TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
25 Mart 2012, 03:18
arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı geceler uzun zamandan beri motorumun ne yaktığını ölçmüyordum merak ettim ve depoyu fulledim ve 100 km de tekrar fulledim ve 100km de 2,58 lt.bezin yakmış yolun tamamı şehir içi ve sürekli artçım var bence sonuç iyi ama benzin fiyatlarını görünce yine sigortalarım attı.
Tek rakibimiz Türk Hava Yolu Allahım sen bizi koru...
TVS APACHE 150 2009
Reklamlar
-
25 Mart 2012, 09:11
ali taş adlı üyeden alıntı
herkese iyi günler cvp veren olursa çok mutlu olurum,
konyadan 2011 apache alcam da trafik sigortası ne kadardır acaba bilen var mıdır sigortallar zamlanmış sanırım bu arada yeni yaptıran biri söylerse çok mutlu olurum
benimki 51 tl tuttu 16-03-2012 tarıhınde yaptırdım
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:07 ----------
ssczus adlı üyeden alıntı
Bu motorun Ybr 125 ile yan yana çekilmiş bir fotoğrafı var mı?
tıgrına adlı arkadas ın koydugu resımler var
tigrina adlı üyeden alıntı
-
25 Mart 2012, 09:15
Arkadaşlar kısmetse sıfır apaçhe mi 1 hafta sonra teslim alıyorum.şu anda (2012 mart ayı itibariyle) ruhsat plaka ve sigorta ücreti olarak genel toplamda kaç tl ödeniyor.220 tl olarak duydum doğrumudur? paylaşırsanız sevinirim !!!..
-
25 Mart 2012, 09:23
zafer7474 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar kısmetse sıfır apaçhe mi 1 hafta sonra teslim alıyorum.şu anda (2012 mart ayı itibariyle) ruhsat plaka ve sigorta ücreti olarak genel toplamda kaç tl ödeniyor.220 tl olarak duydum doğrumudur? paylaşırsanız sevinirim !!!..
yere gore degısıyor sanıyorum , 251 tl tuttu benım sıgorta-ruhsat plaka tabı takıpcı dahıl ımkanın varsa kendın ılgılen
-
25 Mart 2012, 11:29
koreay adlı üyeden alıntı
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:07 ----------
tıgrına adlı arkadas ın koydugu resımler var
Süvarİ adlı üyeden alıntı
Tam olarak boyutlar karşılaştırılamıyor ama forumda ve internette bu tip bir fotoğrafı bulamamıştım, teşekkürler.
-
25 Mart 2012, 18:45
cekokk adlı üyeden alıntı
Havalar Güzelleşti artık hafta sonu bende motor grubumuzla kemere enduro yarışına gitcem. Antalyada ki kartalizma arkadaşım gelmek istersen beklerim.Herzaman ki güzel bir gün geçircez kesin
davetin için çok sağol, buarlar vakit çok maddiyat yok, işe girincede vakit olmuyo, aklımda ama inş bigün bi organizasyonda görüşürüz. çok saol kardeşim
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:36 ----------
salvador_ adlı üyeden alıntı
herkese selamlar dün itibariyle bende sarı apachemle aranıza katıldım. ilk izlenimlerim gayet olumlu hatta beklediğimden de iyi
hoşgeldin
hayırlı uğurlu olsun kazasız sürüşler
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:38 ----------
çarşamba günü ant-ts maçını izlemeye gittik 2 motor, stat şehirdışında gidiş geliş yaklaşık 80km falan, hız yapmadık 60-65km hız ile gittik.
çoğunluğu uzun yol herzamanki gibi yakıt ölçümü yaptım ve şok şok oldum, 10tl ile 100km yuhhh bukadar düşmesi şaşırttı 10krş yaktı yani.
normalde 12krş yakıyodu
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
-
25 Mart 2012, 21:04
NoVaRiX adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar, motorunuza en fazla kaç kilo yükle bindiniz? Mesela artçısıyla birlikte 150-160 kiloyla kullanan varmı aranızda? Performansını merak ediyorumda?
bugun denedım 160 kg 2 kişi 1,5-2 km uzunlugunda bır rampayı 5. vites 5000 devirle rahat bir sekılde cıktım .
