erol88 motordan memnunmusun son hiz 16 litre depo ile kaç km yapıyor bu firma tr ye yeni gelen bir firma parça sıkıntısı yaşanabilir
erol88 motordan memnunmusun son hiz 16 litre depo ile kaç km yapıyor bu firma tr ye yeni gelen bir firma parça sıkıntısı yaşanabilir
yok abai buralardayım motor manyak ama daha ne kadar yaktıgını anlayamadım bana kalırsa 80 bını gececek gıbı degıl cunku ıbre hemen oynamadı yerınden daha olcemedım ama yakında kesın verılerı verıcem sıtede yedek parca konusunda debrıaj sordum bugun emınonune gıttım 20 ytl miş bana ucuz geldı hemde orjınal daha bı sorun yok yolda kurye gordum benzınlıkte onun demesıyle 70 80 yakıyomus 3000 km olmasına ragmen sadece gostergedekı lambaları yakmıs onu degıstırmıiş birde yağ baska bişi yok +arkaya topcase takmakk ıcın demır yaptırmış gordum cokta ıyı olmuş sadece tavsıye edıyorum bu motoru sakın baska bı motorla kıyaslamayın super bi motor valla kımsenın basını yakmak ıstemem hondada olsa cınlıye para yok benden
yetlkili servis + yedekparça +garanti vs bunlarla ilgili bilgisi olan arkadaşlar varise bu topic te paylaşırlarsa daha iyi olur enazından bilgi sahibi oluruz
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
bakınız tvs apache video
http://www.youtube.com/watch?v=lPnDMfZSyK4&eurl=
ikinci el satan varsa istanbuldan ilgilenirim
ikinci el istanbuldan sata varsa temiz ve kilometresi çok olmayan izzetabatlevi@gmail.com mail atsın
cbf 150 de çıkalı çok olmadı ama bol bol ikinci el buluyorsunuz ama tvs Türkiye'de çok tanınmadığı için pazarıda çok yok.Sıfırına 4000 Ytl çok para motoru yakından gördüm gayet ufak kaldı bana ama hoşumada gitti.Kısacası beğendim.Bu arada bu motora tasarım ödülü verenler heralde daha önceden 2004 model ybrlere bakmamışlar,tvs tasarımcıları baya bir esinlenmiş 2004 ybr den ama olsun yinede ybrden daha hoş durduğu bir kesin.
valla bence ybr ıle arasında bı kamyon fark var ybr ne alaka tvs ne alaka
Erol88 kardeşim git 2004 model ybr e bak önden birde tvs e bak bakalım kamyon nerede motorlar arasında ki farkta mı?Alakayıda zanediyorum ikisinide incelediğinde anlarsın?Anlıyamıyorsanda burda resmlerle anlatırım.Saygılar.
eroll88 hayırlı olsun bende tuzladayım motoru nerde görebilrim ayrıca tanışmışta oluruz motoruda yakından inceleme fırsatım olurr.motor gerçekten dizayn ve teknoloji ödülünü hak etmiş ayrıca far olarakta halogen far kullanılmış,çift şase ,performans egzozu ,16 lit devasa bir deposu (anladı sen onu)...!!!T.T.tvs
superzzt ismini begenmedim sana cevap yazmayacağım hovardamotorcu pm den konusuruz
Arkadaşlar bu motordan alan, kullanan yokmu hala.Deneyimlerini bekliyoruz.Son sürat nedir,ne kadar yakar,vb,??? hadi bi el atın şu topiğe..
mesela tvstürkiye sitesinde fiyat 3.349 ytl olarak görülüyor...Bundan haberi olan varmı?
abi nooolur yaa yok mu kullanan yok mu satın alan bi bilgi paylaşsın yaa..Bir yada 2 kullanıcı yetmez ki ama:(:(:(
[B]O[/B]LMAZSA [B]O[/B]LMAZIN [B]O[/B]LMASIN:wiinkk:
Bu topic yine derinlere gömülecek anlaşılan...
ben açıkcası bayıldım bu motoro interntten bayada bi araştırdım bozulursa gel kafama çarp diyen bile var gerçekten sorunsuz ve tasarım harikası bi motor bence yani yeni olduğu için biras şüpeli bakılıyor ama ben almayı düşünüyorum uyani param olsa bir dakika durmam
son surat 130 deniliyor ben bi çocukla konuştum o öle dedi her yolda iki kişi 120 yaparım diyor ve çok sağlammış
[B][I]MONDİAL FOREVER[/I][/B]:queen:
ABİ VALLA AYIPTIR YAAW..bEN ÇÖMEZİM BİRAZ YOKSA Bİ DAKKA BOŞ DURMAZDIM..BU KADR ÖVGÜ ALAN Bİ MODEL NİYE BU KADAR İHMAL EDİLİYOR..yANİ ZORLA YABANCI SİTELERDEN TERCÜME ETTİRECEKSİNİZ HAA..tECRÜBELİ BİLGİLİ ARKADAŞLARI TOPİĞE DAVET EDİYORUM
[B]O[/B]LMAZSA [B]O[/B]LMAZIN [B]O[/B]LMASIN:wiinkk:
TVS Apache Yakıt Tüketimi Testleri:
1. max 55 km/s, 28 defa vites değişimi (3. vitese kadar), 2 kere trafik ışıklarında tam durma (kontağı kapatarak), ilk ve ikinci viteslerde daha fazla frenleme ve ağır sürüş.
katedilen yol: 4,3 km
tüketilen yakıt: 0,09 litre
tüketim: 47,7 km/litre (2,09 litre/100km)
2. 5. viteste sabit 40-45 km/s, frenleme yapmadan,1 defa 4. vitese düşürme, 1 defa araç sollamak amacıyla 50 km/s'a çıkış.
katedilen yol: 2,6 km
tüketilen yakıt: 0,028 litre
tüketim: 92,8 km/litre (1,07 litre/100km)
3. max 60 km/s, 4 defa vites değişimi (4.vitese kadar), 1 kez yavaşlama ve tekrar 60 km/s hızlanma.
katedilen yol: 3,8 km
tüketilen yakıt: 0,065 litre
tüketim: 58,5 km/litre (1,7 litre/100km)
4. max 55 km/s, 2 defa frenleme ve 3 defa vites değişimi (1 kere 2'ye, 2 kere 3'e)
katedilen yol: 1,7 km
tüketilen yakıt: 0,032 litre
tüketim: 53,1 km/litre (1,88 litre/100km)
5. Aşağıya eğimli ve düz yol karışık, 8 vites değişimi, 10 saniyelik bir duruş (motor çalışırken), max 60 km/s.
katedilen yol: 7,2 km
tüketilen yakıt: 0,105 litre
tüketim: 68,6 km/litre (1,45 litre/100km)
Genel tüketim:
toplam katedilen yol: 19,6 km
toplam tüketilen yakıt: 0,32 litre
tüketim: 61,30 km/litre (1,63 litre/100km)
In the sun and in the rain, it's quite the same.
It's never gonna change, I'll be looking for Jane.
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)