Beyler biraz once 2 dk markete girdim, arabanin biri geri geri geldi park halindeki motoruma carpti yan yatirdi o telasla plakayi alamadm kacti serefsz.. :/ sol sinyal kirildi bantla tutturdm degsmesi gerek, kafa grenajinda catlak ve boya kazinmasi oldu biraz.. Bide koruma demiri asindi iste.. Konyada bayisi yok sinyaller kac para acaba.. Bide bu grenajda cizilen bolgeyi kapatcak bisey var mi bos yere 70lira vrmek istemiorm komple degisck.. Koruma demirine uygun hangi boya onerirsiniz son olarak.. Sprey fln olr hrlde.. Cnm skldi baya oyle gorunce.. Gozümüzden esirgiyoruz.. Rodaji yeni bitti zevkini cikarcakken bos islerle ugrasioruz arkadas..
https://plus.google.com/102194925359...1681414/videos
ufak bir video can sıkıntısından...
https://plus.google.com/102194925359...1681414/videos
videoyu yükledim ama kaydetmeyi unutmuşum yeniden deniyorum....
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:48 ----------
https://plus.google.com/102194925359...21681414/posts
doğru link... ahada yükledim...
https://plus.google.com/102194925359...21681414/posts
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
kardeşim çok geçmiş olsun marketin güvenlik kamerası varsa belki orada çıkmıştır o.ç plakası sinyal suratta 18 tl ama iki çeşidi var beyaz olanı iste çizilenyerede pasta dene olmazsa aynı renk kaput folyoları var ondan kaplat konyada varsa demir içinde siyah mat sprey ısıya dayanıklı olursa manifoldun orası için daha iyi olabilir[COLOR="Silver"]
enes geçmiş olsun allah beterinden korusun...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Günaydınlar,Hatırlarsanız size birkaç gün önce motorda birşey var ama çözemedim diyordum. Çözdüm. Rolanti ışıklarda beklediğimde bile salına da salına da gel haydi yavrum ahengiyle 1200-2500 aralığında dolaşıyor arada bir. İkincisi de bu sabah hız yapıyım biraz dedim vites aralıklarını redline girmeden attım (çok zorlamadım) maksimum yaptığım hız 106'ydı. Bir keresinde 110 gördüm sadece.Ön dişli büyütülmüş belli ki ama bu kadar farkeder mi arkaaş.Bir kaç kerede yokuşta bayıldı kenara çekip yakacaktım motoru Suç bende mi yoksa motoru sevende mi? Konu güncel kalsın forumdaşlarım. Herkes istediği yorumu yapmakta serbesttir (sallayabilirsiniz) Yoksa yanlışlıkla tvs görünümlü ybr'ye biniyorum
Çoğunluğun yaptığı şey daima yanlıştır.
arkadaşlar 2012 model kullanan var mı aranızda? önceki modellere göre titreşimin daha az olduğu söyleniyor karşılaştıran oldumu acaba? yorum yapabilirseniz sevinirim.
bu site apaçi için açılmış... bir karşılaştırma tablosu yapmışlar hoş olmuş....
http://www.apachefan.org/showthread....50-Kıyaslaması
bu kıyaslama tablosuna ilk kez burda rastladım...
bu arada bu site ile hiç bir ilgim yoktur.. eğer yasak ise yada yanlış yapmış isem bu mesaj silinsin.. bu tabloyu bir iceleyin...
2012 kullanıyorum titreşim çok rahatsız edici değil bence
arkadaşlar kendimle iftihar ediyorum yine.... motorun gaz yemesinde ufak bir sorun vardı.. çok temiz ince bir ayar ile sorunu çözdüm..üstelik babam ustaya götürmüş usta yapamaış.. ulan ben bu ustayım diye geçinen kişilerin elinden kabuklu yumurta bile yemem....
Enes geçmiş olsun
2011 ile 2012 arasında ne fark varki titreşim az olsun, sene geçtikçe titreşim azalıyomu yoksa
Ramço apachefan adlı siteye üyesin galiba, herkes üye olsun
hava ayarı yaparakmı düzelttin gaz yeme sorununu
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
evet arkadaşlar... motorun rolanti sorunu yoktu.. ama gaza birden bastığımızda sanki ateşleme kesiyor gibi önce tekliyor sonra yiyordu.. mesala birden 2 ye attın biraz boğuluyor mesala 1 yada 2 saniye sonrasındada uzuyordu... tabi olmaz dedim böyle.... önce komple sıktım hava ayarını... motor çalışmaz oldu.. sonra düzgün çalıştığı yere geldim ama benim rolanti ayar öncesi birde sabit idi şimdi durmaz oldu... rolanti ayarı düzenleyerek tekrar ayar çektim şimdi canavar oldu.. babam a test ettirdim düzelmiş motor... ama acayip güzel ayar yaptım yaw....
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:32 ----------
bu arada bana bu hava ayar tekniğini yıllar önce renault yetkili servis ustası muammer usta öğretmişti... önce sık.. sonra çalıştığı yeri bul.. sonra ayarı yap... sonra rolantide sabitken eline en az üfleyen ve burnunu en az yakan halini seç.. bazıları böyle ayarmı oluyor der.. ama oluyor ve hepsinde işe yarıyor...
şuan aynı sorun benimkinde var ama hava ayarını iyi yaptığıma inanıyorum... servislere güvenmiyorum.... şuan eğrilip doğrulamadığımdan karbüratörü sökemiyorum.... ama söküp detaylı resim atarım....
ybr nin karbüratör iğnesini en üst seviyeye alıyoruz.... ama apachede denemedim.. önceki model yani 2008 de karbüratör bile temzilememiştim.... kurye motoru benzini koy bas marşa devam et.....
bak rolanti düzenlenir çekiş artar eğer iğne en alattan sekmanlanırsa.. sekman iğnenin en üstüne takılırsa yakıt düşer çekiş düşer.... mesala 2 vitesde tam gaz giderken gazı bırakınca çok yığılma olur.. kabrin dişli zincir düşmanı ama az yaktırır...
sekman dediğin iğnenin üst kısmında bulunan çember plastik olsa gerek, benim ustada onu çok az aşağı indirip geri topladı.
doğru anlamışım değil mi? bunu biraz daha indirirsek çekiş güç dahada mı artar acaba ??
kabrin dişli zincir düşmanı ama az yaktırır... demişsin pek anlamadım ne demek istediğini
Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)