EYWALLAH KARDEŞ SAOLASIN
sezer aykaç hayırlı uğurlu olsun kazasız sürüşler, antalya merkezdemisin sen
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
engin_denizkardeş sanada hayırlı olsun,güle güle bin.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
bikaç fotoğrafla ortamı şenlendirelim
boğaz köprüsü ama sisten gözükmüyor
Uploaded with ImageShack.us
kartepe gezisi
çapırcı abilere ayıp olmasın diye en sondayım
hava filtresi bakımı
harley is making love with davidson
arkadaşlarım 2011 apachenin yağ filtresnin cm olarak ebatlarını bilen varmı ?
Bende hakkın kaldıysa sevildiğin yıllara say...
Cm olarak bilmem ama hyosung gt250r filtreside uyuyor bulamazsaniz ondan alirsiniz Bora abi demisti aklinizda bulunsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:37 ----------
Lastik olarak ben michelin pilot sporty aldim cok memnunum 3 arkadasim daha aldi tavsiye ederim
Cam bende istiyorum bulursaniz banada haber verin
M.balibey kardeşin dediği gibi hyo filtresi uygundur, bizzat ben aldım kullanıyorum fiyatıda 5 tl idi
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:08 ----------
M.balibey aldığın michelin lastikleri ybr ve cbf ile aynı ebatta doğru biliyorum değil mi?
yani bizimkilere göre ön arka taban kısımları geniş değil
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
eyvallah kardeşim sagolasın. çanta ucuz çin malı bir çanta sökecegim hem ses yapıyor hemde içine bir kask bile sıgmıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:24 ----------
sagolalasın.
çantayı sökeyim bakayım nasıl bişey.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:26 ----------
sagol bora abi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:28 ----------
lastikleri nereden kaça aldınız. dün 50-60 km yol yaptım orjinal lastigin limitlerini zorlamadım olumsuz bişeyde gözlemlemedim fakat nedense bana pek güven vermedi. belkide psikolojik olarak böyle düşünüyorum. motosiklette lastik önemlidir.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
evet önemli fakat yaz geldi kuruda hiç bi sorun teşkil etmiyor bence. benim arka ırc o ayrı ama forumdan bi arkadaşla geziyoruz hep bi sorun yok bari biraz eskitin olmadı bana yollayın ben yakayım onları
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
Arka evet ayni ebat on bizim 17 bi o farkli taban kisimlari gorunus olarak dar duruyor ama bizim lastikler duz janttan ciktiktan sonra. Araba lastigi gibi oldu michelin daha yuvarlak
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:48 ----------
Lastikleri izmir buz motordan aldik 100 tl tanesi
---------- Mesajlar birleştirildi 01-04-2012 - 00:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 31-03-2012 23:51 ----------
O demir bizimkilerden farkli sadece artci tutucaklarinin vidalarina bagli amortisorden destek baglantisi yok
Arakdaşlar Ben şimdi 1.88 boyunda 90 kiloda biriyim. 2007 kanuni windy 125'im var daha 7.000'de binemiyorum. Fırsatım yok üniversite falan derken yazdan yaza işte .. Çevrem ve ailemde senin altında o motor minicik kalıyor gibisinden konuşuyor.. Neyse konuya ve soruma geleyim..
Bu boyda ve kiloda biri için TVS ye ne diyosunuz ? Aklımda TVS 150 ve Gt250R var farklı modeller evet ama ikiside bana çok hoş ve güzel geliyor.. Siz ne diyosunuz bu konuda boyuma kiloma uyarmı ? Yada Windy gibi üstünde sırıtırmıyım. Görmeden bieşy diyemeyiz belki ama ne bilim benim boy ve ebat'larımda kullanıcılar vardır belki diye sorayım dedm..
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
arkadaşlar,sizlere bir önerim var.bu sayfaya yazan tüm apache sahiplerinin ortak sıkıntısı ve bana görede apachenin tek eksiği LASTİKLERİ.buraya üye olup yazan kadar burada olmayan dışarıda bir sürü apache sahibide var.yani bu lastik konusu oldukça sorun.şimdi bizler neden birlik olup,TVS ye herbirimiz birer mail atıp bu sıkıntımızdan bahsedip sesimizi duyurmuyoruz.o kadar para veriyoruz,bari 200-250 tl.cebimizde kalsın,onada benzin alıp birkaç ay gezelim bari.ben şimdi bir mail atıyorum.tvs sayfasında İLETİŞİM BÖLÜMÜNDE.haydi APACHECİLER ELELE.
kardeş nevruz geçti ama
poyraz010 kardeş,benim tavsiyem,git her ikisininde üstüne otur ve birisi senin karşıdan resmini çeksin ve o resimlere göre sen karar ver.çünkü başkasının bakışından senin bakış açın çok farklıdır diye düşünüyorum.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum var fotoğraftaki çanta aparatını nasıl bulabiliriz nerden bulabiliriz bilgisi olan varmı fotoğraf baya bi önceki sayfalardan alıntıdır. cevaplarınız için teşekkürler...
Cok acil temiz ve bakimli 2011 model tvs apache satiliktir. Tel; 0536 6007708
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
adanalı abi saol tşk ederim.. yazın tura çıkmayı düşünüyorumm 7. ay gibii ... burda forumda düzenlediğiniz turlar olmuyomu sizin.. bende katılmak isterim.. yıllık iznmi kullanınca
mrb. arkadaşlar, tvs ile ilgili videoları izlerken şu video dikkatimi çekti paylaşmak istedim.http://www.youtube.com/watch?v=-Gpcp...eature=related
Tek rakibimiz Türk Hava Yolu Allahım sen bizi koru... TVS APACHE 150 2009
bunu araçlardada yapıyorlar motorları incelenebilsin die. ama bu apache tr de olandan farklı
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)