apache'nin dibisin ya eyvallah kardeşim sağolasın. motorda resmen nefsimle oynuyor yahiç yeni açılan bi motor gibi değil ne versen yiyor hiç boğazına takılmıyor 4 sene yamaha ybr ye bindim ama apache başka birşey anlatılmaz yaşanır. alalı 6..7 gün oldu ama nerden baksan 15 kişi sordu motoru inceledi :D sabahları jikle çekmeden çalışıyormu senin motor?
bide 500 bakımında neler yapılıyor?
selam beyler nasılsnız.... ben yokum forum aşşağı düşmüş...
eroll 14 dişliyi bizim çevreden nerden alayım.. benim parçacım normalde sirkeci.. yada al bana getir ben sna ücret vereyim.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Selam arkadaşlar dün itibariyle apache maceram son buldu dün motorumu sattım 11 bin km 3500 e sahibinden sitesindeydi 2 aydan buyana 3 kişi aramıştı gelen teklifler çok komikti en son gelen teklif 2750 tl en iyi teklif 3000 tl baktım satılacak gibi değil 2011 model siyah yeni kasa cbf 150 takas teklifi geldi şuanki sıfır fiyatı 4550 tl cbf adam direk kafa kafaya takaslarmısın dedi hiç düşünmeden kabul ettim ve devrini aldım motorun yani dünden itibaren hali hazırda cbf 150 kullanıcısıyım gayet temiz ve bakımlı bir motor yoksa kattiyyen takaslamazdım apacheye 2 ayda 3 teklif gelmişti cbf e dünden bugüne 6 teklif geldi cbf in 2. eli çok iyi benim niyetim cbf 150 yi hemen elden çıkarıp cbr 250 almak ama şunu söylemeliyim arkadaşlar kızma darılma olmasın apacheden sonra cbf mercedes gibi geldi bana yav
---------- Post added at 16:22 ---------- Previous post was at 16:17 ----------
cazador yeni mootrun hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin..inşallah kısa bir sürede satılır buda hayallerine kavuşursun....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Çok kararsızım çookk
(bu arada resimler gözüküyomu)
Ramazan önemli olan dişli değil de aparatı onu bulmak zor dişli 10 lira tıtan dıslısi zaten gebzede 6 motorcuya sordum 7 . De buldum satılan bisi değilmiş
Cazador hayırlı olsun bagajda 1 lt yağ bulundur. Şaka şaka
www.erkakurye.com
hayırlı olsun, kar ve zarar yok ortada sadece fantazi var cfb mercedes evet ama apache ise bmw
hemen elden çıkar yoksa ses yapmaya başlar yakında, cbr 250 yerine diğer alternatifleri düşünmüyormusun, hyo kawa falan
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:55 ----------
evet o aparatı bende merak ediyorum, pul gibi olan parça değildir herhalde, çok merak ettim değiştireceğim zaman lazım olabilir. diğer motorumda sadece dişli değişimi yetiyordu, japon-çin ve hindi farkı galiba
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
Dişlinin üstündeki mile takılan parça herboyutunki farklı dişlinin üstünde var zaten ama 14 takınca olmuyor oncekinede yapmıştım aynı olayı arkadstan ısıtmalı elcik aldım bi takayım onlarıda
www.erkakurye.com
Zaten apacheden sonra çok hantal geldi bana tamam ses yok titreşim yok konforlu ama zevksiz yağ gibi akıyor yolda ama veriyorum gazı hiç oralı olmuyor yok ben böyle iyiyim diyor daha 2 gün oldu ama apachemi özledim yav bugün kafamıda karıştırdılar bir abimize 20 gün önce apache almıştık kırmızı şuan 400 km de oda değişelim motorları deyip duruyor para felande istemiyor teklif cazip bir tarafta cbr 250 öteki tarafta apache bu motor işi adama kafayı yedirir
dişli kiliti... bende diyorum ne aparatı.. erol onun adı dişli kilitidir...zaten dişli boyutu değişince civata merkezleri değiştiğinden onunda değişmesi lazımdır....
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:30 ----------
al apache rahatına bak..cbr lar çok pahalı parça olarakç.... bide rahat değğil...
bencede hemen değiş sıfır apache daha ne olsun, ama satmaya gelince piyasa düşer. sıfırınında fiyatı arttı hyo ile takasa girersin
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:54 ----------
Ramço aynı şeyden mi bahsediyoruz, bozuk para gibi küçük, yuvarlak değil ama, pul gibi, dişlinin üzerine takılıyo ve iç kısmı göbekteki sonuna oturuyo falan
Galiba öyle olacak cbr parça fiyatları çok uçuk biraz inceledim bana gelmez daha dün aldım cbf i bugün daldım adamların topiğine karıştıracam orayı kimse sevmiyor beni orda
---------- Post added at 20:28 ---------- Previous post was at 20:26 ----------
Hyo hiç hoşuma gitmiyor çok kaba cbr 250 r çok hoş ama parça fiyatları çok fena apacheyide verdik şimdilik cbf ile tırın tırın takılacaz bakalım
takıl bakalım cbf ile, ninja al ozaman onunda parçası pahalıdır. bende alırsam hyo alıcam ama para olursa
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)