TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
24 Nisan 2012, 22:03
ramazan_020 adlı üyeden alıntı
2009 model apache var ...20 tl lık benzın aldım.150 km gıttı .nasıl ıyımı yoksa cok yakmamı var..tabıkı su ankı benzın fıyatlarıda malum..yorumlarınızı beklıyorum..
normal sayılır normalin az üstünde denilebilir 160-170km arası gider normal kullanımda
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
Reklamlar
-
24 Nisan 2012, 22:07
kartalizma07 adlı üyeden alıntı
ne güzel yazmışsın biyandan okuyorum biyandan da aklımda canlanıyo. tanımış olduk seni
Allah mesut bahtiyar etsin sağlık versin kardeşim. bak bana yaş 28 iş yok hatun yok öyle boşa geziyorum apachem le
sağlık olsun
kısmetimiz nerdeyse ordan alırız
ne diyelim hayırlısı
bak ben alışkanlık yaparım..uyuşturucu gibiyimdir.. beni tanıdıkça benden kurtulamazsın....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
24 Nisan 2012, 22:09
-
24 Nisan 2012, 22:12
kartalizma07 adlı üyeden alıntı
sanki cigara
yap kardeşim nolcak tiryakin olurum
benden söylemesi bak.. gel yanıma otur bir gün birlikte geçsin sonra ramço dersin.. ömrüm yollarda geçti ne anılar var bende...
kuryelik , otobüste hostluk , taksi şöförlüğü , otobüs şöförlüğü , kamyon tır şöförlüğü, makam şöförlüğü, minibüs şöförlüğü... yani ne muhabbetler ne anılar var bende.... ama artık içki sofrası olmayacak o kötü ....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
24 Nisan 2012, 22:25
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
benden söylemesi bak.. gel yanıma otur bir gün birlikte geçsin sonra ramço dersin.. ömrüm yollarda geçti ne anılar var bende...
kuryelik , otobüste hostluk , taksi şöförlüğü , otobüs şöförlüğü , kamyon tır şöförlüğü, makam şöförlüğü, minibüs şöförlüğü... yani ne muhabbetler ne anılar var bende.... ama artık içki sofrası olmayacak o kötü ....
maşallah kardeşim eminim anlatacağın çok şey vardır. bende tam içki sofrası yazayım diye aklımdan geçiriyodum ama sen yazının sonunda içki sofrası olmayacak demişsin bütün iştahım kaçtı sağlık olsun
-
24 Nisan 2012, 22:29
-
24 Nisan 2012, 22:41
gecmiş olsun reis kardes allah korumus dedıgın gıbı karsıdan gelen araba sızı gecmıs neysekı baska aracta yokmus karsıdan gelen
-
24 Nisan 2012, 22:46
-
24 Nisan 2012, 23:27
Reis naptın ya sen büyük geçmiş olsun orj. Lastikler kayıyor aman herkez dikkatli sürsün aceleye gerek yok
Bugün arka çantanın reflektorlu bölümüne led taktım frene basınca arka taraf senleniyor valla led kırmızı camda kırmızı baya canlı oldu
-
24 Nisan 2012, 23:33
ERROR88 adlı üyeden alıntı
Reis naptın ya sen büyük geçmiş olsun orj. Lastikler kayıyor aman herkez dikkatli sürsün aceleye gerek yok
Bugün arka çantanın reflektorlu bölümüne led taktım frene basınca arka taraf senleniyor valla led kırmızı camda kırmızı baya canlı oldu
foto atıverde bakalım
-
24 Nisan 2012, 23:45
reis007 adlı üyeden alıntı
merhaba dostlar. size böyle acı bi haber vermek istemezdim ama tutamadım içimde.söylüyorum.dün 7 motor 2otobüs birlikte rafting yapmak için rizenin meşhur fırtına vadisine gittik.bizim grup rafting yaptık.sonra 2.grup yapmaya gitti.yaklaşık 1-1buçuk saat sürüyordu.boş durmayalım diye motorlarla aydere doğru çıkalım dedik.neyse fazla uzatmadan, hızım yaklaşık 70civarı idi.biraz daha hızlanıp 5e attım.önümde bizden ybr vardı.sollayacaktım ki karşıdan araba geldi.sağı boştu sağından geçeyim dedim.ayrıntıyı unutmayalım.ayderin yolu çok güzel ama yolun sağındaki beyaz kenar çizgisinden 1karış sonrası toprak...sağdan geçerken tatlı bir viraja girdiğimi hissetmeye kalmadımki çizginin dışına çıktığımı farkettim ve olan oldu. yol kalın asfalt olduğu için yolun bitimi 10cm yüksekliğe sahip ve benim ön teker stabilizeye düştü.5-6mt sonra tatlı viraj bittiği için fizik kuralları gereği tekrar yola motor tekrar asfalta doğru yol alıyorduki tekrar asfalta çıkamadan o yüksekliğe takıldım ve 80civarı hızla yere çakıldım.o an beni Allah korumuş karşıdan gelen araba bizi henüz geçmişti ve geçtiğim ybr acemi olduğundan üzerimden geçebilirdi.sola kaçıp kurtardık.beni soracak olursanız korumalarım tamdı sadece montta ve pantolonda yırtıkla kurtardım ve bacağımdaki birkaç ezik harici birşeyim yok.gerçi şu an ağrım var ve psikolojim pek iyi değil gibi (bugün rüyada gibiydim
) motoru sorarsanız kuyruğu ve sağ ayna kırıldı.nasıl oldu bilmiyorum ama galiba asfalta düşme anında şahlandı heralde.yürüyeninde bir sıkıntı yok.gezide motor ustası vardı.kırık parçaları söküp o şekilde devam ettik.kendisi yapabileceğini söyledi sağolsun.sizlerle paylaşayım bi içimi dökeyim dedim.ne yapsam diye düşündüm bugün.şimdilik yaptırıp satmayı, durumu düzeltincede bi en duro almayı planlıyorum. Nedense kaza yaptığım motoru artık sürmek içimden gelmiyor.
