Selam arkadaşlar innovadan vazgeçtim daha doğrusu apacheden vazgeçemedim ben sürekli uzun yol yapıyorum innovayla apacheden aldığım zevki alamayacağım ortada bugün 10 bin bakımına girdim maşşallah şuan için sorun yok bence apache kendi sınıfının en iyisi büyük konuşmayayım ama daha önce ybr ve cbf sahibi olarak söylüyorum eğer apacheyi değiştirecek olursam ybr yada cbf ile kesinlikle değişmem bence sınıfının en iyisi kim nederse desin kıymetini bilelim motorların bugün çektim bikaç fota daha maşşallah sıfırdan farksız
doğru yoldasın cazador45 sevindrdin bizleri
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1394093/detay/
ilgilenen olursa..........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Hala motor alamadım. :( Komşular dan otlanıyorum benzin alınca hepsi veriyo
Ailem boşver motoru eski bir araba al diyolar. Renault Flash Felan.
Aile de Transporter var. Minibüs diye de piyasa da yapamıyom.
(öyle bir yazayım dedim forumu takip etmekten ve yorum atmaktan mutlu oluyorum )
İnşallah bu yaz aranıza katılıcam.
@Cazador45 Motorun çok güzel bende alırsam kırmızısını alıcam.
Tekeriniz Düz Bassın, Kazasız Cezasız Sürüşler...
al harun sende olmadı ikinciel al
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
olmaz sa öle yapıcam 2.el temiz uygun bişiler.
ulen bu tvs bana ybr yi sattırıp apache aldıracak en son bu ne arkadaş böyle yakışıklı kırmızı mı olur be yaw
tüüühhhh maşalllahhhhh
bilgisayarın ekran tükürük oldu
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
arkadaşlar bugün motorumun ilk 500 bakımını yaptırdım... we ordaki arkadaşların hepsine dedimki 85 tl lik benzinle yedek depo hariç 490 km normalmidir. neden bu kadar fazla yaktı dedim. onlarda rodajda normaldir dediler.. zamanla düşer dediler. bakalım inşlh yakıt tüketimi azalır motorumun
o zaman doğru sölüyolar serwistekiler rodajda olduğu için bu kadar yakıyor demekkii amaa ilerleyen km lerde azalıcağını sölediler... yani daha az yakar diyoarlar.. umarım haklı çıkarlar arkadaşım
Harbiden nerelerdesin sen TVS nin Sorunlu çocuğu :D yeni sorunlarla aramıza dön Muhammed nolur :D
850 km oldu benım motorda aynı sizin gibi 17 18 kuruş civarı yakıyor çok çok fazla .. benzın yetişmiyor :D inşallah düşer deyip bağrımıza taş basıp beklıyoruz :D ama velet insanı zorluyo gezmek için gözüm görmüyo pek ne yalan söyliyim benzini fln .. (: Allah güç versin çalışıp kazanalımda benzın olsun tek derdimiz ..
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
2011 apache lerin subap ayarları kaç mm olmalı bilen var mıdır acaba?
Arkadaşlar Allah ın izniyle 2012 siyah apaçhime 2 gün önce kavuştum.Yalnız Bir sorum olacak.Ankara da Ulusan motorda Serviste çalışan yaşar usta var.(Aynı zamanda Kavasaki servisinin ustası) bana dedi ki her 250 km de bir zinciri yağlayacaksın.acaba herkes bunu böyle uyguluyormu merak ettim açıkcası????
valla ben pek km kontrol etmiyorum he temizlediğimde fln kontrol ediyorum yağlıyorum. bir keresinde double up kutusu denk gelmişti dibinde az bişe kalmış deterjan kıvamında.elimle iyice sürdüm. bayağı oldu hala zincir kurumadı her 250 km çok sık oluyor insan uğraşamıyor isterseniz zincir yağlama spreyleri var onları kullanabilirsiniz. hem kaliteli hem uzun süreli olur.
birde yakıtı dert eden arkadaşlar. bir haftalığına sakin sürüş ve max 7000 devir moduna girin sizde farkedeceksiniz. en az 3/1 azalıyor. hele hele 5. vitesde 60-70 le giderken fazla zorlamadan düşük devirde tın tın gidince 1 haftada yaktığımı 2 haftada yaktığım bile oluyor apache torklu motor düşük devirde çok güç üretiyor. düşük devirde kullanarak az yaktırmamız gayet olağan bir durum
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
Eyw kardeşim sağolasın bu apacheden vazgeçmek zor 1000 tl eksiğim var ayarlayabilirsem bahsettiğim ınnovayıda alacam nasipse
---------- Post added at 12:43 ---------- Previous post was at 12:38 ----------
Teşekkürler kardeşim umarım birgün allah sanada nasip eder böyle yakışıklı kırmızı apache ben ilk fuarda görmüştüm kırmızıyı geçen sene orda bütün renkleri yan yana koymuşlardı hepsini uzun uzun inceleme fırsatım olmuştu göze hoş gelen kırmızıydı tercijimi kırmızıdan yana yapmıştım ve iyiki kırmızı almışım şuan gri alan arkadaşım satıp kırmızı alacak ama müşteri bulamıyor
---------- Post added at 12:49 ---------- Previous post was at 12:43 ----------
Selam arkadaşım zinciri nekadar sık temizlersen okadar uzun ömürlü olur ben 300 km de bir temizliyorum bizim motorların zincirleri orıngli sana tavsiyem benzin tiner yada mazotla temizleme orıng e zarar veriyor ben gaz yağıyla temizliyorum ben haftada bir temizliyorum desem yeridir çünki 1 ayda 2000 km yol yapıyorum motor 5 aylık 10 bin km oldu şuan için zincirde sorun yok
---------- Post added at 12:53 ---------- Previous post was at 12:49 ----------
Benim motor 10 bin km oldu ama subap ayarı istemiyor şuana kadar yağ hariç hiç bir parçası değişmedi subap ayarı istemediği müddetce gerek yok kurcalatma motorunu
---------- Post added at 12:56 ---------- Previous post was at 12:53 ----------
Selam geç kalmış değilsin arkadaşım bence hiç durma sat al bir apache keyfini sür Nazarada gelecek bizim motor maşşallah diyelim
---------- Post added at 13:02 ---------- Previous post was at 12:56 ----------
Gelde bu motoru düşük devirlerde kullan valla ben tepesine çıktımmı 8000 devirden aşşağı vites değiştirmiyorum 100 110 dan aşşağı düşmüyorum yol müsahit olduğu müddetce cbf yada ybr gibi fıs fıs kullanımda zevk vermiyor gibi geliyor bana
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)