TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
23 Mart 2012, 15:14
reis007 adlı üyeden alıntı
Ya çok ucuza satıyorsunuz.ya da ederi o kadarr...
arkadaşlar daha öncede birçok yerde yazdım. bu ikinci eldeki fiyatlar insanları sıfıra yönlendiriyor.
akıl var izan var sıfır km 3900 e alabilecekken üstelik 2012 model 2 sene garantili neden ikinci eline 3500 lira vereyim. garantisinin 1 yılı dolmuş 2011 modeline. neden risk alayım.
bir motosikleti sıfır alırsınız sıvıları doldurup yol almaya başladıgınızda kafadan %15 deger kaybeder. bu oran belli marka ve modellerde dahada artar. bunun üzerine motosiklette olabilecek ufak tefek kusurları ayrıca model yılından kaynaklanan %5 deger kaybınıda ekleyin emin olun 3000 lira iyi bir rakam olur.
bir malın tutulup tutulmaması ikinci eldeki hareketinede baglıdır. adam yazıyor oraya 3500 lira sonra onu gören başka bir satıcıda emsal fiyat zannedip oda benzer bir rakam yazıyor sonrada arayan soran olmuyor.
Reklamlar
-
23 Mart 2012, 19:20
Süvarİ adlı üyeden alıntı
evet arkayı da disk yapabilirim. çok zor birşey değil. ama ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. üzerindeki kampanalı sistem her istediğimde kitlemeye yetecek kadar tutuyor. diskde olsa ne kadar güçlüde olsa gereken max. güç kilitleyebilecek kadar güç :D birde arkanın o kadar güçlü olması çok da iyi birşey değil. ön fren güçlü arkada kendine yetecek kadar olsa tamamdır işte
adı kampana olduğundan pek kayd adeğer bir değer verilmiyor diskin havasına sahip değil orası ayrı :D
Aynen son cumleye katiliyorum diskini bulsam oraya takicam zaten sedece millet anlamaz zaten kaliper falanda aramazlar ozellikle yagista benimki dokundun mu kilitleniyordu bakalim simdi nasil olucak haftaya pztye randevu aldim ayarlatayim diyorum sinyali hallettim ama far ayari hala bozuk cok asagiyi aydinlatiyor motorun 1 2 metre onunde kisalar uzunda en fazla 3 metredir
-
23 Mart 2012, 20:55
-
23 Mart 2012, 23:01
Havalar toparladı kıpır kıpır olduk arkadaşlar!!
Az önce bizim hiymen'i (evet, motorumuzun bir adı var) kapalı garajından çıkarıp 2 kilometre kadar sürdüm, sonra getirip evin önüne çektim. Maşallah zımba gibi kalkıyor, direk şahlanma eğilimi var kendisinin!
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
-
23 Mart 2012, 23:45
bugun yolda kaldım apache ıle arasokak lardan e5 e cıkıyordum tam cıktım motor stop ettı naptım ettım calısmadı noluyo lan dedım motor ısınmadımı felaan yok calısmıyor meraklının bırı benzın muslugunu kapatmıs otoparkta sonra calıstı
-
24 Mart 2012, 00:28
ben bu arka amortisördeki zırıltıyı ne yaptıysam kesemedim ya. yok mu bi çaresi?
-
24 Mart 2012, 00:46
tigrina adlı üyeden alıntı
ben bu arka amortisördeki zırıltıyı ne yaptıysam kesemedim ya. yok mu bi çaresi?
Kendi ağırlığına uygun ayar yap, senin motora bindiğimde duymadım. Dikkat mi etmedim acaba??
Tek derdi dünya olanın dünya kadar derdi olurmuş...Hz.Mevlana(r.a)
-
24 Mart 2012, 00:50
hoca sen o motoru sat en ıyısı hersey senı mı buludu yahuu
-
24 Mart 2012, 01:24
miginfly adlı üyeden alıntı
Kendi ağırlığına uygun ayar yap, senin motora bindiğimde duymadım. Dikkat mi etmedim acaba??
bazen çıkıyo abi zaten dikkat etmemişsindir. ERROR88 normal o ses ya adanalı abinin motorda bile vardı. ama bi şekilde o sesi kesmişler olanlar.
