herkese iyi geceler.dun motoru aldım demiştim bugun cogu kısı trafıkte soruyordu kaca aldın felan . avmden cıkarkan hafıf rampa ve egım vardı durduk yere motoru oldugu yerde devırdım nasıl oldu anlamadım egım ve motorun agırlıgı olunca tutamadım acıkcası. egzosda ve koruma demırının ucunda cızıkler dısında bısı yok.vıtes gecıslerı cıdden sahane ama su debrıyaja alısamadım bıraz dalgınlıkla hızlı ceksen alet kendını kaybedıyo bugun sırf ona calıstım 50 km yol yaptım. kask tavsiyeleriniz bütce 150 civarı??
Arkadaşlar benzinin fiyatı 13 kuruş indi. yani ortalama bizim motorların 1 km de yaktığı fiyata denk geliyor,50 km yol yaptığımızı düşünürsek eski fiyata göre 6.5 lira kardayız
bu çorap ın faydasıı nedir yaw...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Yaptınızda gelmedik mi 29 Nisan Karamürsel diyorsan geleceğim kısmet olursa. Zaten ustaya götürmek istemiyorum apache kullanan arkadaşlar ustadan daha iyi anlayacaktır sorun varsa. Bu arada ben çok şaşırdım 7000'den sonra çıldırmasına biraz daha devirli bekliyordum açıkcası.
Çoğunluğun yaptığı şey daima yanlıştır.
Fıltreyı yararı ıcın değil fırsatçı servislere 20 tl vermemek için yaptım filtrem gerçek anlamda kullanma ömrünü yıtırmisti
bu arada far xenon
geziye bekliyorum can
Dün aksam is dönüşü neden bilmiyorum giderken arka lastige baktım küt sağlam bir çukura daldım ve artık dreksiyonda nedenini anlamadığım bir ses var tık tık yapıyor frene abanıp yaylandırınca belli oluyor suruste sıkıntı yok ama Sanırım sol borudan geliyor sesle beraber bir titreşim var sol boruda dedim ya çok az bu borunun ıcınde yay varmı acaba yoksa yagmı
www.erkakurye.com
şu çorap olayı ne işe yarıyor biri banaDA ANLATABİLİRMİ RİCA ETSEM
Engin çorap olayı şuan sadece ses olarak işe yarıyor diyebilirim, ybr ler gibi yıkmıyo ortalığı hoş ve tok bir ses var, performans olarak tam anlayamadım daha seri dicem ama emin değilim aşağı yukarı aynı galiba
Erol gidonda kırık olsa dicem belli olur, dip kısımda vidalanan yerde mi problem var acaba, yoksa ön taraftamı. ihmal etme baktır hemen
xenon nasıl iyimi, aküye zararı varmı kaça patladı sana. maddiyat olunca bende taktırayım diyorum
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
Xenon aldıgımda vardı 30 km üzeri akuyu bitiriyor zaten o kadar yol fazla yapmıyorum kapatıyoruz. Artık çorabın yararı yok aynı
www.erkakurye.com
anladım saol, herhangibir zararı yakma falan yok yani, araya far rölesi konulursa problem çıkarmaz dedi benim usta. forumda da var xenon muhabbetleri aklıma iyice yattı. şuan 55w beyaz ampul taktım idare ediyorum ama kırpma yapıyor. aynı anda sinyali açınca kasıyo az bişey.
sen dış kapağı taktınmı hava filtresinin.
Role düşünüyorum ewt. Ama motoru kıme elletmeliyim onu arıyırum filtre kapağı takılı tabii bu hafta kendim sokebilirim role ıcın anlayan bir arkadaşı buldum
www.erkakurye.com
role sigorta gibi bişeymiş galiba, yoksa hemen aralara bağlat havalarda ısınıyo belli olmaz sıcak hava etkiler falan
ben filtrenin dış kapağını takmadım ses hoşuma gitti, pek sevmem böyle şeyleri ama bazen güzel oluyo değişiklik. motor apache bende apaçi oldum
Akude problem. Yok lamba sönüyor sadece. Yoksa marsda sıkıntı yok
www.erkakurye.com
problemli yani şuan, nasıl sorunsuz hale getirilebilir acaba, akü mü değişmeli
KARTALİZMA BENİ AYDINLATTIĞIN İÇİN SAOL
Role işleri. Yoluna sokacaktır isallah pazar günü Role baglıcam oraya çok ıyı. Gösteriyor yoksa ugrasmam söker atarım valla
www.erkakurye.com
anladım Erol, sen anlatırsın getirisi olup olmadığını role bağlatınca
arkadaşlar bende bu yaz tvs apache almayı dusunuyorum titreşim nasıl yani çinlilere göre azmı yoksa aynı mı bide çok rahatsız ediyormu sağlamlık olarakta nasıldır beni bilgilendirirseniz çok iyi olur simdide teşekkürler
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)