TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
06 Nisan 2012, 22:01
M.balibey adlı üyeden alıntı
Birkac gun girmesek mi baslik cbfci dolucak gorurlerse
tüyelim biz
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
Reklamlar
-
06 Nisan 2012, 22:36
arkadaşlar yeni Cbf lerde benzin deposunun bı bölümünü yağ deposu olarak tasarlamışlar ve tasarım ödülünü. Hak etmişler böylelikle
-
06 Nisan 2012, 23:49
merhabalar arkadaşlar.yoğun bir şekilde geçen vize haftasından sonra yeniden sizlerleyim.en son sinyallerim yanmıyordu.hala alamadım yeni sinyal.ama havalar güzel boşdurmadım.dün motoru tam 3saat boyunca yıkadım tertemiz oldu.Ve zinciri temizleyip bir güzel yağladım.bugünde yağı ve yağ filtresini değiştim(castrol 10W40). Motorcağız kendine geldi. ama bir sorun var sanki.motor yaklaşık 150-200cc yağ eksiltmiş.aslında yağ tıpasını açmadan önce etrafı hafif yağlıydı.biraz gevşek gibiydi ama 150-200cc yağ kaçıracak kadar değil.sizce bu normalmidir.havalar soğukken sabahları dip gaz gidiyordum.75-80i geçemiyodum.acaba zorlamadanmıdır?
-
07 Nisan 2012, 00:21
reis007 adlı üyeden alıntı
merhabalar arkadaşlar.yoğun bir şekilde geçen vize haftasından sonra yeniden sizlerleyim.en son sinyallerim yanmıyordu.hala alamadım yeni sinyal.ama havalar güzel boşdurmadım.dün motoru tam 3saat boyunca yıkadım tertemiz oldu.Ve zinciri temizleyip bir güzel yağladım.bugünde yağı ve yağ filtresini değiştim(castrol 10W40). Motorcağız kendine geldi.
ama bir sorun var sanki.motor yaklaşık 150-200cc yağ eksiltmiş.aslında yağ tıpasını açmadan önce etrafı hafif yağlıydı.biraz gevşek gibiydi ama 150-200cc yağ kaçıracak kadar değil.sizce bu normalmidir.havalar soğukken sabahları dip gaz gidiyordum.75-80i geçemiyodum.acaba zorlamadanmıdır?
hacı biz burda adamlarla kafa bulurken oldumu şimdi senin bu yağ yakıyor demen . eğer soğuk iken değiştirdiysen yağın viskozitesi yüksek olacağından hepsi akmamış olabilr. benimde gözlemlediğim kadarıyla zaten zar zor boşalıyor içindeki yağ. filtreyle biraz gitmiş olabilr. zemin eğri olabilir. ama yepyeni tertemiz motor yağ yakmış olamaz. ben ilk yağ değiştirdiğimde biraz eksiklik hissetmiştim ikincisinde doğru yaptım sanırsam tam 1 lt çıkçı içinden
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
-
07 Nisan 2012, 00:50
Süvarİ adlı üyeden alıntı
hacı biz burda adamlarla kafa bulurken oldumu şimdi senin bu yağ yakıyor demen
. eğer soğuk iken değiştirdiysen yağın viskozitesi yüksek olacağından hepsi akmamış olabilr. benimde gözlemlediğim kadarıyla zaten zar zor boşalıyor içindeki yağ. filtreyle biraz gitmiş olabilr. zemin eğri olabilir. ama yepyeni tertemiz motor yağ yakmış olamaz. ben ilk yağ değiştirdiğimde biraz eksiklik hissetmiştim ikincisinde doğru yaptım sanırsam tam 1 lt çıkçı içinden
Son girdiğimden beri ne muhabbet döndü bilmiyorum, ama benden kaynaklanan bi sorunda olabilir bu arada bi mesaj yolladım sana süvaricim.
-
07 Nisan 2012, 01:18
arkadaşlar bugün motorumun ilk depo benzinini bitrdim... motoru alırken bayiden çıktıktan sonra shellden 20 liralık benzin aldım.. we o gün baya bi gezdim ertesi günn gittim depoyu fulledim 65 liralık benzin aldı depo... we 2 haftadır bugün tam 490 km de iş dönüşümde motor yolda öksürmeye başladıç . herneyse yedeğe aldım we dewam ettim. sonra tekrar fulledim depoyu 63 liralık benzin girdi depoya.. sizce 85 liralık benzinle yedek depo hariç 490 km normalmidir arkadaşlar ?? motor sıfır we rodajda olduğu içinmi bu kadar fazla yaktıı anlamıyorum.. yorumlarınızı bekliyorum
-
07 Nisan 2012, 01:38
engin_deniz adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bugün motorumun ilk depo benzinini bitrdim... motoru alırken bayiden çıktıktan sonra shellden 20 liralık benzin aldım.. we o gün baya bi gezdim ertesi günn gittim depoyu fulledim 65 liralık benzin aldı depo... we 2 haftadır bugün tam 490 km de iş dönüşümde motor yolda öksürmeye başladıç . herneyse yedeğe aldım we dewam ettim. sonra tekrar fulledim depoyu 63 liralık benzin girdi depoya.. sizce 85 liralık benzinle yedek depo hariç 490 km normalmidir arkadaşlar ?? motor sıfır we rodajda olduğu içinmi bu kadar fazla yaktıı anlamıyorum.. yorumlarınızı bekliyorum
65 tl ile mi 490km yoksa 85 tl ile mi??
