Buyurun arkadaşlar biraz fotoğraf atalım şenlensin ortalık geçen gün hava güzeldi biraz turladık . . .
Buyurun arkadaşlar biraz fotoğraf atalım şenlensin ortalık geçen gün hava güzeldi biraz turladık . . .
Bu fiyata alınacak en güzel motor bence.Paranın karşılığını veriyor.Sağlam ve kaliteli malzeme var motorda
Uploaded with ImageShack.us
harley is making love with davidson
günaydın arkadaşlar
süvari kardeşim sağolsun kırık sinyal sorunumu giderdi.aldı bana bi sinyal yolladı sağolsun.yazın burdan fındık yollayıp ödeşecem kendisiyle
Yaşasın motosiklet kardeşliği...
arkadaşlar yeni aldığım kızımı satmam lazım....
malum ameliyat oldum ve evde 3 ay yatacağım... ilgilenen olursa her konuda anlaşılır.. gelin görün konuşalım yüz yüze...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1394093/detay/
mt ye özel fiyatlandırılır ama motor başında... motor 20 plakadır ve sigortası 22 lira civarındadır...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Aslında benimde jant şeridi yamuk hatta konu bile açtım nasıl sökerim diye alttaki kırmızıyı sökmedim zaten sökülmüyor lanet şey üstüne çektiğim sarı ondan biraz geniş olduğu için kapattı ama yamuk olduğu için çıkartıp tekrar aldım yenisini ama malesef sökemedim sağ arka jantta gördüğün gibi yarım kaldı bi oturup uğraşamıyorum tekerlekleri söküp zımparayla söküp tekrar boyamayı bile düşünüyorum ama kim yapacak kaldı öyle yarım yamalak
Eyvallah sağolasın.
ben kolayca söktüm orjinal şeritlerini ama yenisini çekemedim cbf e çektik arkadaşın ama benimkisine olmadı aparatı tam oturmuyo janta
ya pahalısından alıcam yada reklamcıya yaptırcam, boş kaldı jantlar
benim motor siyah, motorun çamurluk depo süslemesi turuncu olunca turuncu şerit çekmeye karar verdim
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
valla ne yapayım aklıma bişi gelmiyo sıcak su denedim mazot benzin saç kurutmayla 1 jantın 1 tarafının yarısını 2 3 günde zor söktüm benim yapıştırdığımı sadece kırmızı hala duruyo yarın ilk iş bi tabelacıya gideyim yağmur yağmaz inş 2 3 gündür binemiyorum yağmur var yatıyo kapıının önünde
Bugün Fazla yaktığı için götürdüm servise .. Daha doğrusu bakımı yaptırdığım ustaya :D Dedim suna bı karbüratör ayarı yapıver .. baktı etti işte ayarı yaptı , Sonra tuttu bujiyi söktü .. bunu değişelim dedi .. dedm abi daha 970 km de motor buji için erken değlmi .. yok dedi iridyum takayım bide ayar üstüne tekrar ölçüm yap .. performans ve yakıt tasarrufu olcaktır dedi .. orjinal bujiyide aldım tabi .. borcum ne kadar dedim çay içiyoruz işte .. 'arada bi çayımızı içmeye gel yeter borcun yok' dedi yolladı .. önce düşünüodum sırf para için taktı iridyum bunlarda işe yaramaz die ama para almayınca kafam karıştı .. iridyum ufak hacimlerde işe yaramaz ama apacheyi küçümseme diye ekledi bunu söylediğimde .. şuan için motorun şahlanması daha iyi rolantide yerine oturdu baya .. bakalım ölçüm yapıcam yarından sonra ..
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
Evet o dalgalanma düzeldi işte .. önceden 1500 rolantiyle başlayıp 15 dklık yol sonunda 3.5 rolantiyle bitiriyodum :D bugün dikkat ettim 2binde bırakmıştım öyle duruyodu .. sadece ilk çalıştırma anında 1500de kaldı oda 2 dk sürdü sonra 2binde kitlendi ayarladığım gibi .. kullandıkça yazıcam gözlemlerimi belki faydası olur sizede ..
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)