-
24 Mart 2012, 01:28
zafer7474 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Tvs nin kullanım klavuzunda istiab haddi ( 2 kişinin en fazla ağırlığı)130 kg diyor.bu durum bir sakınca yaratırmı?malum bende 125 kg ağırlığında birisiyim.bu durumda ben artcı alamam sanırım !
yoo bı sorun yasayacagını zannetmem daha once 100 cc ye de aynı sekılde bınıyoduk onda rampa harıc sıkıntı yoktu.
-
24 Mart 2012, 01:41
biliyorum o zırıltıyı uyuz olmuştum bende, bak ne yap biliyomusun, dış yay dönüyoya çevir az bişey yumrukla hafifçe vurarak sars ses nerde az gelirse yada ses kesilirse çevirmeyi bırak, ben öyle yapıyorum
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
-
24 Mart 2012, 01:41
ERROR88 adlı üyeden alıntı
bugun yolda kaldım apache ıle arasokak lardan e5 e cıkıyordum tam cıktım motor stop ettı naptım ettım calısmadı noluyo lan dedım motor ısınmadımı felaan yok calısmıyor
meraklının bırı benzın muslugunu kapatmıs otoparkta
sonra calıstı
Benimde bir kere uzak bir yere gittigimde sivri zekanin teki kirmizi dugmeyi kapamis geldim motor calismiyor panikle onada bakmak aklima gelmedi 2 3 dk resmen altima zicmistim
-
24 Mart 2012, 02:21
kartalizma07 adlı üyeden alıntı
biliyorum o zırıltıyı uyuz olmuştum bende, bak ne yap biliyomusun, dış yay dönüyoya çevir az bişey yumrukla hafifçe vurarak sars ses nerde az gelirse yada ses kesilirse çevirmeyi bırak, ben öyle yapıyorum
bi müddet kesiyo öyle ama kalıcı olmuyo önemli bi şey değil zaten ama bi sorayım dedim yine de sağol.
-
24 Mart 2012, 02:33
bi müddet kesiyo öyle ama kalıcı olmuyo önemli bi şey değil zaten ama bi sorayım dedim yine de sağol.
bende olmuyo artık, sen bilirsin dene bak istersin
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
-
24 Mart 2012, 03:24
Havalar Güzelleşti artık hafta sonu bende motor grubumuzla kemere enduro yarışına gitcem. Antalyada ki kartalizma arkadaşım gelmek istersen beklerim.Herzaman ki güzel bir gün geçircez kesin
-
24 Mart 2012, 12:36
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
-
24 Mart 2012, 12:39
herkese selamlar dün itibariyle bende sarı apachemle aranıza katıldım. ilk izlenimlerim gayet olumlu hatta beklediğimden de iyi
-
24 Mart 2012, 13:36
pazar günü gezeceğim biraz eşlik edecek bi arkadaş yok mu?
harley is making love with
davidson
-
24 Mart 2012, 14:44
salvador_ adlı üyeden alıntı
herkese selamlar dün itibariyle bende sarı apachemle aranıza katıldım. ilk izlenimlerim gayet olumlu hatta beklediğimden de iyi
hayırlı uğurlu olsun inş kazasız belasız.aramıza hoşgeldin.
-
24 Mart 2012, 15:36
kardes yazdıklarını hep okuyorum sureklı bır zırıltıdan bahsetmıssın senın bu arka amortısorden gelıo dedıgın zırıltı acama egzoz korumalıgından tıtresım nedenı ıle gelen zırıltı olmasın bı sık cıvataları bırde ayaklıklar bılıyosun tel ıle tutturma onlarda zırıltı yapıyor vıbrasyından onlarda olabılırı cunku arka amortısorde zırıltı yapacak hıc bır sey ınan bana yalnıs yerde arıosun zırıltı sesını benım dedıgım yerlerde ıse bendede var vıbrasyondan teller zıngır zıngır oynuo o zellıkle motor bosta ıke gaz verınce
---------- Post added at 13:36 ---------- Previous post was at 13:34 ----------
ayaklıklar dedıgım soforun surus anında ayaklarını koydugu yer allatakı orta sehpa ve yan sehpa deıl hee:D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)
Bu Konudaki Etiketler