Ailem gördüğüm burada sizlere acımı paylaştım.üzdüysem daralttıysam affola.düşe kalka öğreneceğiz bu işi.motoru bırakmaya hiç niyetim yok.4teker bana göre değil
hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyor ve yarın görüşmek üzere uykuya geçiyorum... Hoşçakalın...
hacı geçmiş olsun. lafa öyle girilirmi hiç korkuttun beni sağlık probleminin olmaması güzel. motora da kötü olmuş. göz var senin üzerinde demedi deme. enduroda alsan bunu da kullansan ALLAH bir daha kaza vermesin.
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
-
24 Nisan 2012, 23:51
reis geçmiş olsun...............
-
24 Nisan 2012, 23:52
Ah şu. Fotoğraf işi benim başımın belası telden bir atabilsem pcden girince issallah
-
24 Nisan 2012, 23:59
erol resim isteriz.......
-
25 Nisan 2012, 00:00
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
erol resim isteriz.......
bende istedim haftaya gelir artık fotolar
-
25 Nisan 2012, 00:10
-
25 Nisan 2012, 00:34
Reis geçmiş olsun aman dikkat et önemli olan sağlık Allah korumuş.
-
25 Nisan 2012, 00:41
mehmet_gemli adlı üyeden alıntı
Reis geçmiş olsun aman dikkat et önemli olan sağlık Allah korumuş.
motoru boş ver tabiki önemli olan sağlık..istersen sürat motordan paraça alıp gönderirim 20-25 gün sonra.... çünkü o zamana kadar ayağa anca kalkarım...
-
25 Nisan 2012, 02:44
reis007 adlı üyeden alıntı
merhaba dostlar. size böyle acı bi haber vermek istemezdim ama tutamadım içimde.söylüyorum.dün 7 motor 2otobüs birlikte rafting yapmak için rizenin meşhur fırtına vadisine gittik.bizim grup rafting yaptık.sonra 2.grup yapmaya gitti.yaklaşık 1-1buçuk saat sürüyordu.boş durmayalım diye motorlarla aydere doğru çıkalım dedik.neyse fazla uzatmadan, hızım yaklaşık 70civarı idi.biraz daha hızlanıp 5e attım.önümde bizden ybr vardı.sollayacaktım ki karşıdan araba geldi.sağı boştu sağından geçeyim dedim.ayrıntıyı unutmayalım.ayderin yolu çok güzel ama yolun sağındaki beyaz kenar çizgisinden 1karış sonrası toprak...sağdan geçerken tatlı bir viraja girdiğimi hissetmeye kalmadımki çizginin dışına çıktığımı farkettim ve olan oldu. yol kalın asfalt olduğu için yolun bitimi 10cm yüksekliğe sahip ve benim ön teker stabilizeye düştü.5-6mt sonra tatlı viraj bittiği için fizik kuralları gereği tekrar yola motor tekrar asfalta doğru yol alıyorduki tekrar asfalta çıkamadan o yüksekliğe takıldım ve 80civarı hızla yere çakıldım.o an beni Allah korumuş karşıdan gelen araba bizi henüz geçmişti ve geçtiğim ybr acemi olduğundan üzerimden geçebilirdi.sola kaçıp kurtardık.beni soracak olursanız korumalarım tamdı sadece montta ve pantolonda yırtıkla kurtardım ve bacağımdaki birkaç ezik harici birşeyim yok.gerçi şu an ağrım var ve psikolojim pek iyi değil gibi (bugün rüyada gibiydim
) motoru sorarsanız kuyruğu ve sağ ayna kırıldı.nasıl oldu bilmiyorum ama galiba asfalta düşme anında şahlandı heralde.yürüyeninde bir sıkıntı yok.gezide motor ustası vardı.kırık parçaları söküp o şekilde devam ettik.kendisi yapabileceğini söyledi sağolsun.sizlerle paylaşayım bi içimi dökeyim dedim.ne yapsam diye düşündüm bugün.şimdilik yaptırıp satmayı, durumu düzeltincede bi en duro almayı planlıyorum. Nedense kaza yaptığım motoru artık sürmek içimden gelmiyor.
Ailem gördüğüm burada sizlere acımı paylaştım.üzdüysem daralttıysam affola.düşe kalka öğreneceğiz bu işi.motoru bırakmaya hiç niyetim yok.4teker bana göre değil
hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyor ve yarın görüşmek üzere uykuya geçiyorum... Hoşçakalın...
reis geçmiş olsun sana bişey olmaması sevindirici tam korumanın önemi burada ortaya çıkmış
-
25 Nisan 2012, 07:51
günaydın güzel yurdumun apace insanları..kazasız bol keyifli günler dilerim herkese.........
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)
Bu Konudaki Etiketler