Arkadaşlar merhaba. Evet evet,artık bende sizinle aynı motora binmekteyim Hepimize kazasız belasız sürüşler.
Arkadaşlar merhaba. Evet evet,artık bende sizinle aynı motora binmekteyim Hepimize kazasız belasız sürüşler.
Çoğunluğun yaptığı şey daima yanlıştır.
opel astra 1.6 98 model, şuan yeni ölçüm yapamadım, aracın bobin, debrijas falan değişti tahmini rakam verdim, opeller az< yakar ecotec motor bizimkisi
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:57 ----------
20tl / 120km = 16.6 krş
araç ne buarada
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:59 ----------
hayırlı uğurlu olsun, kazasız sürüşler hoşgeldin başlığımıza, sıfır mı aldın motoru
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:01 ----------
kardeş nerde beklediğim foto at gali şu resmide bakalım sünger yapmayı düşünüyodum yokmuş evde, geniş oto yıkama tarzı
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
[QUOTE=kartalizma07;2652850]
hayırlı uğurlu olsun, kazasız sürüşler hoşgeldin başlığımıza, sıfır mı aldın motoru[COLOR="Silver"]
Bkz. "Başım göğe erdi." konu başlığı Teşekkür ederim. Bu arada 0 almayı düşünen arkadaşım varsa uyguna buldum bir bayide (İstanbul) pm'den ulaşsın bana.
kardeş nerde beklediğim foto at gali şu resmide bakalım sünger yapmayı düşünüyodum yokmuş evde, geniş oto yıkama tarzı
kardes benımkınde sadece cocuk corabı var valla metal kısmı cıkarttım corabı gecırdım fıltreyı de attım kullanmanın anlamı yoktu cok pisti
arkadaslar cıvıc lpg lı pejo dabu arada yanlıslık olmasın
www.erkakurye.com
cevap geldide foto gelmedi neyse saol, anladığım kadarıyla muvcut silindir filtreyi çıkarttın ve kapağını kapattın, kapağın delik kısmınada çorap geçirdin. daha önce yapmıştım kadın çorabıyla sanada demiştim, son hızım düşmüştü. şimdi karbüratör iğne ayarı yaptık gaz yeme sorunu düzeldi belki şuan filtresiz iyi olur. ama sünger denemek istiyorum
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
Salam ola hamısı apache olmayabilen forum gadaşlarıma. Neçe gözel günlere.
iyi geceler bugün itibariyle 3 model arasında gidip geldiğim klasik (cbr cbf tvs ) tatlı sıkıntılardan sonra motorun tamamen keyif işi ve göze hitap etmesi gerekliliğini düşünerek apache almaya karar verdim. öğlen parasını yatırıp aksama hazırlandı motorum ilk vitesli tecrübem olmasına ragmen seriliği vites geçiş kolaylıgı frenlerin verdigi güven cok hosma gitti motorun üstünden inesi gelmiyo ınsanın 30 yasında ve suana kadar farklı farklı otomobıllere bınıp bu zevkı alması ayrı bir keyif ..aranızda katıldıgım içinde mutlu hissediyorum kendimi.sarı renkli gayet estetik bir arac yapmıslar..
Arkadaşlar ! Benim motor sıfır ve 2 haftalık bazen yokuş aşağı inerken eksoz patlama yapıyor gerçi cok büyük bir patlama değilde gazı kapatınca oluyor genelde çevreyi rahatsız edici bir sesi yok çok sık aralıklarlada yapmıyor.nedeni nedir?benzer olayla karşılaşan varsa paylaşırsa sevinirim??internette tek silindirli ve yüksek tork lu motorlarda normaldir denmiş ama sorunmu var acaba???????
yeni alanlara tekrar hayırlı uğrulu olsun demek düşer...
ama resim isteriz....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Hocam hayırlısı olsun, ilk vitesli tecrübem demişsiniz. Çok dikkat edin, Allah kaza bela vermesin. Fren çalışmanızı öneririm. Çünki ani durumlarda yanlış frenleme gayri ihtiyari olarak yapıyoruz. Bunları ancak çalışarak yada yaşayarak öğrenebiliriz. Siz yaşayarak öğrenmeyin, asfalt pek sıcak davranmıyor insana İyi günlerde kullanın..
Kafaya takılacak bir sorun değil. Benim evin bulunduğu konum itibari ile her çalıştırmadan sonra yokuş aşağı inmek durumundayım. Kışın jikle çektikten sonra yokuş aşağı dayandığımda patlama oluyordu. Fakat şuanda jiklesiz normal rölantide ısınmasını bekleyip aynı yokuşu iniyorum. Ne patlama var ne başka birşey. Yani motoru çalıştırdıktan sonra gaz açarsan, jikle çekersen sonra da yokuş aşağı gazı kesmiş olsan bile patlama yapar. Biliyorsun jikle çekince zengin karışım oluyor ve soğuk motorda belki de tamamı yanmıyor o anda. Bunlara dikkat ederek patlamayı kesebilirsin kanaatindeyim.
Tek derdi dünya olanın dünya kadar derdi olurmuş...Hz.Mevlana(r.a)
teşekkür ederim çok güzel açıklamışsınız.benim olayım da tam açıkladığınız gibi oluyordu zaten.içimi rahatlattınız.
Buda bizim düldül
Uploaded with ImageShack.us
GÜZELMİŞ MOTORUN HAYIRLI OLSUN
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:15 ----------
ARKADAŞLAR 2 AY SONRA İSTANBULDAN BODRUM ANTALYA İZMİR AYDIN TURU YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM.. KENDİME ACİL YOL ARKADAŞI ARIYORUM d:D
BENMLE GELMEK İSTEYEN WARMI TEK MOTOR SIKILIRIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM.. 10 GÜNLÜK Bİ TUR PLANLIYORUM..
Yeni alan arkadaşlar hayırlı olsun
www.erkakurye.com
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)