-
25 Mart 2012, 22:06
Merhaba arkadaşlar bugün işten çıktım köye gittim garip bi zırıltı var motorda bugün çıktı piyasaya neyse bi yıkayayım dedim temizledim birde baktım benim koruma demiri sol taraf taki kornanın ordan sanki taş motoruyla kesmişler gibi kırılmış anlamadım ne zaman oldu bi zırıltı gidiyodu ne yapıcam ne kadardır koruma demirinin fiyatı bilen varmı yada kaynak olurmu ? tam arasına karton sıkıştırıp bant sardım zırıldamıyorda şimdi kaza anında tehlikeli acil yardım ? :(
-
25 Mart 2012, 22:14
Adana İl Temsilcisi
mehmet_gemli mehmet kardeş,apachelerin sık karşılaştığı bir sorundur.yenisini almana gerek yok,kaynak olur,hatta kaynak yaptırırken,o üst tarafa,destek amaçlı bir parça daha ekletebilirsen dahada iyi/sağlam olur.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
25 Mart 2012, 23:09
mehmet_gemli adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar bugün işten çıktım köye gittim garip bi zırıltı var motorda bugün çıktı piyasaya neyse bi yıkayayım dedim temizledim birde baktım benim koruma demiri sol taraf taki kornanın ordan sanki taş motoruyla kesmişler gibi kırılmış anlamadım ne zaman oldu bi zırıltı gidiyodu ne yapıcam ne kadardır koruma demirinin fiyatı bilen varmı yada kaynak olurmu ? tam arasına karton sıkıştırıp bant sardım zırıldamıyorda şimdi kaza anında tehlikeli acil yardım ? :(
aynısını bende yaşamıştım kaynak yaptırdım şimdi yine çatlamış üstünden veya görünmeyen bi yerinden bora abinin dediği gibi parça eklet boya eskisinden ve yenisinden sağlam olur:d
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
-
25 Mart 2012, 23:22
Abi oluyor o kaynaklari zayif sanayide argon karnagi yapan vardir mutlaka ark yada oksijende yine catlar argon yaptir motor agilir ona bisey olmazegsozun boyasi tam olarak nedir bende pas olmus tam silindire baglanan yerden zimpara atip boya yapayim dedim ama boya kodu ve ne tur boya fikrim yok
-
25 Mart 2012, 23:35
adanalı adlı üyeden alıntı
mehmet_gemli mehmet kardeş,apachelerin sık karşılaştığı bir sorundur.yenisini almana gerek yok,kaynak olur,hatta kaynak yaptırırken,o üst tarafa,destek amaçlı bir parça daha ekletebilirsen dahada iyi/sağlam olur.
Teşekkürler abi.
ixeywent adlı üyeden alıntı
aynısını bende yaşamıştım kaynak yaptırdım şimdi yine çatlamış
üstünden veya görünmeyen bi yerinden bora abinin dediği gibi parça eklet boya eskisinden ve yenisinden sağlam olur:d
Teşekkürler.
M.balibey adlı üyeden alıntı
Abi oluyor o kaynaklari zayif sanayide argon karnagi yapan vardir mutlaka ark yada oksijende yine catlar argon yaptir motor agilir ona bisey olmaz
egsozun boyasi tam olarak nedir bende pas olmus tam silindire baglanan yerden zimpara atip boya yapayim dedim ama boya kodu ve ne tur boya fikrim yok
Eyvallah yarın yaptırayım o zaman bi argon kaynağıyla orayı ya. bide bu sibop sesi var heralde motorda 4800 kmde motor 3000 de yapıldı zannedersem. Çok agresif kullanıyorum bu aralar motoru zorladım acaba yine sibop ayarımı istiyor. ?
-
25 Mart 2012, 23:38
Eyvallah yarın yaptırayım o zaman bi argon kaynağıyla orayı ya. bide bu sibop sesi var heralde motorda 4800 kmde motor 3000 de yapıldı zannedersem. Çok agresif kullanıyorum bu aralar motoru zorladım acaba yine sibop ayarımı istiyor. ?
Bence o kadar cabuk yapilmamasi gerekir sorun baska yerde olabilir mi abi emin misin sibob sesi olduguna
-
25 Mart 2012, 23:53
Teşekkürler abi.
Teşekkürler.
ben motoru full redde kullanırım 6500 de bugun ustama sordum gerek yok dedi yani motoru çok sık açtırma bunlar şıkırtılı çalışıyor zaten.
