Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
sulu akü kaldımı yaa, ilkel tvs ozaman
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
NİYE GÜLDÜN LAYYYYNNN bende gülüyorum
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
gülmek bana yakışyor adamım.....
her ne kadar şimdi kullanamasamda üstünde foto çekmeyi 26 gün sonra başardım.. ameliyat olalı 26 gün olmuş bea...
Uploaded with ImageShack.us
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
RAMAZAN KARDEŞİM SANA BİŞEY SORUCAM. BENM MOTOR DAHA 1100 KM REDE. KOCAELİDE GİDECEĞİMİZ YER KAÇ KM BİLMYRM. SENCE RODAJ DÖNEMİNDE UZUN YOLUN ZARARI WARMIDIR. NELERE UYMAM GEREKİR ?? SENCE ?
tam tersı yararı vardır uzun yolun rodajda aslında rodajı o kadar da gozumuzde buyutmemek gerekır sadece redlıne yapmamak yeterlı dır ilk yag degısımıne kadar sonrasında bence rodaj bıtmıstır buda ilk 1000 km den sonra ama mootor 5000 kusur den sonra asıl kendıne gelır performans acısından
www.erkakurye.com
ben motoru denizliden getirdim.. bak aslanım rodaj diye bişey yoktur.. sadece dengesiz kullanma rodaj döneminde o kadar.... hiç bişey olmaz yeterki motoru dengesiz sıkıştırmalara bırakma...
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:40 ----------
bana göre ilk yağ değişimi 100 ile 300 km arasında olmalıdır ve ilk rodaj 30 dk çalışma sonrasında kendini tamamlıyacaktır.... ve motor kendine tam anlamı ile 10 000 km den sonra gelir.. eskiden rodaj çok önemliydi çünkü bu kadar büyük teknoloji yoktu.. şimdi fabrikalarda motor lar elektirik motoru takara alıştırılıyorlar....
bak ben ramzeyde çalışırken biz motor toplandıktan sonra 1 km kadar test eder sonra düzgün ise ambalajlardık... motor düzgün çalışıyor mu diye kontrol ederdik.. yani sıfır her motorun aslında karbüratör ve pistonuna benzin ulaşmış olurdu.. şimdi hepsi test cihazı ile kontrol edilip alıştırılıp öyle konuluyor... peki bu 100 - 300 km ne dersen sanzuman motor dişlilerde bulunan çapaklar motoara karışırda onları yağdan arındırarak daha temiz yağlama yapması için...
Merhaba arkadaşlar bende az önce bi güzel nemli bezle motorun tekerin yere bastığı yer hariç her yerini sildim bi güzel. Ayrıca Xenon Far sipariş etmiştim Forumdan birisinin tavsiyesi üzerine bugün onlarda geldi 2 Apache taktırıcaz aynısı ybr ye taktırmışlar normalde araç xenonudur.
Link İstiyenler Buradan
Müsait bi zamanda taktırıcaz Fotolarını yüklerim.
sefa maşallah nazar deymesin... mehmet zenon konusunda yardım gerekirse yardımcı olurum... biz 5 yıldan beri motosikletlere araba zenon u takıyoruz....
ramazan hocam senin boy kaç
[COLOR="#008080"]http://www.polisozelharekat.com/[/COLOR]
apacheye binmek nasip olmadı senin resmine bakıp kendime uyarladım. bu arada sen akademi mi okuyorsun
[COLOR="#008080"]http://www.polisozelharekat.com/[/COLOR]
Bende aranıza katılmak üzereyim büyük cc enduro motorum vardı ve uzun yol yapardım. Artık işler ve imkanlar sebebi ile fazla uzun yola çıkamayacağım. Bu sebepten daha küçük cc almayakarar verdim. Apache yi biliyorum ve çok beğeniyorum. Fakat birkaç kere kullandım bana çok dar geldi. 2 yıl önce cbf im vardı uzun yolda rahattı ondan önce de ybr vardı o da gitmiyordu
Kafama takılan en önemli konu uzun yolda oturma pozisyonunu ve bahsedilen titreşimden dolayı çok yorar mı? Kimi rahat diyor kimi değil diyor. Evet bu rahatlık kişisel bir durum ama yinede tavsiyelerinizi almak isterim. Bu arada boyun 1.75 kilom 85
Teşekkürler...
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)