavsiye edersiniz arkadaşlar ve bu motorlardan hemen hepsi 20 000 üstünde apache yi etkilermi kaç bin gidiyor bu motorlar .
    veya bende makinamı satıyorum diyen arkadaş varsa kocaeli ve civarında cok memnun olurum ..

son olarak foruma yeni üyeyim cok bilmiyorum forum kurallarını cok link verdim olduda bir kusuurum olduysa affola .
    tvs için km nin pek önemi yoktur. ama bakılmamış hor kullanılmışına denk gelirsen canın sıkılabilir. bu nedenle anlayan birine göster.

birde eger maddi imkanın varsa yeni kasalara bakman daha iyi olur. yeni kasalar çok yakışıklı.
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

Motosikleti
    Honda Cbr250 r 2011
    tvs için km nin pek önemi yoktur. ama bakılmamış hor kullanılmışına denk gelirsen canın sıkılabilir. bu nedenle anlayan birine göster.

birde eger maddi imkanın varsa yeni kasalara bakman daha iyi olur. yeni kasalar çok yakışıklı.
    Paylaş
    | Beğen
    şerefini kaybedenin kaybedecek birşeyi kalmamıştır.
    eyw hocam sağolasın da
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...61360643/detay

su ilandaki kasayı beğeniyorum ben . 0 alma ihtimalim de var ama tam olarak ne fark varki aralarında

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 36 kullanıcı var. (0 üye ve 36 misafir)

Bu Konudaki Etiketler