için nasıl rahat edecekse öyle yap kardeşim.sonuçta zevktir motosiklet kafaya takacak olduktan sonra bi önemi yok.
aynen başkan hakkımızda hayırlısı olsun.
Bende hakkın kaldıysa sevildiğin yıllara say...
problemleriniz inş düzeltilir ve başınızı ağrıtmaz, Bora abiyede sorun bakalım o bilir belki
benim motorda da 2. viteste kompresyona bırakınca yani gaz verip bırakınca uğultu ağlama gibi ses geliyo hoşuma gidiyo rahatsız edici değil, problem olarakta görmüyorum.
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
Merhabalar arkadaslar bu 1 haftadır motorum eskisi gibi performance lı değil sanki önceki gün düz yolda basıyım dedim 119 gördü eskiden 2 kişi 125 i rahat görüyordu. Ayrıca gece eve geldiğimde motor rolantide şırıl şırıl ses gelmeye başladı fazla zorlayınca oldu herhalde umarım birşey olmaz. Fikirlerinizi almak istiyorum bu arada motorum 14000 e yaklaştı. Ayrıca 50 liralık benzinle 380 km yol gitti. Yorum bekkliyorum SAYGILAR
aynı yoldamı bastın, rüzgar etkiliyo, bende tıp yolunda denize karşı basıyorum rüzgar engel oluyo aşağıdan migros kavşağından U çekip denizi arkama alıp basıyorum 118 görüyo bilirsin birazcık yıkarı meyilli yoldur ve yatmadan o hıza çıkıyorum.
bahsettiğin ses sübap sesi olabilir, km de baya olmuş, bilen birisine göster belki sübap vakti gelmiştir
yakıtın gayet normal 10 tl ile 152km yaptım bende aşağı yukarı aynı
Berberdeyım adam dediki benim araç 140 kuruş yakıyor azımdan hass ordan kacıverdi. Sonuc gomlegin dugmesi koptu o gün bugündür az yakan araçlara hastayım
www.erkakurye.com
Yok abi adam arabada yakıyomus 14 kuruş
www.erkakurye.com
arabasına apache motorumu takmış
Bende hakkın kaldıysa sevildiğin yıllara say...
Arkadaşlar çok merak ettiğim arştırdığım bir soruyu size sormak istiyorum . 2008 apache sahibiyim motoruma 2011 modellerdekı depo uzerındekı ruzgarlıktan taktırmak ıstıyorum bu mumkunmudur mumkunse nasıl olacak bu . yardımcı olursanız sevınırım
taktıramassın. çünkü depoya takılan parça tırnaklıdır ve aynı şekilde depo üzerindede baglantı parçası vardır. ayrıca böyle bir uygulama maliyet açısından da ayrı bir külfettir. en güzeli motosikletini sat ve yeni model al yada mevcut hali ile barışık gazlamaya devam et.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
kardeş usta yapılabılır dedı kaportacılar o tırnakları çok basit yapabilirlermiş. bılmıyorum benım korkum para harcayıp dandık bışıy olması. motorumu satamam çok sevıyorum....... yenı aldım çunku
depoya kaynak vs ile yapılır belki delme işlemi yapılmazsa olabilir, kaportacılara yada kaynakçılara sormak lazım.
yeni model apache ile gidilse usta bakarak aynısından yapar bence ama deponun boya kısmı bozulabilir, aparat taklıncada gözükmez ama.
bu mevzu daha öncede geçmişti sanki, yakın zamanda net bir açıklama yapılır başlığı takip et
haber bekliyorum bu iş çözülürse başarılı bir iş çıkarılmış olur bence
bencede güzel bir iş olur, arka tutacağıda takarsan tadından yenmez
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)