TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
15 Nisan 2012, 22:13
wldyslaw adlı üyeden alıntı
Beyler benim bir sorum olacaktı. 2012 model 150cc TVS APACHE ' e Grenaj montajı yapabilirmiyiz ? sportif göruntu için ? yardımlarınızı bekliyorum
kesinlikle yapılabilir %100 garanti veriyorum. yeterki gerekli bilgi ve tecrübe donanımına sahip olun. gözünüze kestirdiğiniz vida yerlerine uyacak bir grenaj elde edebilirseniz. hava soğutmalı motor için tehlike arzetmeyecek bir tasarım uydurabilirseniz. vede en önemlisi böyle profesyonellik gerektirecek bir işe başlamadan önce apache nin sportif görünmek için grenaja ihtiyacının olduğuna inanabilirseniz. kesinlikle başarabilirsiniz
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
Reklamlar
-
15 Nisan 2012, 23:38
ssczus adlı üyeden alıntı
Evet biraz fazla bir aralık olmuş. Şöyle diyeyim 1.85 boy ile bu motorun üzerinde nasıl gözükürüz? Uzun yolda bacaklarımız, belimiz rahatsız olur mu? ybr 125 benim için çok cılız, Apache daha kaslı ama teknik verilerde ikisinin boyutları hemen hemen aynı. Ybr'yi biliyorum. Uzun yolda asla kullanamazdım, bu nedenle hem estetik hem konfor açısından Apache'yi merak ediyorum. Bayide görüp denemekle, yol yapmak arasında fark olduğu için fikrinizi öğrenmek istedim.
Ben 1.93 ve 96 kiloyum. Hiçte sırıttığımı düşünmüyorum. Gayet rahat kullanıyorum. YBR125 altımda kayboluyor mesela..
------------------------------------------------------------------------------------------
Birde arkadaşlar, bizim artçı ayaklıklarına basılıp binilmesi risk oluşturur mu? Yani artçı binerken tek ayağıyla oraya basıp diğer ayağını sonra atsa öbür tarafa..? İşin özeti, bu ayaklıklar 50-60 kiloyu taşır mı?
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
-
16 Nisan 2012, 08:05
Adana İl Temsilcisi
NoVaRiX adlı üyeden alıntı
Birde arkadaşlar, bizim artçı ayaklıklarına basılıp binilmesi risk oluşturur mu? Yani artçı binerken tek ayağıyla oraya basıp diğer ayağını sonra atsa öbür tarafa..? İşin özeti, bu ayaklıklar 50-60 kiloyu taşır mı?
olmaz,benim artçım,o şekilde biniyordu.zaten arka seleye en rahat/çabuk o şekilde binilir.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
16 Nisan 2012, 10:19
wldyslaw adlı üyeden alıntı
Beyler benim bir sorum olacaktı. 2012 model 150cc TVS APACHE ' e Grenaj montajı yapabilirmiyiz ? sportif göruntu için ? yardımlarınızı bekliyorum
Şu garanti Bi bitseydi hayırlısıyla bak nasıl karenaj takcam ben ona ama ahh ahh
Bende hakkın kaldıysa sevildiğin yıllara say...
-
16 Nisan 2012, 14:33
Ne grenajı varya alt sakal depo yanındada var bence fazlasıyla yakışıklı
-
16 Nisan 2012, 14:52
ERROR88 adlı üyeden alıntı
Ne grenajı varya alt sakal depo yanındada var bence fazlasıyla yakışıklı
hani baklediğim foto atmamışsın Erol kardeş
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
-
16 Nisan 2012, 16:44
yasinim adlı üyeden alıntı
Şu garanti Bi bitseydi hayırlısıyla bak nasıl karenaj takcam ben ona ama ahh ahh
Garantiyle grenajın ne alaksı var ki sonuçta motora ya da elktirik tesisatına modifiye etmiyorsun önemli olan hava soğutmalı olan motorun hava almasını engellememek hukuki olarak böyledir
Bende şu istanbuldaki serviste satılan kafa grenajı korumasını merak ediyorum ama sinyaller yine açıkta kalıyor:/Enes sen gördün mü onu
-
16 Nisan 2012, 17:42
Sinavlarda başladi ki hiç giremioz nete.. Karburator ayarndan snra yakit normale yakin.. Fakat bu havalarda (18-22) jikle cekmem normal mi sizce.. Sanirim ayarla olck bisey degil bu.. Bide 6bin devir ustunde gazi birakinca pat pat egzoz ses yapiyor.. Şu karburatore adam akilli nasil ayar vercez bilemedim valla.. :/
M.balibey adlı üyeden alıntı
Garantiyle grenajın ne alaksı var ki sonuçta motora ya da elktirik tesisatına modifiye etmiyorsun önemli olan hava soğutmalı olan motorun hava almasını engellememek hukuki olarak böyledir
Bende şu istanbuldaki serviste satılan kafa grenajı korumasını merak ediyorum ama sinyaller yine açıkta kalıyor:/Enes sen gördün mü onu
Evet gordum de pek hosuma gitmedi hatta istemedim.. Apacheye takilan her demir karizmasini bozuyo bana gore.. Ama acayip koruyo kafese almis guzel dusunulmus.. Ozel yaptiriolar zaten..
