bende hiç plaka yok daha doğrusu koltuğun altında
sysroot gördüm forumdasın resimleri ekle bakemmmmmm
Ϝίάт dѳϐLѳ Ί.Ҙ мυLтίjέт || üstü kapalı hayabusa ||
beyler apache 3250 düşmüş apache ci yapacaklar benide gerçi aklımdan geçen xt125 te ona param yetmez e apache guclu tekercılık huyuda var artık bws m satılırsa bir tene de ben alayım diyorum en kızmızısından apache buz gibi hava rodajda saglam olur ama suan benım motor satılmaz o ayrı
sağlığa en zararlı şeyse yaşamak
ApAcHe istemdışı teker yapan tek motor:queen:
bws aşkı bitmerz 16000 km mazii unutulmaz nazilli 09
sağlığa en zararlı şeyse yaşamak
ApAcHe istemdışı teker yapan tek motor:queen:
bws aşkı bitmerz 16000 km mazii unutulmaz nazilli 09
O dediğini yaptım işlemedi ordan biliyorum
Sinek avlamıyor bizim burdakiler;
Motorun Türkiyeye girişi 2750 civarında zaten vergilerle
Zaten ne giriyorsa şu vergilerden giriyor yaa
O da asi ruh yaşamla ölüm arasında.
En çok direnenler, en çok bilenenlerdir
Aynen öyle 2850ye giriş yapıyor dağıtımdır bilmemnedir döşüyorlar fiyatı iyice.
Hurricane_cbr kardeş apachenin ön çamurluğun alt tarafının kısaltılması (yani motor tarafında ola kısım) sence nasıl durur ben düşünüyorum benmkini biraz kestirmeyi...
abi bence hoş olmaz neden dersen bu SS makine değil naked bu motor tarz olayı yani bide çok fazla çamur yağmur vs sıçratır motor bloğu pislenir silindirin arasına giren pislikleri temizlemek oldukça zor oluyor tecrübeyle sabittir.. diyeceğim o ki olmaz ama sen bilirsin yapmak istersen yap zararı olmazsa bende yaparım sen hasanpaşa taraflrında mısın abi bu arada?
fiyat olayı benım canımı cok sıktı.yenı aldım motoru ve 3.800 ytl aldıgım bayi yenı kampanya oldugunu ve almak zorunda kaldıklarını ve bu motorda fiyatların 3.250 tl oldugunu soyledı.eskı motorlar yaza dogru yine bu fiyattan devam edecekmış :( olan benım 550 tl olud :( ilan link aşagıda isteyen bır inceler
http://www.sahibinden.com/bu_fiyata_...XQQdisplayitem
vayyy Aydın usta fiyat kırmış herkes gitsin valla alın bi sürü Apache
ben pistonu 62 mm yaptırdım şu ara rodajda ama 115-120 bastım hızlanması çok iyi 16 dişli takıldı öne 250 milyon tuttu hepsi
neden gerek duydun yani sadece performans için mi can sıkıntısından mı yani ayrıca yaptıklarını ayrıntılı olarak anlatır mısın çok mu soru sordum
http://www.sahibinden.com/2007_model...XQQdisplayitem
sizce alınabilirmi? yoksa cbr125 mi dersiniz?
Tekbir R1 No1 Denizli. .
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)