arkadaşlar yarın yeni almış oldugum apachemi bakıma götürecegim.
4250 km de şu an. yag olarak önerebileceginiz bir marka var mıdır.
arkadaşlar yarın yeni almış oldugum apachemi bakıma götürecegim.
4250 km de şu an. yag olarak önerebileceginiz bir marka var mıdır.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
Suan garantide motor garantiden cikarmis kendin goturursen bana oyle demislerdi ama marka onereyim yinede mobil(pek bulunmaz) castrol motul ipone en iyileridir yag olarakta 10w40 koydular tam sentetik markasini unuttum benimkine onumuz yaz dersen 10w50 de olur ama ne alirsan al tam sentetik
1. Viteste bana hep kisa gelir nedense gerci redlinea geldiginde 50 kmyi goruyor oda ayri ama bagirtmayi pek sevmiyorum
6. Vites hic aklima gelmedi max 70le gidiyorum arada bir 90 a cikiyorum daha 1000 yapamadim:/
Bu arada yaglarda cok sahtecilik oluyor alirken guzelir yerlere bakin derim buyuk marketler(bauhous, kipa, tekzen, koctas vs.)Yada castrol alacaksanizda bp istasyonundan alin derim mobil bulma ihtimaliyse deyim yerindeyse altin bulmaya es deger
Aslinda bizde kendi yagini degistiren varsa yag yag filtrsi degisimi konusunda fotolu bir konu acsa iyi olmaz mi gecelerde cbf 150 icin gormustum cok guzel bir konuydu hem kendi degistirmek isteyen arkadaslarimizada klavuz olur ileride bizim icinde(malum garanti)
Uzun bi aradan sonra cumartesi günü izin kullandım ve Konya da gidilebilecek güzel yerlerden olan SİLLE köyü ve barajına minik ve bi ziyaret yaptık arkadaşla .. resimleri atayım biraz ortalık şenlensin .. He unutmadan bu resimler motorun ilk 500 bakımından hemen sonrası .. Konyada servis yok garantiyi fln takmıyorum umrumda degıl açıkcası .. :/ castrol power 1 10w40 koyduk bi kaç kişinin önerdiği serviste yaptırdım memnunum motor baya kendine geldi kafamdakı sorunlar halloldu ..
Buda Hızımızı Alamayıp Gittiğimiz MERAM Bağlarından 2 kare .. (:
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
Vizeler baslamadi mi sizin ders calisicam diye insanliktan cikmisim haftayada acikgin vizeleri var basimi kasiyamiyorum:/Allah kaza bela vermesin kardesim sari sari yakiyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:19 ----------
Abi o sekilde ben ilk defa goruyorum hep amortisore baglanan demir duz gidiyor ama cok hosuma gitti motorun cizgilerine uygun olmus bende merak ettim resmi kim paylasmis ilk pm attin mi ona belki motorun sahibidir
Ne o sarı apache taksi çıkması mı yoksa o
Motor çekici duruyor şaka bi yana ..
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
Sarı sarı kımın yarı güzel duruyor ya tıp var arkadaş kuryeler kullanmasa daha iyi olacak
www.erkakurye.com
---------- Post added at 09:15 ---------- Previous post was at 09:13 ----------
[/COLOR][QUOTE=Süvarİ;2630869]bende istiyorum bu demirden adanada nereen bulunabilir. fikri olan varsa çok makbule geçer
süvari adana camgözde var adliye karsısında 45 tl cumartesi aldım bende
[QUOTE=EneS_Turker;2631906]Uzun bi aradan sonra cumartesi günü izin kullandım ve Konya da gidilebilecek güzel yerlerden olan SİLLE köyü ve barajına minik ve bi ziyaret yaptık arkadaşla .. resimleri atayım biraz ortalık şenlensin .. He unutmadan bu resimler motorun ilk 500 bakımından hemen sonrası .. Konyada servis yok garantiyi fln takmıyorum umrumda degıl açıkcası .. :/ castrol power 1 10w40 koyduk bi kaç kişinin önerdiği serviste yaptırdım memnunum motor baya kendine geldi kafamdakı sorunlar halloldu ..
konya da 5 sene kaldım
o dönem ne param vardı ne motorum öğrencilik işte
konya motosikletle gezmek için çok güzel bir şehir
bence konya gibi bi yerde motosikleti garanti için servise götürmeye gerek yok
en doğrusunu yapmışsın
harley is making love with davidson
Süvari kardeş demir aparatı sormuşsun .Apachelere bakan Ramazan abi var ,bende de apache varken ona taktırmıştım o temin ediyor tam bir tvs ustasıdır,kendi servisinden daha ii diyebilirim.Burdaki bora abide tanır o ,tavsiye ederim ii bir ustadır
Vizeler Haftaya başlıyor da o kadar kasmaya gerek yok Son gün çalışırız
Hem okuyup hem çalışmasam bende zor görürdüm motoruda işte , boş durmuyoruz :D evet Konyanın ulaşımı güzel yollar düz ve geniş fakat motorculuk hiç gelişmemiş .. ve bu kafaylada zor gelişir .. Kendilerinin dediği gibi Etliekmek Kafalı bi zihniyet :D
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
[QUOTE=mehmet_gemli;2632289][QUOTE=soner01;2632029]---------- Post added at 09:15 ---------- Previous post was at 09:13 ----------
[/COLOR]
Acaba aynı şekilde bağlantı olanmı ? öğrenebilirmiyiz ?
aynı sekılde derken neyi sordugunu tam açıklarsan cevap yazayım sana mehmet ama arka demirler aynı yenı kasa apachelerde
arkadaşlar bugün motosikletime bakım yaptırdım.
castrol 10-40 yag konuldu.
yag filtresi degiştirildi.
hava filtresi temizlendi.
arka fren müşürü temassızlık yapıyordu o giderildi.
stop lambası degiştirildi.
sol arkada bulunan demir parça çıkarıldı.
ön taraftaki plakalık çıkarıldı.
toplam ödedigim tutar
35 tl işcilik
30 tl yag
15 tl yag filtresi.
merak ettigim şey stop lambası garantiye giriyor mu. eger girmiyorsa cebimden ödeyecegim. servisin elinde stop mevcutmuş bana servis stop lambasnın garantiye girip girmeyecegini bilmedigini söyledi. bu nedenle birkaç gün beklememi söyledi. bende servisin elindeki sıfır yedek stop lambasını tak daha sonra hesaplaşırız dedim. bakalım ne olacak.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)