85 tl ile ise 17 krş çıkıyo buda yüksek bence
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
-
07 Nisan 2012, 02:32
ERROR88 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar yeni Cbf lerde benzin deposunun bı bölümünü yağ deposu olarak tasarlamışlar ve tasarım ödülünü. Hak etmişl
er böylelikle
Harley gibi olmus o zamanbenzinlige gidince 20 tl benzin 1 litrede yag koyduruyorlardir motor yagi fiyatlarinada zamlar yakindir o zaman
-
07 Nisan 2012, 10:08
85 tl ile 490 km arkadaşlar ama yedek depo hariç.. bencede çok fazlaa bu kadar yakması neden olabilir acaba ?? bugün bakıma girecek motor
-
07 Nisan 2012, 10:38
engin_deniz adlı üyeden alıntı
önce depo fulledin, 250 km gittin diyelim sonra tekrar fulle 25 tl ye dolmuş olsun. 25/250 = 10 kuruş yakıyor. hesap bu şekilde olmalı asıl önemli olan sen fulledikten sonra kaç km gittiğin.
-
07 Nisan 2012, 10:51
Benim yakıt hala düşmedi deli olucam 75tl ye fulledım.39 km sonra 6,25lira benzin aldı depo 39 km ye 160 lira yapar sakin kullandım yanlışlıkla bıkere 125 oldu kestim gazı ortalama 80 90 kullanırım. Benzını full den alıyorum
-
07 Nisan 2012, 11:00
WALLA ATKADAŞIM BU İŞTE Bİ YANLIŞILK WAR AMA BEN ÇÖZEMEDİM. SONUÇTA BEN MOTORU BAYİDEN ÇIKARDIĞIMDAN BERİİ TOPLAMDA 85 LİRA YAKIT KULLANDIM WE 490 KM DE YEDEĞE ALDIM MOTORU.. SONUÇ BUDUR DAHA ÖTESİ YOK :d KAFAM ÇOK KARIŞIK AMA BENDE MOTORU ÇOK SAKİN LKULLANDIM DİYEMEM.. YOLU UYGUN GÖRDÜKÇE 100 110 İLERLEDİM
-
07 Nisan 2012, 11:14
Lem. Benzin 5liramı oldu yoksa
-
07 Nisan 2012, 11:27
arkadaşlarım sizin motorlarda sıkıntı var ben canını çıkardım 13 kuruş yaktı yağda felanda hiç eksilme yapmadı
buju hava filtresi karbüratör ayarına bı baktırın 16 - 18 kr yakması hiç normal değil
Bende hakkın kaldıysa sevildiğin yıllara say...
-
07 Nisan 2012, 11:40
benim motorda 10 11 kuruş arası yakıyo 100'un altına hic dusmuyorum nerdeyse bence bi motoru baktır arkadaşım
-
07 Nisan 2012, 12:03
BENCEDE FAZLA YAKIYOR BENM MOTOR. BUGÜN İLK BAKIMI YAPTIRICAM KONUYU BAHSEDİCEM SERWİSTEKİLERE UMARIM Bİ ÇÖZÜM BULUNUR
-
07 Nisan 2012, 13:47
evet arkadaşlar bi karbüratör ayarı yaptırın en iyisi.
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
-
07 Nisan 2012, 15:18
reis007 adlı üyeden alıntı
Son girdiğimden beri ne muhabbet döndü bilmiyorum, ama benden kaynaklanan bi sorunda olabilir
bu arada bi mesaj yolladım sana süvaricim.
kardeşim başka bir süvariye yollamadıysan. başka bi yanlışlık yaptın demektir bana mesaj fln gelmemiş :D aramızda kalsın tlf numaram: 0546 529 08 89
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:14 ----------
aslında fullemeden fullemeyede fark var. pompacı üste yaklaştımı duruyor. diğer pompacı taşmaya yakın katıyor. ben bir keresinde deneyim demiştim ilk fullediğim hizayı aklımda tuttum. 2. fulleyişimde adam 3 litre fazladan kattı hiçbişe yapamadım :D
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
-
07 Nisan 2012, 18:38
hava fılıtresı nın etkısı olurmu acaba baya kırlenmıs servıse sordum 20 lıra dedı ankarada 14 lıra benım servıs ıtıklıyor galıba neetten alsam kargo ıle aynı hesap olur zaten mecbur alıcaz artık
-
07 Nisan 2012, 19:07
ERROR88 adlı üyeden alıntı
hava fılıtresı nın etkısı olurmu acaba baya kırlenmıs servıse sordum 20 lıra dedı ankarada 14 lıra benım servıs ıtıklıyor galıba neetten alsam kargo ıle aynı hesap olur zaten mecbur alıcaz artık
kaç km olduki
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler