neden bizimki bu kadar pahalı yaw
neden bizimki bu kadar pahalı yaw
beyler F 650 GS için 17000 tl fiyat nasıl sizce ? Bana tuzlu geldi soriyim dedim motor 2008 10000 kmde.
Arkadaşlar benim apache da bu. öndeki dizleri korumak için taktırdığım ek biraz bozmuş diyorlar ama malum ıspartada havalar çok soğuk. Yine de motor canavar yaw.
bu resim daha iyi görünüyor. önceki biraz küçük kaldı.
http://www.sahibinden.com/2008_model...XQQdisplayitem
arkadaslar motosikletimi satıyorum satma nedenim ilanda var inşallah istedigim gibi olur sonuc
[B]seviyk tama yorum!!!![/B] [B][COLOR="Red"]GAZİANTEP MT[/COLOR][/B]
Güzelmiş motorun, güle güle kullan. Bir de önden çekilmiş bir resim koysaydın fena olmazdı çünkü şu dizlik olayını merak ettim açıkçası. Yağmurlu havalarda oldukça faydalı olacaktır bot ve diz bölümleri için. Malum çamur su mahfediyor.
Üzüldüm motorunu satmak istemene, hayırlısı olsun. Bir sorum olacak;
İki motorunun arasından Apache yi satmak istemenin sebebi nedir, yani kalıcı motor olarak Ybr yi seçmiş olmanın sebebi? Samimi bir sorudur yanlış anlaşılmasın.
Ayrıca katılıyorum birini satmak istemene çünkü ikisinin de sınıfları birbirine çok yakın neredeyse aynı gibi. Keşke en baştan daha farklı bir klasmana yönelseydin belki senin için maddi anlamda daha faydalı olabilirdi diye düşünüyorum. Ne dersin
O da asi ruh yaşamla ölüm arasında.
En çok direnenler, en çok bilenenlerdir
arkadaşlar Aranızda Apache'sinde Beyaz Far Ampulu Kullanan Varmı. Varsa O 35*35w H4 Beyaz Ampulu Nerden Buldu. Kaç Liraya Aldı
35 35 beyaz yok 18 18 var çok aradım ama bulamadım
[QUOTE=kevın;1392827]Güzelmiş motorun, güle güle kullan. Bir de önden çekilmiş bir resim koysaydın fena olmazdı çünkü şu dizlik olayını merak ettim açıkçası. Yağmurlu havalarda oldukça faydalı olacaktır bot ve diz bölümleri için. Malum çamur su mahfediyor.
Önden çekilmiş resmi yok maalesef şu anda. çekince koyarım yine. dediğin gibi çok faydasını görüyorum yağmur, çamur ve rüzgardan koruyor. ama yazın söksem daha iyi olucak motorun soğumasını biraz engeller sıcak havada.
35x35 Watt Beyaz Ampul Oto Aksesuarcılarda Mevcut...
Ϝίάт dѳϐLѳ Ί.Ҙ мυLтίjέт || üstü kapalı hayabusa ||
Aydınlatıcı bilgin için teşekkür ederim dostum. Sanırım sadece işim olduğunda foruma katılımda bulunduğuma dair kafanda bi izlenim oluşmuş. Onu sil istersen
Ayrıca gerçekten yardımcı olmak istiyosan 35*35W h4 bulabileceğim bi aksesuarcıyı açık adresolarak ver mesela. Aksesuarcılarda vardır yanıtını çok kez aldım ama bi çok yere bakmama rağmen bulamadın;)
kişisel olarak algılama abi.. genelde millet motosiklet modelleri konusunda ne muhabbetler yapıyor motosikletiyle ilgili bi çok şeyi paylaşıyorlar bizde sadece haftada 2 kere soru ya da ona benzer birşeyler yazılıyor bu topik bence şimdiye kadar 3000 küsür cevap yazılmayı hakeden bi topik iken hala 1000 lerdeyiz.. bu arada perşembe akşamı çift egzos görmek isteyen topikte olsun
hasanpaşada Aydın Motoru biliyorsundur.. göztepeden aşağı doğru inerken yukarda yol ikiye ayrılıyor.. orda bi aksesuarcı var tam köşede ben ordan aldım 7 Liraya.. hasanpaşada bi çok aksesuarcıda mevcut ya da fikirtepede..
yardımcı olmak için harita yardımı..
hurricane_cbr
İşte paylaşım budur
Artık cumartesi için yapıcak güzel bişeyim var. Kadıköye far ampulu almaya gidicem. Motoruma 2500-3000 bakımınıda yaptırırım artık. Uzun süredir yıkamıom bide yıkar parlatırım. Sora yakışıklı fotoğraflarını çeker sizlerle paylaşırım. Hee bide ne dicem geçen motorla gidiom öle bi ellerimi bırakmak icap etti kolum uyuşmuş bi geriliyim dedim. Aman allahım direksiyon nası yalpalıo düştüm dedim nerdeyse son anda yapıştım zor tuttum.Aklıma ilk arkadaki kappa çantamın buna neden olabileceği geldi acaba lastiklerde balans ayarımı gerekli dedim bi sürü şey geçti aklımdan ama inanın çok fena yalpalama yapıo sizede benzer bi durum oldumu hiç
her zaman elimden geldiğince...
istanbulun neresinden abi?
Fatih semtinden kardeşim
Sen?
kadıköy abi uzağız biraz
altımızda apachelerimiz varken bize uzakmı olur kardeşim. her ikimiz de 15'er dakkada mecidiyeköyde obuluşamazmıyız istersek dimi
haklısın abi
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)