-
25 Mart 2012, 23:57
M.balibey adlı üyeden alıntı
Bence o kadar cabuk yapilmamasi gerekir sorun baska yerde olabilir mi abi emin misin sibob sesi olduguna
ixeywent adlı üyeden alıntı
ben motoru full redde kullanırım 6500 de bugun ustama sordum gerek yok dedi yani motoru çok sık açtırma bunlar şıkırtılı çalışıyor zaten.
Bugün gezdim dün gezdim akşam çıktım çalıştırdım 3000 bakımda yaptırmadan önceki sesin başlangıcı vardı böyle çat çat çat diye gaz verdikçe motordan geliyo %90 sübap sesi canımı sıktı ya. :(
-
26 Mart 2012, 00:04
14 dıslıyı taktım bugun ama bı sorun oldu dişliyi sabıtlıyen pulu degıstırmek gerekıyormus buyugu ıle gercı eskı motorumda yapmıstım o ıslemı ama malum 5 sene sene oncekı olay unutusum grcıcı olarak cıkmasın dıye tel ıle sabıtledım yarın servıs acılınca alıcam parcayı tıtan 14 dişlisi aldım neyse baya bı kendıne geldı motor bı teker yapayım bakalım nasıl dedım super hareketenmıs motor 3,vıtes ozellıkle cok tatmın edıcı 95 i goruyor 4 te hıc bagırmadan stabıl gıdebılıyorsun hız ıcın 5 e takarsın takmak nasıp olmadı ama
-
26 Mart 2012, 00:29
ERROR88 adlı üyeden alıntı
14 dıslıyı taktım bugun ama bı sorun oldu dişliyi sabıtlıyen pulu degıstırmek gerekıyormus buyugu ıle gercı eskı motorumda yapmıstım o ıslemı ama malum 5 sene sene oncekı olay unutusum grcıcı olarak cıkmasın dıye tel ıle sabıtledım yarın servıs acılınca alıcam parcayı tıtan 14 dişlisi aldım neyse baya bı kendıne geldı motor bı teker yapayım bakalım nasıl dedım super hareketenmıs motor 3,vıtes ozellıkle cok tatmın edıcı 95 i goruyor 4 te hıc bagırmadan stabıl gıdebılıyorsun hız ıcın 5 e takarsın takmak nasıp olmadı ama
14 dişli tek kişide güzel. 2, vitesde 70 diyo 4, vitesde redlineye sokmuştum forumdada fotosu vardı yanlış hatırlamıyorsan 120 nin çok az bi aşağısında idi. ama tel sakat olmuş en kısa sürede hallet o işide.
-
26 Mart 2012, 01:05
selam mtnet üyeleri,ben foruma uzun zaman önce üye olmuştum(3-4 yıl gibi) ve ilk üye olduğum zamanlarda ramzey 125 cc scooter motorum vardı.3 yıldır falan motorsuzdum ve çarşamba günü aldığım kırmızı apache ile ben de aranıza katıldım.çok uzun süredir araştırıyorum ve ybr cbf ile apache arasında gidip geliyodum.forumlarda okuyup araştırdığım kadarıyla benim isteklerimi karşılayabilecek en uygun motor apache gibi geldi bana ve hiç uzatmadan gittim 2. el apachemi aldım.yazın 700 kmlik yol yapmayı düşünüyorum ve inşallah forumlarda okuduklarımı ve benimde içimden gelen ses olan ''git bi apache al oğlum sen'' duygularımı boşa çıkarmaz.herkese selamlar...
-
26 Mart 2012, 01:06
Bugün gezdim dün gezdim akşam çıktım çalıştırdım 3000 bakımda yaptırmadan önceki sesin başlangıcı vardı böyle çat çat çat diye gaz verdikçe motordan geliyo %90 sübap sesi canımı sıktı ya. :(
Yarin ben servise gidicem onlara anlatayim bakalim bu sorunu ne diyecek bandirmadakiler kitapciga baktim simdi subab ayari 5. Bakimda yaziyor yani 11500 12000 kmde
-
26 Mart 2012, 01:37
arkadaşlar yine bana çok üstüne düşüyosun kafana çok takıyosun diyeceksiniz ama bi sorunum var bugün 2 kişi bi rampayı çıkarken motor kısmından çıt çıt sesler geldi sadece rampada yapıyo.eski ses değil ama farklı bi ses.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)
Bu Konudaki Etiketler