-
16 Nisan 2012, 19:51
-
16 Nisan 2012, 21:53
adanalı adlı üyeden alıntı
olmaz,benim artçım,o şekilde biniyordu.zaten arka seleye en rahat/çabuk o şekilde binilir.
çok sağol Bora abi. yinede insan tırsıyor; sanki çekmeyecekmiş gibi geliyor o kadar basıncı..
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
-
16 Nisan 2012, 22:01
dostlar biri üşenmesede kopyala yapıştır yapsa şu servis ışığını söndürmeyi.bilgisayarım bozuk :(
-
16 Nisan 2012, 22:39
EneS_Turker adlı üyeden alıntı
Sinavlarda başladi ki hiç giremioz nete.. Karburator ayarndan snra yakit normale yakin.. Fakat bu havalarda (18-22) jikle cekmem normal mi sizce.. Sanirim ayarla olck bisey degil bu.. Bide 6bin devir ustunde gazi birakinca pat pat egzoz ses yapiyor.. Şu karburatore adam akilli nasil ayar vercez bilemedim valla.. :/
Evet gordum de pek hosuma gitmedi hatta istemedim.. Apacheye takilan her demir karizmasini bozuyo bana gore.. Ama acayip koruyo kafese almis guzel dusunulmus.. Ozel yaptiriolar zaten..
Siyah olduğundan bende belli olmaz o ama gecen duvarı sıyırdım otoparkta hıyarın biri sıkıştırdı
Egsoz bendede aynı pat pat hep yapyor ve 28 derecede bile jiklesiz stop ediyor hep 1 2 dakika gunesin altında bekletiyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:36 ----------
reis007 adlı üyeden alıntı
dostlar biri üşenmesede kopyala yapıştır yapsa şu servis ışığını söndürmeyi.bilgisayarım bozuk :(
Önce tuşların ikisine 10ar saniye basılıyor sonra ikisinede aynı anda 10ar sn basılıyordu servistekiler söyledi
-
16 Nisan 2012, 22:40
-
16 Nisan 2012, 22:56
mehmet_gemli adlı üyeden alıntı
Abi hadi geçmiş olsun tekrar yapıştırırken resim koyarsan detaylı banada çok faydası olacak bende yapmak istiyorum ama aparat büyük geliyor
-
16 Nisan 2012, 23:23
mehmet_gemli
sarı apache ye kırmızı serıt olmaz tabı ıyı yapmıssın lacıvert olsa tamam da
bu arada pat pat ses cıkartması benzını cıg atıyor demektır kı karburator ayarı ıle ılgılı olabılır sefa fıltre resmını atacaktım ınan unuttum yahuu
-
16 Nisan 2012, 23:25
ERROR88 adlı üyeden alıntı
mehmet_gemli
sarı apache ye kırmızı serıt olmaz tabı ıyı yapmıssın lacıvert olsa tamam da
bu arada pat pat ses cıkartması benzını cıg atıyor demektır kı karburator ayarı ıle ılgılı olabılır sefa fıltre resmını atacaktım ınan unuttum yahuu
ne laciverti aman Allah korusun yazdıysa bozsun kırmızı güzel tabi de sarı motora sarı şerit daha hoş duruyo o egsoz dan ses bendende geliyo gelmiyordu en son geçen bi ayarlattım gelmeye başladı
-
16 Nisan 2012, 23:34
bu arada inönüde galatasaray rüzgarı esmiş galiba....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
16 Nisan 2012, 23:37
Yollarımız AYDINlık dilimizde Şampiyonluk MELOdisi
-
16 Nisan 2012, 23:40
http://www.motosiklet.net/forum/hobi...ulusma-mekani-[havali-tufek-veya-tabanca-ve-atesli-av-tufekleri-]-26.html
av tüfeklerinden anlayan yokmu içinizde....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
17 Nisan 2012, 00:28
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
Bende havalı tüfek istiyorum ama alamadım bir türlü sen nasıl ístiyorsun hobi olarak mı yoksa av için mi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 35 kullanıcı var. (0 üye ve 35 misafir)
Bu Konudaki Etiketler